• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@waladir: Omlouvám se, máš pravdu. Tam kde jsem to zkoušel, jsem opravdu neměl vypnutou možnost Preferovat HLS streamy. Funguje to, díky...

Citovat
U HLS streamu nejde stejný trik použít. Zkusím také něco vymyslet, ale tam to bude trošku komplikovanější. Zatím to tedy funguje jen u DASH streamů.

Citovat
Ahoj.
Tak jsem byl také "zmigrován". Do poslední chvíle jsem zůstával u O2TV, ale už je konec.
Také děkuji za nový doplněk, umím si představit, kolik to dalo práce.
Všechno funguje hezky, ale jedna věc, která je jinak (než v O2TV), mi vadí.
Já hojně využívám funkci "Nahrávky". Vlastně se jinak (s výjimkou sportovních přenosů) na TV nedívám. Postupuji tak, že vše, co bych chtěl vidět si hodím do tohoto "zásobníku" a pak si z něj vybírám ...
Problém je, že nyní nevidím, kdy nahrávka bude expirovat. Dříve bylo u každé nahrávky uvedeno, kdy byl pořad vysílán, takže stačilo přičíst cca měsíc a dalo se odhadnout, kdy nastane expirace.
Takže pokud to je vůbec řešitelné - můžeš zase dodělat zobrazování této informace ?
Ideální by byl přímo datum a čas expirace, aby se nemuselo připočítávat těch 30 dní.  
Díky.

Citovat
@listener: nějak to zkusím. U Oneplay je obecně problém v datech. I když je tahám z jsonu, tak jsou svojí formou uzpůsobené pro rendrování na webu a ne pro nějaké obecné zpracování. Nedostanu datum přímo datum vysílání, ale obecné textové položky bez popisu, kde v jedné je "datum" a v druhé čas. Datum v uvozovkách, protože se tam může objevit taky třeba "včera". Samozřejmě to pak způsobuje problémy, když u nějaké položky je něco jinak, takže jsem už musel řešit spoustu vyjímek. Nahrávky u Oneplay jsou navíc řešené jako jedna z kategoríí, kam si můžeš přidávat oblíbené VOD položky, které neexpirují ale právě taky nahrávky, které vydrží jen nějakou dobu a může být problém je rozlišit Je to prostě zábava :-) Ale mrknu na to, snad to nějak půjde.

Citovat
Ve verzi 1.4.0 je ošetřená pauza i u HLS streamů. Trošku jsem i zoptimalizoval posílání keepalive požadavků, které se posílají méně často a stahují se segmenty s nejnižším bitratem. Trošku jsem i přepsal kód pro zpracování streamu.

U nahrávek, kde je to k dispozici, se zobrazují jak informace o vysílání, tak datum expirace. Některé pořady, které jsou zároveň i v katalogu, se chovají odlišně a fungují jako "link" do katalogu. Těch se ale expirace týkat pravděpodobně nebude.

Kdybyste narazili na nějaký problém, tak napište. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, občas se může v datech objevit nějaká výjimka, kde je něco jinak. Ale na vzorku, na kterém jsem to testoval, všechno fungovalo správně.

Citovat
Zdravím,
mám dotaz...

1) rodičovský pin - jelikož ve oneplay nejde odstranit, mám nastaveno na 18+
dotaz zní, že v doplňku mám nastavený pin stejně, ale i přes to film nejde spustit z důvodu že mám zadat pin a není tak možné přehrát

2) seriály - u některých seriálu když vyhledám, vidím třeba pouze nejspíš poslední díl, nezobrazí se mi díly další a nebo nabídka serií

Děkuji za rady

Citovat
@AkSiLenT: rodičovský PIN funguje jen na úrovni kanálů. Asi bys musel v profilu  nastavit u rodičovského zámku Všechny věkové kategorie. Pokud máš problém s přehráním, zkus mi napsat, co konkrétně, zkusím to nasimulovat a dodělat do doplňku. Zkus mi napsat i u druhého problému, u čeho konkrétně to je (případně i "cestu" jak se k tomu dostat, pokud by se to u vyhledávání nedělo). Podívám se na to.

Citovat
(26.4.2025, 19:20)waladir Napsal(a): @AkSiLenT: rodičovský PIN funguje jen na úrovni kanálů. Asi bys musel v profilu  nastavit u rodičovského zámku Všechny věkové kategorie. Pokud máš problém s přehráním, zkus mi napsat, co konkrétně, zkusím to nasimulovat a dodělat do doplňku. Zkus mi napsat i u druhého problému, u čeho konkrétně to je (případně i "cestu" jak se k tomu dostat, pokud by se to u vyhledávání nedělo). Podívám se na to.

Konkrétně dám příklad, rodičovský pin musí být nastaven - nastaveno teď na 0000 u pořadů 18+
1) Krásky z Dubaje = chci přehrát - chybová hláška "zadejte kód rodičovského zámku - problém při přehrávání"
2) Seriál Sl'up = vyhledávání - napíši "slub" - seriál mi najde hned v prvním odkazu - potvrdím - vidím pouze k přehrání 73. díl.

To jen teď v rychlosti postřehy na co jsem i náhodně narazil, konkrétně narazím třeba i na jiné věci.

Citovat
@AkSiLenT: díky. Použití PINu u chráněných pořadů zkusím dodělat, pokud to půjde rozumně detekovat. Pokud tě jen trápí, že pořad nejde přehrát, tak změn věkové omezení v použitém profilu (přes web) na Všechny věkové kategorie. Zobrazení chybějících epizod bude také pořešené v další verzi.

Ve verzi 1.4.1 je opravená chyba zobrazení epizod u sérií bez sezón (zobrazovala se jen poslední) a přidané použití PINu, pokud je v rámci rodičovské kontroly požadované zadání při přehrávání pořadu. Pokud PIN není zadaný nebo není explicitně v nastavení nastavený, měl by se zobrazit dialog na jeho manuální zadání.

Citovat
Tak PIN měl nejspíše někde zásek, po nastavení na webu OnePlay na všechny věkové skupiny a pak opět jen na 18+ už v doplňku funguje a přehrává bez chyby.
OK, počkám si ba verzi 1.4.1 a pak seriály opět zkusím ?

Díky

Citovat
@AkSiLenT: nová verze už v repozitáři je a pokud ti funguje už přehrávání i s věkovou skupinou 18+, možná už jí máš :-) Epizody by se tam měly zobrazovat už všechny.

Citovat
@waladir: Velice děkuji za vylepšení nahrávek.

Citovat
Ahoj, 
byl by velký problém, když listuješ v live seznamu programů, tam vidíš i co tam dávají, a co takhle třeba aby třeba na boku šlo vidět co budou dávat pár pořadů potom?   1

Jinak díky za skvělou práci

L.

Citovat
@Lukas78: to co se zobrazuje na bocích ovlivnit moc nejde, resp. si nejde vybrat, co se tam má zobrazovat. Ale podívám se na to, jestli se to nepovede někam vetknout, aby to bylo smysluplné a nějak to neznepřehlednilo stávající nabídku.

Citovat
Aha to jsem nevěděl. Ale Díky. To by bylo fajn, alespoň ten pořad po tom .

Citovat
Ve verzi 1.4.2 je u živého vysílání doplněná informace o dalším pořadu. Měl jsem malinko pochybnosti, jestli to nebude přeplácané, ale manželka mi to schválila :-)

Citovat
Ahoj, snažím se zprovoznit po přechodu na Oneplay. Widevine se mi nedaří nahrát vyšší než 4.10.2662.3. A EPG / playlist se mi taky nedaří generovat. 02 TV mi šlapala.

Jsem jen běžný uživatel, asi něco dělám blbě 12 zkuste mě trknout, jak do toho. Díky

Tak už to běží...když máte víc účtů a na vybraném běží televize přes set top box, těžko se k němu přihlásite 3

Citovat
@valajda: asi by to chtělo konkretizovat, co to znamená, že se nadaří, případně na čem Kodi máš. U Widevine asi bude fungovat i verze 4.10.2662.3, naopak poslední 4.10.2891.0 způsobuje pády Kodi. U generování EPG a playlistu zkus popsat, jak se to chová nebo nechová. Jestli se např. zobrazí nějaká chyba nebo naopak to napiíše, že generování proběhlo úspěšně a soubory neexistují. Problémy můžou být na Androidu, kde je možné změnit příponu playlistu z m3u na txt. Ale fungovat by to mělo stejně jako O2TV.

Citovat
@waladir běží mi to na Kodi na RPI4.

Základní problém byl ten špatně nastavený účet a tím pádem dvojí přihlášení. Playlist a EPG už ručně vygenerují, tak to asi bude OK.
Běží živé kanály, archiv. Pokud jsem chtěl pustit nějaké pořady, tak tam to napsalo chybu a ať kouknu do protokolu.
Dnes už to řešit nebudu, zkusím sehnat ten protokol a pošlu?
Díky

Citovat
@valajda: postupuj podle postupu jak poslat log, v prvním příspěvku. Log je ten protokol a stačí poslat adresu, kterou vygeneruje Kodi Logfile Uploader do soukromé zprávy. Kdybys s tím měl nějaký problém, tak napiš.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)