• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
To je oficiální?
Nevidím ani discordu skupinu.

Citovat
Tak si představuju konec ve stylu "poslední zhasne". Vypnuty servery SCC, web i forum. Discord smazaný. Nikde ani pokus o oznámení a vysvětlení předplatitelům webshare, co se vlastně odehrálo a proč.

Citovat
Tak jak budete někdo vědět, dejte info. Čekal bych, že se knihovna někde zveřejní, nakopiruje, převede se to pod jiný doplněk. Díky

Citovat
TU.

Citovat
@ Gerbes Zřejmě jde právě o tu knihovnu, o kterou se nejspíš postarala tato služba: https://www.warezio.com/cs/
Vypadá to, že už není nic, co by někdo převedl pod jiný doplněk.

Citovat
Mě to dál jede avšak jinak, ale filmy stále mám.

Citovat
Jakákoliv diskuse, stěžování a dotazy tady, jsou zbytečné. V současné chvíli je backend doplňku Stream Cinema Community vypnutý, takže doplněk nefunguje. Pokud máte zájem co bude dál, musíte se informovat jinde.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Bohužel všechno je vypnutý a na FB modi všechny příspěvky dokola mažou a informace tam nejsou žádný (mají nahnáno?).

Všichni by snad měli vědět, že tohle forum nemá s SCC žádnou přímou vazbu, ale v tuto chvíli je to jediné místo, kde se nemažou diskuse a je aspoň nějaké info. Jakákoliv hlubší diskuse, stěžování a dotazy zde jsou logicky zbytečné, ale je fajn vědět, že zjevně došlo k zásahu a SCC nejede a nejspíš už nikdy nepojede...

Citovat
Situace je jasná a samozřejmě se dalo čekat, že to někdy přijde. Na druhou stranu pochybuji, že by se jim podařilo identifikovat celou knihovnu i s ohledem na anonymizacni opatření, co byla s Websharem zavedený. Takže bych se nedivil, pokud to budou schopni zase oživit. A pokud si na ně doslapli osobně a dotyční se na to už chtějí vykašlat tak by bylo cool, kdyby se ta knihovna leakla (že bych prikoupil disky do NASu a aspoň nějaký poklady postahoval). Každopádně by bylo dobrý mít místo, kde se dopatrat nějakých informací. Jestli to sem nepatří, tak se omlouvám, ale nevím kam jinam (tedy kde jinde se informovat).

Citovat
@Gerbes: To se mi fakt asi jen zdá...

Citovat
Zeptám se asi blbě ale byl jsem zmlsany asi jako hodně lidí scc a nic dalšího neřešil. Jsou nějaké alternativní řešení? Jak to vypadá s kra např?

Citovat
Obávám se, že pokud se pustí do KRA, tak chlapec může jít i do vězení, protože ten na tom začal vydělávat napřímo a to je mnohem, ale mnohem větší problém, než nějaký SCC. Jakmile někdo vydělává na obsahu, který na který nemá autorský práva, tak to je obrovský problém, tam je tolika filmových společností, že chlapec, až si ho vezmou do parády, tak do smrti bude platit odškodnění.

Citovat
SCC skončilo.
A hlavně se nikdo neptejte proč, kde to můžu reklamovat, komu zavolat aby mi vrátil kredit a další dementní otázky...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
mafian  vratime se o 20 let zpet 2 na torenty warez fora a stahnes film do flesky a budeš se koukat

Citovat
No nič ostane nám len kúpiť nejaký 12Tb disk externý a pekne po starom si postahovať obsah aspoň tých filmov čo má človek obľúbené kým sa to ako tak dá zohnať ešte. Možno príde doba že to ešte bude vzácne keď to zmizne aj z netu. Škoda toho doplnku bol super urobený.
Nvidia Shield TV 2017 16GB ,Xbox serie S, Pocophone F1, Poco F3, projector LG PH450g UST, xiaomi TV
Stick 4k

Citovat
Možno pomôže klient webshare (addon pre KODI). Je trochu nepohodlný, ako klasický vyhľadávač, ale ak vieš čo chceš a nájdeš, tak to môžeš priamo streamovať cez KODI a netreba to sťahovať.

Citovat
Alternativou je Sosáč - ten byl podstatně více anonymizovaný/utajovaný než SCC. Nevýhodou je, že u něj je max 720p.
Pak je tu doplněk Yet Another Webshare Plugin. Ale je otázkou, jak dlouho pojede Webshare, protože těm asi taky šplápnou nejspíše za krk.
No a pro ty, co jedou přes O2 nebo jím pohlcené kabelovky, tak Oneplay plugin. V archívu posledních 7 dní se dá vždycky něco najít na co koukat.

Citovat
Aspoň že bbaron to tak rychle nevzdává a SC na kra(tečka)sk jede dál.

SCC skončilo tam to bylo jasný, když jelo přes websahre a to je moloch, kterej si nechá ten obsah mazat a to nejlpep skouromou firmou warezio, ale bbaronovo řešení je přece jeho vlastní share server kde je on jediný vlastník. A jak může nějaká soukromá firma jako warezio mazat i tam pokud ji tam sám nepustiš jako na werbshare?

Citovat
(25.4.2025, 5:38)koubafire Napsal(a): SCC skončilo tam to bylo jasný, když jelo přes websahre a to je moloch, kterej si nechá ten obsah mazat a to nejlpep skouromou firmou warezio, ale bbaronovo řešení je přece jeho vlastní share server kde je on jediný vlastník. A jak může nějaká soukromá firma jako warezio mazat i tam pokud ji tam sám nepustiš jako na werbshare.

Takhle to je? Ty s v tom vyznáš? Tak to asi všem doporučuješ zaplatit "krásku" na rok, když je to taková jistota...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 12 host(ů)