• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
Nie je to tak aj na druhom doplnku k-r-a sú zmazané data všetkých známejších seriálov. Takže druhý doplnok tiež nie je riešením.

Citovat
Ahojte...keďže som už posledné minuty discordu nestihol a bol zrušený,napíšem to sem, neviem či si to prečítajú tí ktorým je to určené ale ked pre nič iné,napíšem to aspoň kvôli sebe.

Chcem sa podakovať všetkým programátorom a tvorcom tohto skvelého doplnku. Bol som na discorde od samého začiatku vzniku a videl som koľko námahy a odhodlania bolo treba na vytvorenie SCC.Kolko prebdených nocí a vyčerpania na vyladenie funkčnosti a dizajnu SCC . Zaslúžia si moje a aj všetkých užívatelov velké podakovanie. Hlavne na začiatku tam bola neskutočná atmosféra, ktorá sa už asi len tak neuvidí.

Také isté poďakovanie a uznanie za svoju prácu patrí správcom databázy ktorý dopĺňali obsah a naplnili databázu vecami ktoré nie sú dostupné na žiadnej legálnej platforme. Myslím tým staré filmy a serialy a tak isto aj tie najlepšie filmy v najvyššej možnej kvalite. (kde si pozriete film v 4K kvalite so starým čssr dabingom).
To isté platí aj o každom prispievateľovi streamov,aj ked len jedným filmom alebo jednou časťou hociktorého seriálu.

Poďakovanie patrí aj komunite na discorde ktorí pomáhali svojimi nápadmi a aj pomocou v poradni ostatným užívateľom, vďaka nim sa doplnok posúval svojou kvalitou dopredu a privedený všetkými týmito ľuďmi prakticky skoro do dokonalosti.
Za toto všetko Vám chcem všetkým ešte raz poďakovať.

PS: Poprosím všetkých aby môj príspevok nekomentovali. Napísal som len to čo som chcel povedať komunite na discorde ale už som to po polnoci nestihol. Ďakujem za pochopenie.
 Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+, 

Citovat
Chtěl bych poděkovat za vše, co jste pro komunitu vytvořili. Bylo to skvělé a opravdu si toho vážím.
Zároveň bych ale ocenil, kdyby byla závěrečná komunikace trochu jasnější. Stejně jako jste v minulosti informovali o nových funkcích (na discordu sekce oznámení), bylo by fajn dát vědět i o tom, že se něco zásadního mění nebo končí. Myslím, že by si komunita zasloužila vědět, co se děje a co případně čekat dál.

Chápu, že každý projekt má svůj konec. Jen je trochu škoda, že tenhle přišel tak náhle a bez vysvětlení.

Citovat
(25.4.2025, 8:33)jeklik Napsal(a): Chtěl bych poděkovat za vše, co jste pro komunitu vytvořili. Bylo to skvělé a opravdu si toho vážím.
Zároveň bych ale ocenil, kdyby byla závěrečná komunikace trochu jasnější. Stejně jako jste v minulosti informovali o nových funkcích (na discordu sekce oznámení), bylo by fajn dát vědět i o tom, že se něco zásadního mění nebo končí. Myslím, že by si komunita zasloužila vědět, co se děje a co případně čekat dál.

Chápu, že každý projekt má svůj konec. Jen je trochu škoda, že tenhle přišel tak náhle a bez vysvětlení.

@jeklik: Tady na tomto foru nenajdeš veřejně asi nikoho, kdo by měl s tím doplněk něco společneho. Takže tvé otázky jsou tak trochu doprázdna.

I já bych chtěl poděkovat všem , kteří se na tomto skvělém doplňku podíleli, ale kdo říká, že vše končí ..

Citovat
(25.4.2025, 8:37)kolololop Napsal(a):
(25.4.2025, 8:33)jeklik Napsal(a): Chtěl bych poděkovat za vše, co jste pro komunitu vytvořili. Bylo to skvělé a opravdu si toho vážím.

@jeklik: Tady na tomto foru nenajdeš veřejně asi nikoho, kdo by měl s tím doplněk něco společneho. Takže tvé otázky jsou tak trochu doprázdna.

I já bych chtěl poděkovat všem , kteří se na tomto skvělém doplňku podíleli, ale kdo říká, že vše končí ..

Je mi to jasný ale ani na tom discordu se člověku nedostalo normální slušné odpovědi jen trolling

Citovat
(25.4.2025, 8:55)jeklik Napsal(a):
(25.4.2025, 8:37)kolololop Napsal(a):

Je mi to jasný ale ani na tom discordu se člověku nedostalo normální slušné odpovědi jen trolling

To je pravda na tom discordu se neuměli chovat ani samotní tvurci SCC - programovat uměli ,ale slušně komunikovat ne.

Citovat
No, prodrbal jsem se zdrojákem SCC, a nějak by jsme to dali do kupy, bohužel umřelo to hlavní, a to "zdroj dat", tedy https://plugin.sc2.zone/api/
A bez toho jsme v pr****

Nenašel jsem ani nějakou cache v kodi nebo mirror toho webu, takže konečná.
Sice jde skrze api prohledávat webshare, ale to je sračka plná bordelu :-D

Citovat
Osobně si myslím, že SCC "nezdechlo", jen se přetransformovalo na soukromý doplněk pro pár vyvolených. Náznaky byly na Discordu už delší dobu. Jen mi přijde úsměvné, jak autoři SCC před pár lety sprostě nadávali na barona, když svůj doplněk odstřihl od WS - a oni se teď zachovali v podstatě stejně. Vlastně hůře, protože baron o tom alespoň informoval.

Citovat
(25.4.2025, 9:58)beepee Napsal(a): Osobně si myslím, že SCC "nezdechlo", jen se přetransformovalo na soukromý doplněk pro pár vyvolených. Náznaky byly na Discordu už delší dobu. Jen mi přijde úsměvné, jak autoři SCC před pár lety sprostě nadávali na barona, když svůj doplněk odstřihl od WS - a oni se teď zachovali v podstatě stejně. Vlastně hůře, protože baron o tom alespoň informoval.

SCC skončilo a stejně tak skončí kra. Mažou se data a ty už nikdo nenahradí pokud se to nezalohovalo na jiný server, což na 100% ne (kdo by to platil?), takže hotovo konec.

Citovat
@Ladik1983: Mazu sa len nove data, ktore su dostupne na platenych sluzbach, alebo dokonca este ani tam nie su dostupne, este len budu. Co sa ani nedivim, ze bol trn v oku. Stare veci su tam stale.

SC/SCC mohli krasne fungovat ako archivy obsahu, ktory nikde inde nieje legalne ci nelegalne, kde si clovek moze dohladat stare serialy, stare filmy a podobne. Kebyze sa tam zbesilo nepridava vsetko hned a co najskor, nebol by problem. Stacilo si stanovit pravidlo, ze sa to prida najskor nejaku dobu po tom, ako sa dana vec zverejni na legalnej sluzbe. Za mna vklude aj rok po.

Ono to uz bolo tak rozkriknute, ze este aj moja dcera obcas prisla zo skoly a povedala, ze na interaktivnej tabuli v druzine pozerali film, co bol este pred tyzdnom v kine..

Teraz aby clovek hladal, kde najde pokemonov s dabingom z novy z 90-tych rokov..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Tento krok se nechal očekávat, nikdo z nás si jistě nemohl myslet, že tu bude SCC navždy. Jak jsem tu někde psal, holt si nějakou dobu platím za obsah (ne za úložiště) který chci vidět a jiné to už zřejmě nebude.
Ano, není to zabalené pěkně v krabičce jak to bylo u SCC a chtělo by to nějakou oficiální aplikaci pro jakési komfortní sdružení do jednoho "chlívku", imho ten kdo ji vyrobí bude po té jistě ve vatě.
Knihovnou se mi stal Trakt (taktéž placený), který mi slouží jako "synchro" mezi TV stream aplikacemi a samotným Traktem.

[Obrázek: Aih9bLE.png] 

V Traktu je následně generována historie, progress, upozornění na další díly, filmy atd. (všichni znáte) a samozřejmě celá knihovna seriálů a filmů kde si mohu editovat co chci vidět, co nechci vidět a kde to najdu.

[Obrázek: WXIwN2U.png]

K dispozici je i infografika (sleduje má žena, já jsem v tom nevinně)

[Obrázek: B3CFgVh.png]

Člověk se musí smířit s platbami ať chce nebo ne, jiná cesta ke kvalitnímu streamu nebude existovat. No a já aktuálně pouze přešel z testovacího režimu do ostrého ...  

Pozor, bohužel Trakt neexistuje jako rozhraní v Google TV, třeba se někdy dočkáme, zatím stále jen ve verzi web PC/mobil APP. Nějaké zmínky o něčem podobném co funguje jako "slučovací zastřešení" pro GTV jsou, ale myslím si, že jsou tam určité kompromisy, které se mi moc nelíbily.

Tolik můj asi ne příliš chtěný recept na "the day after" ....  8
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
Ahoj, pokud by fungovala nadale sluzba jako byla SC i kdyby jen s archivnim obsahem, tak by to bylo super.
Takhle to zariznout uplne je na <>...
....

Citovat
(25.4.2025, 12:03)Rossi D Napsal(a): Tento krok se nechal očekávat, nikdo z nás si jistě nemohl myslet, že tu bude SCC navždy. Jak jsem tu někde psal, holt si nějakou dobu platím za obsah (ne za úložiště) který chci vidět a jiné to už zřejmě nebude.
Ano, není to zabalené pěkně v krabičce jak to bylo u SCC a chtělo by to nějakou oficiální aplikaci pro jakési komfortní sdružení do jednoho "chlívku", imho ten kdo ji vyrobí bude po té jistě ve vatě.
Knihovnou se mi stal Trakt (taktéž placený), který mi slouží jako "synchro" mezi TV stream aplikacemi a samotným Traktem.

[Obrázek: Aih9bLE.png] 

V Traktu je následně generována historie, progress, upozornění na další díly, filmy atd. (všichni znáte) a samozřejmě celá knihovna seriálů a filmů kde si mohu editovat co chci vidět, co nechci vidět a kde to najdu.

[Obrázek: WXIwN2U.png]

K dispozici je i infografika (sleduje má žena, já jsem v tom nevinně)

[Obrázek: B3CFgVh.png]

Člověk se musí smířit s platbami ať chce nebo ne, jiná cesta ke kvalitnímu streamu nebude existovat. No a já aktuálně pouze přešel z testovacího režimu do ostrého ...  

Pozor, bohužel Trakt neexistuje jako rozhraní v Google TV, třeba se někdy dočkáme, zatím stále jen ve verzi web PC/mobil APP. Nějaké zmínky o něčem podobném co funguje jako "slučovací zastřešení" pro GTV jsou, ale myslím si, že jsou tam určité kompromisy, které se mi moc nelíbily.

Tolik můj asi ne příliš chtěný recept na "the day after" ....  8

Super máš nějaký návod jak si to vytvořit díky.

(25.4.2025, 11:07)cache Napsal(a): @Ladik1983: Mazu sa len nove data, ktore su dostupne na platenych sluzbach, alebo dokonca este ani tam nie su dostupne, este len budu. Co sa ani nedivim, ze bol trn v oku. Stare veci su tam stale.

SC/SCC mohli krasne fungovat ako archivy obsahu, ktory nikde inde nieje legalne ci nelegalne, kde si clovek moze dohladat stare serialy, stare filmy a podobne. Kebyze sa tam zbesilo nepridava vsetko hned a co najskor, nebol by problem. Stacilo si stanovit pravidlo, ze sa to prida najskor nejaku dobu po tom, ako sa dana vec zverejni na legalnej sluzbe. Za mna vklude aj rok po.

Ono to uz bolo tak rozkriknute, ze este aj moja dcera obcas prisla zo skoly a povedala, ze na interaktivnej tabuli v druzine pozerali film, co bol este pred tyzdnom v kine..

Teraz aby clovek hladal, kde najde pokemonov s dabingom z novy z 90-tych rokov..

Kde najít asi není problém.

Citovat
Chci poděkovat všem kolem sc/scc. Diky za spoustu hodin zábavy, za přehledný system, obrovskou databázi (az po nejstarši kousky). Moc diky.

Citovat
Ja sa tiež chcem poďakovať. Naše médiá už z toho robia hotovú vec a práve takáto pozornosť ničomu nepomáhala:

https://fontech.startitup.sk/najoblubnej...-skoncila/

V každom prípade my sme boli so služby nadšení. Za mňa aj ochota riešiť problémy a najviac vyzdvihne schopnosť nájsť a pridať aj filmy na dotaz, ktoré už boli zabudnuté a prachom zapadnuté.

Ešte raz veľká vďaka a snáď nevzniknú nejaké dodatočné starosti ... Držím palce.

Citovat
To si jako vážně myslíte, že se maže obsah z Webshare? To docela určitě ne. Podle mě se jen smazal prostě "seznam" který byl na https://plugin.sc2.zone/api/ a docela určitě někde jinde existuje (jen opravdový idiot by to fakt smazal)

Citovat
Maze sa aj teraz... verejné súbory... ráno ešte dostupný captain America novy svet 7,42GB a poobede je fuč... teraz pozerám 21GB verziu...asi poslednú čo nájdeš...a ešte jedna hu verzia ?
 Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+, 

Citovat
(25.4.2025, 10:08)Ladik1983 Napsal(a):
(25.4.2025, 9:58)beepee Napsal(a): Osobně si myslím, že SCC "nezdechlo", jen se přetransformovalo na soukromý doplněk pro pár vyvolených. Náznaky byly na Discordu už delší dobu. Jen mi přijde úsměvné, jak autoři SCC před pár lety sprostě nadávali na barona, když svůj doplněk odstřihl od WS - a oni se teď zachovali v podstatě stejně. Vlastně hůře, protože baron o tom alespoň informoval.

SCC skončilo a stejně tak skončí kra. Mažou se data a ty už nikdo nenahradí pokud se to nezalohovalo na jiný server, což na 100% ne (kdo by to platil?), takže hotovo konec.

Nevím jak to můžeš tvrdit když je to odstavený. Takže ještě jednou, mažou všechno a vím to a nebudu říkat jak to vím. Možná tě to napadne samotného. A maže to sám Webshare a postupuje podle databáze SCC. Prostě s SCC je úplnej amen.

Citovat
(25.4.2025, 14:30)sgames Napsal(a): To si jako vážně myslíte, že se maže obsah z Webshare? To docela určitě ne. Podle mě se jen smazal prostě "seznam" který byl na https://plugin.sc2.zone/api/ a docela určitě někde jinde existuje (jen opravdový idiot by to fakt smazal)
Ano, vážně se to maže. Jen opravdový idiot by tam nechal soubory, které ho mohou přivést do celoživotních problémů.

Citovat
(25.4.2025, 14:38)exncom Napsal(a):
(25.4.2025, 14:30)sgames Napsal(a): To si jako vážně myslíte, že se maže obsah z Webshare? To docela určitě ne. Podle mě se jen smazal prostě "seznam" který byl na https://plugin.sc2.zone/api/ a docela určitě někde jinde existuje (jen opravdový idiot by to fakt smazal)
Ano, vážně se to maže. Jen opravdový idiot by tam nechal soubory, které ho mohou přivést do celoživotních problémů.
Jenže tvůrci SCC žádné soubory na webshare nedávali že jo. Pokud se mažou sobory z webshare / kra, tak nebylo třeba vypínat SCC.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 15 host(ů)