Témat: 4
Registrován od: 02/2017
Hodnocení:
19
Robo39: Ne, nemáš. A to že to hlásí chybu je asi tak něco, jako když vylezeš na ulici s klíčema od auta, a není je kam strčit, protože auta nět.
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
26.4.2025, 1:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.4.2025, 1:11 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@
octav32: Neznamená to nic.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Témat: 0
Registrován od: 07/2018
Hodnocení:
0
26.4.2025, 11:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.4.2025, 11:22 uživatelem yaris1.)
Ahoj, z nouze jsem začal používat doplněk Yet Another Webshare Plugin (YAWsP). Není to nic moc, ale řekněme, že je to lepší než drátem do oka (samozřejmě v porovnání s stream cinema). Ještě jsem trochu hledal a narazil na doplněk fastshare.cz, máte s tím někdo zkušenost? Díky
Hodnocení:
921
@
yaris1: Co takhle držet se pravidel fóra?
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Témat: 1
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
-33
26.4.2025, 12:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.4.2025, 12:24 uživatelem koubafire.)
Podle toho jak se zamazvaj stopy bych se nedivil kdyby to jelo dal na jiné adrese a jen bude trvat než se to zas rozšíří. Je těžko uvěřitelné, že by ti kluci zahodili 5 let práce a celej katalog jen tak.
Btw. I když cedr web nejde tak SC jede stále dál.
Témat: 1
Registrován od: 09/2016
Hodnocení:
1
Nuž to je tak keď na kde akých stránkach sa písali podrobné postupy, a podobne, mala to byť uzavretá komunita so striktnymi pravidlami... Bohužiaľ. Zvykli sme si na komfort a niekto nedomyslel následky zverejňovania, tak nám treba... Mam ešte rok predplatné a co z toho... Uvidíme ci chalani budú mať chuť a vôľu v obdobnej činnosti po skúsenosti niečo podobné urobiť. Držím každému palce. A úprimne, služby ako netf..,disn..a podobne si odmietam platiť z princípu, radšej zaplatím dvojnásobok týmto chalanom...
Témat: 2
Registrován od: 02/2018
Hodnocení:
26
26.4.2025, 15:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.4.2025, 8:34 uživatelem matejekt.)
Příspěvěk smazán - nesplnil účel ukončení debat.
Témat: 4
Registrován od: 02/2017
Hodnocení:
19
matejekt: A ty seš co za kazatele, že máš potřebu to tak obsáhle rozpitvávat? Mně je to v zásadě volný, stejně mě jen máloco zaujalo v poslední době pro sledování. A jen máloco, co mě zaujalo jsem zhlédl kinozpůsobem, tj. bez přeskakování. Stačí mi bohatě YAWsP. Je mi líto jen hardware, do kterýho jsem nalil peníze. Momentálně hledám stránky, kde se dá v nějaký stravitelnější podobě shlídnout, co za hodno zvážení shlédnutí se objevilo kde všude na VOD. Jedna věc je totiž si něco obstarat, jiná věc je zjistit, zda vůbec něco stojí za to si to obstarat.
Registrován od: 09/2017
Hodnocení:
0
Kdyby mě měla sejřit cizí blbost, byl bych nasranej 24 hodin v kuse.
Za blbost se holt platí, v lepším případě JENOM penězi. :-P
Registrován od: 11/2021
Hodnocení:
-2
Borci sa evidentne snažia všetko tak nejak potajomky obnoviť. Pár vecí mi tam ešte chýba, ale 90% toho, čo som sa pokúsil dnes spustiť, tak funguje, a to schválne aj veci, čo pred pár dňami nešli. Dávam tomu týždeň a bude to asi s presunutou firmou za hranice fungovať ako doteraz.
Hodnocení:
921
Lidská debilita zjevně nemá hranic...