Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
463
U HLS streamu nejde stejný trik použít. Zkusím také něco vymyslet, ale tam to bude trošku komplikovanější. Zatím to tedy funguje jen u DASH streamů.
Témat: 7
Registrován od: 10/2020
Hodnocení:
33
Ahoj.
Tak jsem byl také "zmigrován". Do poslední chvíle jsem zůstával u O2TV, ale už je konec.
Také děkuji za nový doplněk, umím si představit, kolik to dalo práce.
Všechno funguje hezky, ale jedna věc, která je jinak (než v O2TV), mi vadí.
Já hojně využívám funkci "Nahrávky". Vlastně se jinak (s výjimkou sportovních přenosů) na TV nedívám. Postupuji tak, že vše, co bych chtěl vidět si hodím do tohoto "zásobníku" a pak si z něj vybírám ...
Problém je, že nyní nevidím, kdy nahrávka bude expirovat. Dříve bylo u každé nahrávky uvedeno, kdy byl pořad vysílán, takže stačilo přičíst cca měsíc a dalo se odhadnout, kdy nastane expirace.
Takže pokud to je vůbec řešitelné - můžeš zase dodělat zobrazování této informace ?
Ideální by byl přímo datum a čas expirace, aby se nemuselo připočítávat těch 30 dní.
Díky.
Hodnocení:
463
Ve verzi 1.4.0 je ošetřená pauza i u HLS streamů. Trošku jsem i zoptimalizoval posílání keepalive požadavků, které se posílají méně často a stahují se segmenty s nejnižším bitratem. Trošku jsem i přepsal kód pro zpracování streamu.
U nahrávek, kde je to k dispozici, se zobrazují jak informace o vysílání, tak datum expirace. Některé pořady, které jsou zároveň i v katalogu, se chovají odlišně a fungují jako "link" do katalogu. Těch se ale expirace týkat pravděpodobně nebude.
Kdybyste narazili na nějaký problém, tak napište. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, občas se může v datech objevit nějaká výjimka, kde je něco jinak. Ale na vzorku, na kterém jsem to testoval, všechno fungovalo správně.
Témat: 0
Registrován od: 03/2025
Hodnocení:
0
Zdravím,
mám dotaz...
1) rodičovský pin - jelikož ve oneplay nejde odstranit, mám nastaveno na 18+
dotaz zní, že v doplňku mám nastavený pin stejně, ale i přes to film nejde spustit z důvodu že mám zadat pin a není tak možné přehrát
2) seriály - u některých seriálu když vyhledám, vidím třeba pouze nejspíš poslední díl, nezobrazí se mi díly další a nebo nabídka serií
Děkuji za rady
Témat: 0
Registrován od: 03/2025
Hodnocení:
0
Tak PIN měl nejspíše někde zásek, po nastavení na webu OnePlay na všechny věkové skupiny a pak opět jen na 18+ už v doplňku funguje a přehrává bez chyby.
OK, počkám si ba verzi 1.4.1 a pak seriály opět zkusím ?
Díky
Témat: 3
Registrován od: 03/2024
Hodnocení:
33
Aha to jsem nevěděl. Ale Díky. To by bylo fajn, alespoň ten pořad po tom .
Hodnocení:
463
Ve verzi 1.4.2 je u živého vysílání doplněná informace o dalším pořadu. Měl jsem malinko pochybnosti, jestli to nebude přeplácané, ale manželka mi to schválila :-)