• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
Robo39: Ne, nemáš. A to že to hlásí chybu je asi tak něco, jako když vylezeš na ulici s klíčema od auta, a není je kam strčit, protože auta nět.

Citovat
(25.4.2025, 21:41)Robo39 Napsal(a): Zravim,mám v Kodi sreamm sinema a hlásí to chybu.Včem by mohl být problém?

Dejte mu ban, nebo mě trefí 1

To jsi opravdu tak línej trouba, že si nedokážeš přečíst ani diskusi za posledních 24 hodin?

Citovat
Server 1 beží... Viete, čo to znamená? https://stats.uptimerobot.com/649DYsPwRp

Citovat
@octav32: Neznamená to nic.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@octav32: ze uz domenu prevzala tretia strana a mozes cez sc2.zone nadalej pozerat vkusne hentai
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Ahoj, z nouze jsem začal používat doplněk Yet Another Webshare Plugin (YAWsP). Není to nic moc, ale řekněme, že je to lepší než drátem do oka (samozřejmě v porovnání s stream cinema). Ještě jsem trochu hledal a narazil na doplněk fastshare.cz, máte s tím někdo zkušenost? Díky

Citovat
@yaris1: Co takhle držet se pravidel fóra?
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Podle toho jak se zamazvaj stopy bych se nedivil kdyby to jelo dal na jiné adrese a jen bude trvat než se to zas rozšíří. Je těžko uvěřitelné, že by ti kluci zahodili 5 let práce a celej katalog jen tak.

Btw. I když cedr web nejde tak SC jede stále dál.

Citovat
samozrejme ze slapu dalej čo čakaš Big Grin

Citovat
(26.4.2025, 12:26)Apollo Napsal(a): samozrejme ze slapu dalej čo čakaš Big Grin

No ale kde teda jede reinkarnace SCC?

Citovat
Nuž to je tak keď na kde akých stránkach sa písali podrobné postupy, a podobne, mala to byť uzavretá komunita so striktnymi pravidlami... Bohužiaľ. Zvykli sme si na komfort a niekto nedomyslel následky zverejňovania, tak nám treba... Mam ešte rok predplatné a co z toho... Uvidíme ci chalani budú mať chuť a vôľu v obdobnej činnosti po skúsenosti niečo podobné urobiť. Držím každému palce. A úprimne, služby ako netf..,disn..a podobne si odmietam platiť z princípu, radšej zaplatím dvojnásobok týmto chalanom...

Citovat
Příspěvěk smazán - nesplnil účel ukončení debat.

Citovat
2 matejekt
jednoznačně souhlasím!
mám to podobně.
body 1-7  100% trefa
dnes ráno jsem trochu popátral a je mi z toho trochu fucked smutno...
podle posledních reakcí (fóra, fejzbuky apod.), jsme na tom asi s "I" quoutient asi velmi na ho_no.
politické napětí stoupá, skutečné volební preference nikoho nezajímají...
hledají se odpovědní za vzniklu situaci...
kde to je? kdy to bude? když to nebude, kdo mi vrátí peníze?
99% "odborníků" takto uvažuje.

...fu_king piece of sh_t

začněte zase číst knížky! je to jiný, je to dobrý!

Citovat
matejekt: A ty seš co za kazatele, že máš potřebu to tak obsáhle rozpitvávat? Mně je to v zásadě volný, stejně mě jen máloco zaujalo v poslední době pro sledování. A jen máloco, co mě zaujalo jsem zhlédl kinozpůsobem, tj. bez přeskakování. Stačí mi bohatě YAWsP. Je mi líto jen hardware, do kterýho jsem nalil peníze. Momentálně hledám stránky, kde se dá v nějaký stravitelnější podobě shlídnout, co za hodno zvážení shlédnutí se objevilo kde všude na VOD. Jedna věc je totiž si něco obstarat, jiná věc je zjistit, zda vůbec něco stojí za to si to obstarat.

Citovat
Třeba toto: https://www.novinky.cz/clanek/internet-a....seznam.cz
mě sejří víc, než nějaký SCC 4 1

Citovat
No, asi je čas se podívat po nějaké alternativě. Den zkouším Kodi doplněk Sosáč a zdá se to také použitelné. Horší uživatelské rozhraní, ale za vyzkoušení to stoji. Je potřeba Premium účet, jen HD kvalita, cena podobná jak VIP na Webshare, ale jde koupit třeba jen na den a vyzkoušet to.

http://www.streamuj.tv/?affid=896725

Drze i s affiliate:)

Citovat
Kdyby mě měla sejřit cizí blbost, byl bych nasranej 24 hodin v kuse.
Za blbost se holt platí, v lepším případě JENOM penězi. :-P

Citovat
Borci sa evidentne snažia všetko tak nejak potajomky obnoviť. Pár vecí mi tam ešte chýba, ale 90% toho, čo som sa pokúsil dnes spustiť, tak funguje, a to schválne aj veci, čo pred pár dňami nešli. Dávam tomu týždeň a bude to asi s presunutou firmou za hranice fungovať ako doteraz.

Citovat
Lidská debilita zjevně nemá hranic... 11

Citovat
(27.4.2025, 0:44)JiRo Napsal(a): Lidská debilita zjevně nemá hranic... 11

Všaaak na to si stačí otvoriť to Kodi a to SCC jak to aktuálne vypadá. Ja som za to, aby sa to kľudne otvorilo niekde invite only na novo alebo čo, lebo je to proste prefláknuté, ale tak asi sa tu teraz nebudeme hrať na tajtrlíkov a tváriť sa, že nefunguje niečo, čo funguje. Big Grin

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 10 host(ů)