• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@ Jiro : A to mi řekněte jaký obsah žádná legální streamovací služba nenabízí?
Mám Apple TV+, Hulu, WeTV, Youku, IQIYI, Disney+, Netflix, Amazon Prime, HBO max a vždy jsem našel vše co jsem potřeboval. Filmy z 80. a 90. let min. století mám na origo VHS (funkční Sony SLV) a DVD novější pak na Blue-Ray.
Hudbu, byť platím Spotify, mám na origo vinylech a CD. (Thorens TD)
Chápu že české “filmy pro pamětníky” či americkou filmovou tvorbu ze 30.-50. let minulého století člověk špatně shání ale sehnat se dá, v mém okolí mám plno “stejně postižených” kamarádů takže zápůjčka je možná.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
No, já prostě takové široké spektrum možnosti nemám a tak, kromě jiného, používám i to, co mi poskytují jiné zdroje. Jakkoliv nejsou úplně morálně či eticky čisté. Je to tak, někomu se to může i nelíbit, ale já s tím nic dělat nechci. Kdo jsi bez viny, hoď po mně kamenem. Ale není to nic fatálního, prostě když tu možnost mít nebudu, tak si budu muset poradit nějak jinak nebo se sledování toho obsahu prostě vzdám či ho odložím na dobu, kdy to pro mne bude jednodušší. Možná je pro mne podstatné i to, že vzhledem k frekvenci sledování filmů a seriálů mi nepřipadá ekonomicky rozumné, platit si kvanta služeb (ty co si platím, si ostatně platím jen kvůli vnoučatům), když je využiju jen sporadicky. Pokud si spočítám čas, který jsem ochotný a schopný strávit u TV, tak z výrazně významné části ho věnuji pořadům mých preferovaných TV stanic. Sport, publicistika, dokumenty, umění, ... Na premiéry filmů chodím zásadně do kina, to co z času, kdy jsem nad to všechno ochotný či schopný dívat se na TV, že to vydá tak na jeden dva filmy/epizody seriálů týdně. Stejně z toho, co bych např. v TV vidět chtěl a nahrávám si, nakonec musím většinu oželet a propadne mi to v čase a samo se nakonec vymaže.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Ahoj, asi by bylo vazne fajn, vsechna temata na foru s odkazem na Cinema Stream smazat. Jinak se veskere budouci alternativy odsoudi hned ke stejnemu konci.....
Protoze kdyz si to tady pak precte kazdej jouda i s navodem pro cvicenou opici... tak jak to asi jinak muze dopadnout...

Citovat
(27.4.2025, 20:08)beitlj Napsal(a): A já cítím malé zadostiučinění nám legálně platícím si za streamovací služby, Netflix, Viki, HBO max, Disney+ a.j.
Kéž by všechna stávající “úložiště” měla osud jako ulozto a waresio a poskytovatelé stream a VOD služeb vymetli všechny šváby ze špajzu.

Super, ze si nám to dal vědět a teď odsud mazej do prdele

Citovat
@beitlj: Tak napriklad stare Startreky v dabingu. Su na Netflixe, ale len po anglicky. Boli na SkyShowtime, ale odstranili ich bez vysvetlenia (a NG po slovensky boli fakt len na "ciernote"). Dalsi priklad, manzelka po mne chcela Sestra v akcii 1 a 2 po slovensky. To ani nebolo vydavane na VHS ci DVD, to len nejaky dobrodinec zostrihal HD rip s dabingom z TV..

Jo a tiez si platim vsetky 4 hlavne stream sluzby..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Léta jsem byl spokojeným uživatelem bezplatné verze ulož.to, torrenty mi nějak nepřipadaly úplně košér. No a pak jsem objevil tento zázračný doplněk a už jsem přestal mít odpor ke streamování VOD jako takovému. Chápu co tu chce většina zdejších původních diskutujících. Každopádně velké díky nejen autorům SCC ale rozhodně i zde přispívajícímu Cache-SK. Jeho doplňky už používám delší dobu, asi jsem věděl proč. Díky.

Citovat
(27.4.2025, 23:12)cache Napsal(a): @beitlj: Tak napriklad stare Startreky v dabingu. Su na Netflixe, ale len po anglicky. Boli na SkyShowtime, ale odstranili ich bez vysvetlenia (a NG po slovensky boli fakt len na "ciernote"). Dalsi priklad, manzelka po mne chcela Sestra v akcii 1 a 2 po slovensky. To ani nebolo vydavane na VHS ci DVD, to len nejaky dobrodinec zostrihal HD rip s dabingom z TV..

Jo a tiez si platim vsetky 4 hlavne stream sluzby..

Ved to je najhoršie na tom celom,za tie roky sa tam nazbierali doslova skvôsty filmov... naozaj dufam že sa to nejak zachová dalej zašité na webshare a možno v buducnosti posluži na vybudovanie novej platformy. Keby to mám k dispozicii tak to hádam ani sám sebe neukážem.  6  Dufam že sa časom nenájde nikto nekompetentný kto by sa k tým linkom dostal a nezverejní to... Ale ak je pravda že tá spoločnosť má komplet databázu tak to ozaj zmažu na komplet... Lutujem že som nestihol sosnuť jeden serial ktorý vyrobil správca na moju žiadosť a vlastne toto bol jediný zdroj kde sa nachádzal ( cosmos 1980 vo fullHD s čs.dabindom) . Niekde je zašitý na webshare ale ....
 Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+, 

Citovat
@ karci : Takže problémem je pro vás koukat na filmy v originálním znění? Tak to je ten důvod proč se člověk uchýlí k warezu. Takže jazyková bariéra. No já titulky zapínám jen u asijské tvorby z 70. let. Ještě si nejsem 100% jistý ve čtení čínského a japonského písma.

@Ladik: Nápodobně. A bude hůř.

TP-Link routery

Citovat
@beitlj: ked budes mat male deti, s ktorymi chces pozriet serialy svojej mladosti, tak sa ozvi. Anglictina sa dnes sice uci od 1. triedy, ale ver tomu, ze nevedia dostatocne na to, aby dokazali pozerat po anglicky. Navyse obcas clovek proste chce vidiet ten film tak, ako si ho pamata a chce ten stary dabing. Tak ako mi nesedi pozerat Futuramu po cesky, tak mi nesedi pozerat Simpsonovcov po anglicky, ten cesky dabing je pre mna "original", kedze som tak videl prvych Simpsonovcov pred snad 30 rokmi.
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Pokial to nejak prežila databáza,tak nech ju chrania ako oko v hlave,uz len kvôli tej robote čo okolo toho bolo...ja sa k tomu uz nijako nedostanem,ale doprajem to aspoň druhým. Možno ak bude vznikať ozaj komunitný projekt tak sa mi pošťastí sa do tejto komunity dostať...tak ako do komunity scc.

Citovat
@ cache : Seriály mého mládí byli normalizační seriály a ty byli výhradně v Čj nebo ruštině.
A pořady Štěpánky Haničincové, od Večerníčků až po Studio kamarád jsou také v Čj. Nač děcka kazit přisprostlou americkou tvorbou na kterou se stejně koukají v originále. Ale až od určitého věku. Na Simpsonovi konkrétně se můj syn koukal od 12 a to již anglicky uměl lépe než já. Vše je o nastavených hranicích a pokud malej smrad vyrůstá s vědomím “že je to zadarmo” tak dopadne jako uživatel Ladik. Se mu zbortí svět.
A ano, raději si přečtu knihu nebo pustím vinyl a nebo obojí než tupě konzumovat obsah. A ano děti mám vedené ke sportům a jiným “nekonzumním aktivitám”.

TP-Link routery

Citovat
Mně osobně chybí akorát to, že musím trochu jinak pátrat po tom, co právě nově vyšlo. Ať už jako novinka v originálním znění nebo novinka v cz. To ostatní neřeším, protože jsou stále možnosti jak všechno sledovat dál včetně souborů, které jsou nahrány na ws. A to co tam smažou, se tam nahrává znova jak jsem se přesvědčil třeba včera. Jak už tady několik lidí psalo, jedná věc skončí a objeví se 2 další. A protože stále existují i věci o kterých se moc nemluvilo nebo spíš vůbec, tak není třeba panikařit

Citovat
Já jsem se naučil využívat toplněk TMDb Helper, který v kombinaci s Trakt seznamy a doplněným vyhledáváním celkem slušně pomáhá. Jasně, není to tak pohodlné, ale většinu toho tak můžu zvládnout s pomocí dálkového ovladače.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Som za celebritu ...citovali časť môjho príspevku na xbmc fóre pre správcov a tvorcov doplnku...vraj veterán discordu .keby vedeli že väčšinou som svojimi nápadmi len vytacal programátorov

https://www.readzone.cz/nejvetsi-projekt...odi-konci/

Citovat
Vidím to na dobu, kterou jsme zažívali s Rapidshare 1
Octagon SF8008 UHD-Enigma 2 - openatv7.4  29 24

Citovat
@Artogon: ahoj, prečítaj si prosím e-mail alebo mi napíš.... vopred ďakujem.

Citovat
@karci78:  taky jsem mu psal email, ale bez reakce, ačkoliv zde již mezi tím psal.

Citovat
To je v pohode, ja od neho chcem iné informácie ako si myslíte....tak aj keď neodpise tak sa nič nestane...ale sluší sa odpísať, keď nič iné aspoň do zadku poslať 6

Citovat
(28.4.2025, 10:11)karci78 Napsal(a): Som za celebritu ...citovali časť môjho príspevku na xbmc fóre pre správcov a tvorcov doplnku...vraj veterán discordu .keby vedeli že väčšinou som svojimi nápadmi len vytacal programátorov

https://www.readzone.cz/nejvetsi-projekt...odi-konci/

Výživná diskuze. Někdo nadhodil, že SCC funguje z jiného repa, a hned kvantum userů "pošli mi prosím pozvánku na můj email, já to určitě nikde šířit nebudu...".

Citovat
Na pobavenie dobré...realita to asi nebude...ak by aj hej, tak je tam nulová šanca aby sa k tomu niekto dostal... to bude mať cca 50 ľudí...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 14 host(ů)