• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
(27.4.2025, 21:23)beitlj Napsal(a): @ Jiro : Mám Apple TV+, Hulu, WeTV, Youku, IQIYI, Disney+, Netflix, Amazon Prime, HBO max

Prosim tě k čemu to všechno? To koukáš 24/7 na TV??!! Vůbec nechápu.

Citovat
SCC spristupnila piratsku streamovaciu sluzbu bez namahy sirokej verejnosti a vacsina o tom ani netusila.
Na bazaroch sa predavali stream zariadenia s nainstalovanym kodi a zaplatenym webshare a komplet pripravenou sluzbou a pochybujem ze vacsina predavajucich upozoronila kupujuceho ze to co tam je nie je uplne legal  6 .
A vysledkom boli dotazy nic netusiacich uzivatelov na oficialne supporty Voyo, Netflix atd... ohladne nefunkcnosti ci pridania obsahu a tiez, ze sa SCC riesila na forach ako Modry Konik  1
Piratska sluzba sa tu rozsirila ako nieco uplne normalne a niekedy som mal pocit ze SCC uz chyba iba reklama v telke.
Bola len otazka casu kedy sa do toho kompetentne organy pustia a vypnu to.
Toto je len moj pohlad na celu vec nic viac.
LG OLED65B33SAMSUNG HW-Q800CNVIDIA SHIELD PRO 2019Telekom 800/250

Citovat
(28.4.2025, 9:28)JiRo Napsal(a): Já jsem se naučil využívat toplněk TMDb Helper, který v kombinaci s Trakt seznamy a doplněným vyhledáváním celkem slušně pomáhá. Jasně, není to tak pohodlné, ale většinu toho tak můžu zvládnout s pomocí dálkového ovladače.

Zdravím, doplněk TMDb Helper, jsem si instaloval. Mohl bys mně prosím pomoci jak to kombinovat s Trakt a doplněním vyhledávání? Moc díky. Radek

Citovat
Jak si tak tady čtu,tak je tu veselo 1 1

Citovat
(27.4.2025, 20:08)beitlj Napsal(a): A já cítím malé zadostiučinění nám legálně platícím si za streamovací služby, Netflix, Viki, HBO max, Disney+ a.j.
Kéž by všechna stávající “úložiště” měla osud jako ulozto a waresio a poskytovatelé stream a VOD služeb vymetli všechny šváby ze špajzu.

Ja som zase rád, že si ľudia vedia nájsť cestu k obsahu aj inak a zaťahujú tak záchrannú brzdu k vzniku predražených legálnych služieb. Lebo je naivné si myslieť, že vlastníci práv chcú iba všetko dobré pre nás konzumentov.
Hlavne im ide o zisky a v tomto prípade to bolo vždy nekonečno. Asi by si sa čudoval, keby si si časom uvedomil, že platíš za pozretie filmu 50€. Stať sa vazalom iba legálnych služieb by si naozaj nechcel.
Iba vďaka alternatívnym možnostiam obstarávania tam máš zatiaľ ešte prijateľnú cenu. Je to veľký priemysel, a tak si aj tak vydupali výpalné z nosičov a hardiskov a čo ja viem čoho ešte, takže prílišné spytovanie svedomia, že si si niečo pozrel pomimo ich chápadiel nie je na mieste. Na svoje si aj tak prídu.

Citovat
JiRo, diky za kick. Trakt nepouzivam, ale stacilo nakonfigurowat YAWsP jako prehravac v TMDb helper (search_movie). Sice clovek musi po spusteni udelat dva kliky navic (nove hledani), ale tmdb preda yawsp uz zvoleny nazev a yawsp pak vyplivne frontu z WS. Da se seradit v nastaveni yawsp napr. podle velikosti. Funguje dobre, usetri datlovani at uz z ovladace nebo mobilu (kodi remote). A hlavne doda jakysi ten “SCC feel”. 6

Citovat
(28.4.2025, 12:33)Oldass Napsal(a): Prosim tě k čemu to všechno? To koukáš 24/7 na TV??!! Vůbec nechápu.

Ne nekoukám 24/7 ale co s prachama, do hrobu si je nevezmu, a pokud ve své fyzické videotéce (VHS, DVD, Blue-ray) nemám titul který chci vidět tak prohledám moje placené služby. A Apple TV mám v programu Apple One, HBO max mám k IP TV a to ostatní v rámci nějakých akcí se slevou. Zase mě hřeje u srdce, že od Apple zařízení až po TV boxy mám vše legální včetně SW vybavení.
A kde jinde si zdokonalit čínštinu, korejštinu nebo japonštinu než v mnou zmiňovaných službách. Někdo jezdí na dovolenou do Chorvatska, já cestuji za bonsajemi a akvarijními/jezírkovými rybkami kousek dál.
Edit :
Zapomněl jsem zmínit že jsme s partou “kinofilů” skupovali “materiály” z krachujících video půjčoven takže máme na co koukat.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
No po cca IX letech patří poděkování lidem od SC/SCC.
Nechci kopat do Barona, ale vážně přechod na Kra nebyl tak přátelský a pamatuji si debaty jak všechny zařízl co mohl. Ne jen že si přetáhl knihovnu jinam.
Nevím co to tady bylo za pohádku o Covidu a 5 letech, ala chudák Baron...

Neda mi tady ten tydyt co píše jak si platí všechny služby. Co jako? Nějak mi uniká kde já píšu a přeji oslepnutí Blu-Ray co máš ve sbírce...
K tobě staré video se Snapchat kde na pódiu nějaký předávání cen vyleze zakladatel v triku Metalica. Vedle něj stojí frontman Metalika co je žaluje za pirátství. Dojde jeho kámoš a on si sundá triko a dá ho jemu.... Asi tolik k logice. Koupil, je to tvoje a komu to pak dáš má být buřt tomu co ti prodal. I když na krásně tak nefunguje. Uniká mi proč kdekoli kde je paměť, třeba pračka, tv, foťák, atd, kde není nelegální obsah za něj platíš vypalny OSE. Mě to teda fér vůbec nepřijde.

Citovat
(28.4.2025, 21:38)Ctyrka Napsal(a): Trakt nepouzivam, ale stacilo nakonfigurowat YAWsP jako prehravac v TMDb helper (search_movie).

Myslíš, že bys mi mohl poradit, jak to udělat, případně poslat obsah json souboru? Rád bych to vyzkoušel. Díky.

Citovat
@fil: Nepiš o věcech, kterým nerozumíš. Databáze SC byla od samotného začátku existence doplňku SC uložena na serveru, který vytvořil, spravoval i financoval @BBaron.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@fil: Neber Metallicu do úst, jsem na to háklivý 11 3

Citovat
Smazáno.

Citovat
(26.4.2025, 16:15)aarn Napsal(a): 2 matejekt
jednoznačně souhlasím!
mám to podobně.
body 1-7  100% trefa
dnes ráno jsem trochu popátral a je mi z toho trochu fucked smutno...
podle posledních reakcí (fóra, fejzbuky apod.), jsme na tom asi s "I" quoutient asi velmi na ho_no.
politické napětí stoupá, skutečné volební preference nikoho nezajímají...
hledají se odpovědní za vzniklu situaci...
kde to je? kdy to bude? když to nebude, kdo mi vrátí peníze?
99% "odborníků" takto uvažuje.

...fu_king piece of sh_t

začněte zase číst knížky! je to jiný, je to dobrý!

No řešení existuje ale brzy se dozvíte kdo za to může a kdo vlastně je warezio. Budete překvapeni.

Citovat
Len tak na okraj - ak by som bol tvorca nejakeho piratskeho contentu a uz by som mal na kahanku, tak by som zalozil legal firmu, ktora by taketo praktiky sledovala a blokovala :) Nebol by to dobry business plan ?

"to len taka moja uvaha. V tomto pripade to dufam tak nie je Big Grin"

Citovat
Zdravím přátelé drobného hazardu1
Můj odhad kdo zatím stojí budou zřejmě naše streamovací platformy ve spolupráci s warezio a kromě těch našich samozrejmě sám netflix, hbo atd. logicky.
Pouze využívají naše zákony na ochranu autorských práv. Legalní platformy v naší malé zemi přicházejí o další příjmy, tak nějak polopatě. Jinak díky autorům SCC a SC za podařené díla, které sloužila docela dlouho jen je asi škoda, že se to celé nějak včas nepřesunulo někam mimo EU, ale kdo ví možná by dnes nepomohlo ani to. Oni ty prstíky streamovacích služeb jsou dnes docela dlouhé a mají to právně ošetřeno daleko lépe než kdy dříve.

Citovat
Mně teda nejvíc bude chybět ta starší tvorba, kterou na moderních streamech nenajdu... třeba by mohlo být nějak upraveno jen s filmy do určitého roku (třeba 2010) a ty nové by si nechali Netflixy apod... taky nemám problém si platit Netflix, HBO a Disney, ale prostě ty starší filmy z devadesátek tam nenajdu, nebo třeba Colomba :-)

Citovat
(29.4.2025, 13:23)Bruce84 Napsal(a): Zdravím přátelé drobného hazardu1
Můj odhad kdo zatím stojí budou zřejmě naše streamovací platformy ve spolupráci s warezio a kromě těch našich samozrejmě sám netflix, hbo atd. logicky.
Pouze využívají naše zákony na ochranu autorských práv. Legalní platformy v naší malé zemi přicházejí o další příjmy, tak nějak polopatě. Jinak díky autorům SCC a SC za podařené díla, které sloužila docela dlouho jen je asi škoda, že se to celé nějak včas nepřesunulo někam mimo EU, ale kdo ví možná by dnes nepomohlo ani to. Oni ty prstíky streamovacích služeb jsou dnes docela dlouhé a mají to právně ošetřeno daleko lépe než kdy dříve.

To je jasné, s tím jak teď nasrali půl republiky sloučením a zdražením   a tím jak aktivně mizela Studna..., že do toho hrábli peefefaci.
Já jsem starej pirát, zažil jsem tolik vzestupů a pádů (Napster, DC++, torrenty, ulozto, digTV kody). SCC jsem měl, kouknul na to 2x týdně max. Čas večer na PC trávím jinak.
Vyhovovalo mi to pohodlí, že bylo vše pod jednou střechou. Je na palici mít xy streamovacích služeb pro každý konkrétní seriál, je pruda mít xy IPTV kvůli tomu a tomu sportu, nebo xy AI specializovaných služeb.

Citovat
(29.4.2025, 11:35)arturtwo Napsal(a):
(26.4.2025, 16:15)aarn Napsal(a): 2 matejekt
jednoznačně souhlasím!
mám to podobně.
body 1-7  100% trefa
dnes ráno jsem trochu popátral a je mi z toho trochu fucked smutno...
podle posledních reakcí (fóra, fejzbuky apod.), jsme na tom asi s "I" quoutient asi velmi na ho_no.
politické napětí stoupá, skutečné volební preference nikoho nezajímají...
hledají se odpovědní za vzniklu situaci...
kde to je? kdy to bude? když to nebude, kdo mi vrátí peníze?
99% "odborníků" takto uvažuje.

...fu_king piece of sh_t

začněte zase číst knížky! je to jiný, je to dobrý!

No řešení existuje ale brzy se dozvíte kdo za to může a kdo vlastně je warezio. Budete překvapeni.
Já nevím, že někdo vždy píše takhle nejasný komentáře - prostě to vyklop nebo čekáš na povolení od mafie?

Asi bych se ani nedivil kdyby warezio byl sam bbaron Big Grin  kdyz neni scc tak vischni musi za nim

Duben je nějakej prokletej :'

Duben 2020 : bbaronova zrada
Duben 2025 : konec scc

Citovat
Pravda Napstr to byl s Metalickou ve sporu, sry Sad

JiRo
Je štěstí že se smazal celej Discord a bůh ví zda šla dohledat tak stará historie. Kdo co udržoval nevím. Jen si pamatuji že zneužil i přihlasovani lidí...Rozhodně neodešel v dobrym. Z logiky věci, chtěl vydělávat peníze a konkurence se mu nehodila. Piš si co chceš, trvej na čem chceš. Jinak řečeno je mi to buřt...

Citovat
Můžete psát co chcete, základním pohonem byly jako vždy prachy. Takové ty řeči, my žádný obsah neposkytujeme, databáze byla dílo komunit a dobrovolníků jsou jen kouřová clona. Vše do sebe tak krásně zapadá. Je jen otázka, zda to chce někdo vůbec kousek po kousku rozkrýt a na někoho ukázat a tedy někomu začlo téct do bot a típnul to a nebo je to celé jen control damage k dalšímu vývaru...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 11 host(ů)