• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
(04.5.2025, 19:12)koubafire Napsal(a): Na fb uz je skupina Kodi scc sc kra webshare , která jako jediná necenzuruje diskuzi a návody.

Anonymny autor a admin tej skupiny frfle, ze sa uzatvaraju Discordy a ze ludia "nechcu pomahat", hlavne ze on sam kazdy kritickejsi komentar automaticky maze a ludi vyhadzuje zo skupiny.. Zacinam premyslat, ci tiez nepresunut repo niekam do privatnej sfery..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
A nechcete ist do niecoho mensieho (anonymnejsieho) ? Ale prepracovanejsieho ?
(koncept uz existuje)

Citovat
Ahoj,
ta fb skupina a někteří chytráci tady budou hrobařem dalších alternativ. Nechápu, co ty lidi motivuje takto veřejně něco sdílet. Nechápou, že když se něco bude ilegálního šířit ve velkém, tak na to zase někdo šlápne.
Sorry za příspěvek, ale tohle mě fakt štve, protože nejsem v žádných privátních skupinách atp. a tudíž nemám šanci se dostat k nějakým soukromým informacím nebo v budoucnu k alternativě, která jistojistě bude (ale už soukromá). Protože SCC fakt nemělo a nikdy nebude mít konkurenci v legálních streamovacích službách.

Citovat
dnešná generácia nevie čo je warez,nebola nútená sa takým niečím zaoberať...dnes je všetko dostupné online a hned...hry,filmy,seriály...a len za pár € ...preto si mysleli že scc je niečo v pohode a maju nato po zaplatení narok,...nepoznaju filozofiu warezu,že musí byť o ňom ticho inak ho zničia...oni to vykrikuju ako arabi z minaretu...a facebook je ideálne miesto aby to počul celý svet
A starý ludia to dostali ako na podnose vo forme boxov.to je zase generácia ktorej počítače a online priestor ušiel
A preto vačšina ludí ani nechápe aké pravidlá od nich žiadate... a nechápu ani to rozčulovanie o prezradení navodov ako dalej
 Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+, 

Citovat
@karci78: čteš si po sobě co píšeš? Nebo pokud něco potřebuješ vysvětlit ohledně tvých řádků, klidně ti to napíšu do SZ. Mi totiž přijde, že nechápeš vůbec nic

Citovat
(05.5.2025, 17:15)predator.1 Napsal(a): @karci78: čteš si po sobě co píšeš? Nebo pokud něco potřebuješ vysvětlit ohledně tvých řádků, klidně ti to napíšu do SZ. Mi totiž přijde, že nechápeš vůbec nic

No kludne napíš....ale poprosím slušne.
 Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+, 

Citovat
Nejlepší cesta je si něco vytvořit pro sebe.
Je úplně jedno jestli je to doplněk kodi a nebo něco bude generovat
Přes SH , PHP a dal to předělávat do m3u. Něco jsem si před 7 lety
vytvořil a funguje mě to stále a fungovat dal bude. Občas se tomu i divím,ale
když pak čtu taky co někdo dokáže napsat. Dneska už to lepší nebude.
Kdo má čas, chuť vytrvalost tak je schopen taky si něco vytvořit a o tom to celý je.
Já si sám generují ještě kompletní Epg na 14 a taky nemam stim problém.
Stačí se podívat na nějaké stránky jakým způsobem funguji a jak link a něco vymyslet.
A pak to třeba bude taky šlapat dlouhodobe :)
ANDROID TV: Xiaomi GOOGLE TV BOX
ANDROID APK : WEB VIDEO CASTER - ALTERNATIVA ZA KODI Z WEBOVEHO PROSREDI.

Citovat
(04.5.2025, 20:42)predator.1 Napsal(a): Tak to je mazec ta skupina na fb. To tam to jelito tahá všechny informace odsud?

@koubafire: a diky tobě se to všechno urychlí, bravo....

netaha je odsud. Taha je ze soukromeho Discordu a ty navody jsou ode me, protoze jsem je psal ja Big Grin btw sdilel i navod na cestinu do TMDB kterou jsem behem jednoho dne napsal a mergnul do oficialniho projektu ale zapomnel k tomu prilozit ten soubor Big Grin Az takovej klaun to je

Citovat
Poznámka k předchozímu.
Tady by se mělo říct: Kodi, doplňky a fórum se pohybuje na principu svobodneho díla.
(GNU GPL)
Pokud tedy někdo použije výtvor jiného, není to zakázáno. Je jen závazná dohoda uvést zdroj a autora.

Přisvojená díla se svobodnou licencí není dovoleno zpeněžovat, potom platí, ze se jedná o krádež.

Pod nadpisem tohoto tématu jsou ale stížnosti úsměvné.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
On to není jen Fcb:
https://nafilmu.cz/2025/05/stream-cinema...ternativy/

Citovat
(05.5.2025, 19:23)beepee Napsal(a): On to není jen Fcb:
https://nafilmu.cz/2025/05/stream-cinema...ternativy/

to uz jsme tam taky resili, nepochopitelny

Citovat
Páni, chcem sa spýtať, je nejaká možnosť vydolovať z databázy názvy rozpozeraných filmov, alebo je to definitívne preč? Našiel som len čitateľný zoznam posledných vyhľadávaní a linky, kde názov filmu nie je zrejmý.

"5ed0bf4c4cb589554ff0858c","2025-04-17 10:47:18","movie"

Citovat
@Spacer1: Nedá. Jak v SCC tak v Kodi databázi jsou přehrávané tituly SCC uloženy a identifikovány podle interního id. To je ten údaj "5ed0bf4c4cb589554ff0858c" ve tvém příkladu.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(05.5.2025, 17:15)predator.1 Napsal(a): @karci78: čteš si po sobě co píšeš? Nebo pokud něco potřebuješ vysvětlit ohledně tvých řádků, klidně ti to napíšu do SZ. Mi totiž přijde, že nechápeš vůbec nic

Ja som sa čudoval na čo tu je ten zoznam nepriateľov a potom som zistil, že je to obyčajný ignore list. Odkedy ho používam, číta sa mi to tu oveľa ľahšie, odporúčam 1

Citovat
(05.5.2025, 6:13)koubafire Napsal(a):
(04.5.2025, 22:59)niasis Napsal(a): I mně chybí oba doplňky, ale když vidím a čtu příspěvky lidí, kteří nepochopili koncepci toho všeho a píší veřejné komentáře nebo stížnosti na jistý web či tv, ani se nedivím, že to všechno skončilo nebo se schovalo.

Tak SC od bbaron funguje dál. Jen některým nových userum to nejde, ale prý stačí mít od někoho starší token. Mě to jde a i když jsem jí měl jako zálohu ( nasralo mě co v dubnu 2020 udělal) a bbaronuv share server nikdy neplatil tak teď jsem nucen být u něj, když SCC nejede. A to jsem v roce 2019 zaplatil webshare na xlet pomocí kuponu za 450,- jeden a ještě mi 2 roky zbývají!

Zdar, mozes pls dat nejaky link kde sa da diskutovat o SC od bbaron? Ak to spravne chapem tak na tomto fore je ten clovek a jeho "produkt" persona non grata. Ale ja by som si rad v nejakej komunite overil ci SC skutocne funguje predtym nez vyplaznem tazko zarobene peniaze za jeho "ulozisko". Diky.

Citovat
Bylo na to forum cedr ale bbaron ho vypnul. Takže teď jedině fb a discord.

Citovat
@globalist:  Hele na discordu je vlakno kde se to resi. Ja si to treba na zkousku koupil na 3 mesice a hned mi to neslo. Pockal jsem par hodin a jede mi to v pohode. 

Ale jsou tam lidi, ktery pisou, ze jim to nejde uz nekolik dni v kuse. Takze tam neni vubec nejaka spojitost mezi delkou uctu a funkcnosti. Kazdopadne se tam resila zajimava vec a tou byl provider. Dost lidi se shodovalo, ze treba pres Tmobile jim to nejde. Ale to uz je opravdu spekulace nepotvrzena.

Citovat
(06.5.2025, 17:50)Johnysko Napsal(a): ... Kazdopadne se tam resila zajimava vec a tou byl provider...

možné to je, kedysi dávno v starom doplnku to tak bolo, avšak v starom doplnku existovala možnosť v nastaveniach zmeniť url adresu z https na http a to vtedy pomáhalo, dnes nič také na editovanie v doplnku nie je
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV  Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6

Citovat
@Johnysko mozes sem pls dat link na ten discord? Diky!

Citovat
Nechcete si už konečně měnit názory a posílat linky třeba v soukromých zprávách?
Tím myslím jisté sociální sítě, discord, telegram a podobné odkazy (linky)

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 13 host(ů)