Témat: 0
Registrován od: 07/2016
Hodnocení:
7
06.5.2025, 18:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.5.2025, 18:39 uživatelem aarn.)
...ale tady to je jiné fórum...:-)
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
@
Johnysko: Ano diskuzní fórum tu od toho je, ale má také svá pravidla. Jsi tady na fóru druhý den, ale zřejmě jsi si ještě nedokázal přečíst jeho pravidla nebo sis je přečetl, ale nejsi s to je pochopit. A pokud na ně kašleš, tak se nediv... Tvůj přínos fóru je zatím jen v tom, že jsi mnoho lidí, kteří tu do teď dělali užitečnou práci, kterou ty tak ochotně využíváš, otrávil, takže to teď zabalí.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Registrován od: 05/2025
Hodnocení:
19
Jak konkretne jsem prosimte otravil praci dalsim lidem? Ja jsem posledni clovek, ktery kdy neco sdilel natoz verejne co by mohlo poskodit praci nekoho jineho. Pokud se ti nelibim tak neni jiste problem, vzhledem k tvemu statutu Guru, me odsud vyhodit.
Nemám s tím problém ale nic neporušuji.
Hodnocení:
921
@
Johnysko: Neporušuješ? Tak já jasně vidím, že ano. Ale nejsi v tom sám, takových jako ty tady za poslední 14 dní přibyla spousta. Jen s tím bohužel správce fóra nic nedělá.
A mimochodem, jak jsi přišel na to, že bych tě mohl odtud vyhodit. Jsem zcela obyčejný uživatel a jestli mám nějaký ne úplně běžný status, tak je to Gold Donator, protože pravidelně každoročně přispívám na provoz fóra. A z toho mi žádná extra práva neplynou.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Témat: 7
Registrován od: 08/2016
Hodnocení:
162
06.5.2025, 19:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.5.2025, 19:35 uživatelem predator.1.)
Dokud zde nezasáhne admin, bude to jen čím dál horší.
Raději odcházím, dneska stačilo
Hodnocení:
921
@
Johnysko: To je jistě chvályhodné, ale nedává ti to žádné výhody k tomu, abys porušoval pravidla, a když tě na to někdo upozorní, tak reagovat jedině tím, že napíšeš, že je neporušuješ.
A mimochodem, rozhodně to tady není o zásluhách nebo o délce registrace. Mnoho lidí tady i mimo toto fórum čestinu dělá, i mnoho dalších užitečných věcí. To je přeci normální. A ano, i mně je vcelku jedno, jak je tady kdo dlouho. Vyjma jediné věci. A to té, že když se někdo nově zaregistruje, není schopný se seznámit s pravidly fóra a řídit se jimi. Jasně, ne vždy se to povede, tím spíše by, pokud na to dotyčného někdo upozorní, měl tím řídit.
Témat: 157
Registrován od: 03/2016
Hodnocení:
512
[OT] K tomu, jak se píše o SCC:
Obecným pravidlem všech fór je zákaz rozdmýchavat spory. Ať už přímým napadáním nebo tzv "podstrkáváním špeku".
A dva body za závazných pravidel:
> 4. Uživatel se musí držet daného tématu, který vyplývá z jeho názvu. Ostatní komunikace mezi uživateli je povolená jen přes SZ (soukromá zpráva).
> 6. Šetřete s citacemi, tzn. je zakázáno citovat poslední předcházející příspěvek (i poslední jiného uživatele!). Pokud už chcete citovat, smažte vše, co nesouvisející s Vaší odpovědí. ...
U citací dokonce nemusite ani ponechat jejich obsah. Zelená šipka u jména citovaný přispěvek otevře.
[/OT]
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.
Hodnocení:
921
06.5.2025, 20:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.5.2025, 20:09 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informace
)
(06.5.2025, 19:47)Johnysko Napsal(a): ...kazdopadne ani neni co resit.
Ano první rozumné vyjádření. V tomto tématu, který je věnován doplňku
Stream Cinema Community, už není skutečně co řešit.
Doplněk neexistuje, takže ani diskuse o něm nemá smysl. Tak se tím všichni zkusme řídit.
Témat: 2
Registrován od: 07/2017
Hodnocení:
2
O akom novom discorde je vobec rec? Moze mi niekto poslat link do SS? Vopred diky!
Registrován od: 04/2025
Hodnocení:
-2
Zdar, snad me za to neukamenujete, ale nejsem zadnej odbornik, jsem jen silenej milovnik filmu a serialu a takpolozim dotaz
Bylo by mozne …. A kolik by me to pripadne stalo unekohokdo to zvladne
Nechat si vytvorit soukrome repo pro me, moji rodiny a nejblizsi pratele na bazy scc nebo sc kde bych mel pristup k datab.webSH a jejich filmu aspon v kvalite 1080p
Chapu je to doost odvazna zadost, ale je to preci to co o cem tu kazdy mluvi,, mala komunita co drzi hubua uzi si filmy v dobre kvalite a jednoduse a prehledne ????
Registrován od: 01/2016
Hodnocení:
56
Hmm, další zoufalec z Fuckbooku
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV
Témat: 1
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
-33
Tak co maj všichni dělat? Doplněk skončil bez pardonu a jediná náhrada je STREAM CINEMA CZ a SK od bbaron.
Hodnocení:
56
Jak dělat?
Někdo jim něco slíbil? Webshare funguje dál a soukromé soubory plátců jsou dál přístupné.
Nebo nejsou?
Hodnocení:
56
Odkud jsi spadl?
Ty nářky, že skončil addon na defacto warez obsah, jsou opravdu zbytečné a hlavně trapné.
Zaplať si si ofiko streamovací službu a už tu nespamuj.