• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webos Kodi - film se v průběhu vypíná
Ahoj,

Měl bych dotaz. Při přehrávání přes doplněk v Kodi se mi stává takřka u 90% filmů, že v průběhu se sám od sebe film vypne. Je jedno jestli pustím film co má 50gb, nebo 5gb. Troufnu si říct, že není problém s internetem, ale nedokážu posoudit co problém způsobuje. Stává se to nepravidelně, někdy každých 10 minut, někdy co hodinu.

Používám Kodi v LG TV (WEB os).

Nějaký všeobecný tip? :)

Citovat
@skresa: Velmi pravděpodobně problém s plynulostí dodávky dat. Ať už v rámci profilu od tebe ke zdroji, nebo na straně zdroje, případně obojí. Nevím co je zdrojem dat přehrávaného streamu, ale takové případy chování jsou časté. Částečně to může zlepšit navýšení video cache, ale úplně odstranit se to povést nemusí.

Citovat
(07.5.2025, 11:00)JiRo Napsal(a): @skresa: Velmi pravděpodobně problém s plynulostí dodávky dat. Ať už v rámci profilu od tebe ke zdroji, nebo na straně zdroje, případně obojí. Nevím co je zdrojem dat přehrávaného streamu, ale takové případy chování jsou časté. Částečně to může zlepšit navýšení video cache, ale úplně odstranit se to povést nemusí.

Něco takového jsem vesměs čekal. Je pravda že moje internetové připojení je poměrně slabší, ale většinou s plynulosti nebyl problém.

Ale pravda že tento doplněk využívám poslední 2 týdny a tak nějak to přišlo s ním.

Předpokládám že kromě zvýšení cache (které u tohoto doplňku zvýšit nejdou) nebude jiné řešení.

Tak jako tak děkuji.

Citovat
@skresa: Ne, video cache se netýká doplňku. To je záležitost Kodi jako takového, respektive jeho přehrávače. V okamžiku, když v doplňku vybereš titul k přehrávání, doplněk adresu streamu předá přehrávači Kodi a ukončí se. Nastavení video cache najdeš v Nastavení > Služby > Ukládání do mezipaměti.

Jen je třeba počítat s tím, že se video cache nepoužije, pokud jde o doplněk typu PVR nebo pokud je přehrávaný obsah předávaný prostřednictvím adaptivního protokolu, např. HLS nebo MPEG_DASH.

Citovat
(07.5.2025, 11:25)JiRo Napsal(a): @skresa: Ne, video cache se netýká doplňku. To je záležitost Kodi jako takového, respektive jeho přehrávače. V okamžiku, když v doplňku vybereš titul k přehrávání, doplněk adresu streamu předá přehrávači Kodi a ukončí se. Nastavení video cache najdeš v Nastavení > Služby > Ukládání do mezipaměti.

Jen je třeba počítat s tím, že se video cache nepoužije, pokud jde o doplněk typu PVR nebo pokud je přehrávaný obsah předávaný prostřednictvím adaptivního protokolu, např. HLS nebo MPEG_DASH.

Tak nějaký 2 dny jsem testoval a musím říct že od té doby se problém neobjevil.

Tudíž mockrát děkuji za radu. :)

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: