• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Ve verzi 1.4.4 jsem znovu přidal volání InputStream Helperu, který zajišťuje kontrolu, automatickou instalaci a aktualizaci Widevine CDM knihovny. Vyhodil jsem ho po problémech s posledním updatem od Googlu.

Citovat
waladir [Obrázek: buddy_online.png] Chtěl bych tě poprosit, jestli by byla možnost v nastavení vypnout v "Živě" zobrazení následujícího programu. Pro někoho to je přínosem ale seznam programů se dost znepřehlednil. Jedu tedy pořád na verzi 1.4.1. Pokud je to problém, tak to nech být. Děkuji

Citovat
Taky myslím, že je to trochu měně přehledné. Já ale jedu přes IPTV klienta, takže mě to nevadí. Jak píše neboztik, pro někoho přínos (bylo o to požádáno), pro někoho ne. Nejlepé, kdyby se to dalo vypnout, zapnout, jak kdo to chce. Waladir s tím má stále práci 1

Citovat
@neboztik: chápu, že se může najít někdo, komu informace navíc a zkuštení položek nemusí vyhovovat. V další verzi (asi zítra) přidám do nastavení možnost zobrazení následujícího pořadu vypnout.

Citovat
@waladir: A co varianta, kdy informace o následujcím pořadu bude součástí popisu obsahu toho aktuálního. Na konci textu, po prázdném řádku.

Citovat
@JiRo: díky za námět. Ono to bude trošku komplikovanější, ale určité ne neřešitelné. Ale asi to bude nejlepší řešení.

Citovat
@waladir: Já do toho tedy detailně nevidím, ale když už to do toho kontejneru sypeš, tak je úplně jedno, jestli to přidáš do label nebo do plot. Jinak v případě práce se seznamy používám geniální knihovnu itertools, která umožní při procházení seznamu mít kromě aktuální položky seznamu přístup k té předchozí i následující. Ale v tomto případě to asi potřeba nebude.

Citovat
@JiRo: pro nastavení metadat používám oddělenou funkci, která pracuje se staženými daty k pořadu, takže to o malinko komplikovanější je. Ale vyřešené už to mám :-)

Citovat
@waladir: No jo, vždyť říkám, že do toho nevidím. 1 Tak promiň.

Citovat
Ve verzi 1.4.5 je informace o následujícím pořadu přesunutá na konec popisu pořadu.

Citovat
@waladir: Bylo by možné, aby při procházení pořadů v Archivu byly k jednotlivým pořadům zobrazovány doprovodné informace (podobně jako v Živém vysílání při procházení kanálů)?  Bez toho je to docela nepřehledné.   12

Citovat
@listener: Bylo 4

Citovat
@waladir: Já jsem si to myslel. Tak až bude čas, prosím o implementaci.

Citovat
@listener: ve verzi 1.4.6 je mj. popis přidaný

Citovat
@waladir: Krásná práce. Divím se, že to nikomu jinému nechybělo. Díky.

Citovat
Děkuji za doplněk. V současnosti (po úmrtí SCC) je to jeden z "nejsilnějších" doplňků.

Citovat
Ahoj,
v poslední době pozorujeme problém s archivem. Některé stanice v něm nemají žádný obsah, zatímco ostatní jsou v pořádku. Dnes se to například týká všech kanálů od Primy kromě Primy samotné. Nedávno to dle manželky byla ČT24. Při vybrání libovolného dne z archivu se zobrazí jen záložky Další den a Předchozí den, obsah po hodinách chybí. Programy pak samozřejmě nejde spustit. Živé vysílání funguje bez problémů, přehrávání archivu ostatních kanálů taky.
Čím by to mohlo být?

Citovat
@ovecka: může to být chybou v doplňku nebo v datech. V minulosti se už někoiikrát stalo, že data úplně chyběla. Pro kontrolu se můžeš podívat do Program na webu www.oneplay.cz. Aktuálně tam tedy problémy nevidím. Jestli problémy trvají, zkus zapnout logování logování v doplňku a protokolování ladění v Kodi a po otevření nějakého dne s chybějícími daty zkus poslat log.

Citovat
@waladir: Teď jsem to zkusil i na Kodi v počítači a chová se to úplně stejně. Log posílám v PM. 

EDIT: Když se v TV programu pokusím přes catchup přehrát včerejší pořad z jednoho z "archivně nefunkčních" kanálů, začne se přehrávat živý přenos. Pořady z jiných stanic se spustí správně. Možná to spolu souvisí.

Citovat
@ovecka: Zkusil jsem to samé, a mně to funguje.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)