• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
Já jsem u bbarona na kra(tečka)sk a zatím spokojený i když mám ještě 2 roky webshare, prostě po staru stahovat už se mi nechce. To bych se vrátil tak do roku 2010.

Citovat
Proč je tohle téma stále otevřené? Doplněk neexistuje tzn. není třeba o něm diskutovat.
Tady by měl přijít lock a byl by klid. Pořád nějaké soutěžení komu, co a jak funguje.......
Je toho dost co funguje, jak pro Kodi, tak bez kód. Movie add-onů je stále dost ( i non debrid) a titulkových také, tak jen přidat a jede se dál....

Citovat
Přesně tady vypisujte co funguje apod....
Vše tím urychlíte. Tím reaguji na 2 posty výše. Tady by se při registraci mohl založit vstupní IQ test. Bylo by nás tu o 80% méně. Ale když vidím datum registrace, tak je to už jedno. Jak to nepochopíš za 7-9 let, tak je to špatné

Citovat
(10.5.2025, 9:51)koubafire Napsal(a): Já jsem u bbarona na kra(tečka)sk a zatím spokojený i když mám ještě 2 roky webshare, prostě po staru stahovat už se mi nechce. To bych se vrátil tak do roku 2010.

Mohu se zeptat, jak konkrétně Ti funguje kra(tečka)sk od Bbarona? Mam ho předplacený ještě na rok od konce minulého roku, ale doplněk SC se mi nepřipojí.. díky za jasnou odpověď
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
Klasicky jsem nainstaloval repo cd3r(tečka)sk ze zipu a nainstaloval SC a zadal údaje z kra(tečka)sk a vše jede na Xbox Series X tak na Mecool km2 plus. https://i.ibb.co/gFvSWDhy/IMG-4246.png

Citovat
Já bych měl spíše dotaz  přesně k předmětu fora. SCC is dead, to je jasné. Ale dají se nějak vytáhnout a zpřehlednit vnitřní databázi, která je ukládaná lokálně. Přesně jen proto, abych věděl, co jsem už viděl a kde jsem skončil např. u nějakých seriálů.

Vlastně by stačilo, pokud by scc běželo i bez připojení atd. Jen by ukazovalo historii shlédnutí. Ale v nouzi stačí i export z historie třeba do excelu. Šlo by to?

Jinak pro fanoušky žádná tragédie. Prostě se stahuje, titulky fungují, když má člověk čas, vždycky si něco najde. Objektivně  o nic nejde, jen jsme přišli o trochu pohodlí. Abychom nezakrněli, tak prostě zase jinak. Toho už bylo...

Citovat
Ach jo, když to tu tak čtu, tak se sám za sebe stydím, že jsem sem šel pro informace. Jo, sem za blba, ale věřím, že ne za takovyho, jako spousta zde diskutujících Big Grin

Citovat
Nejsmutnější je to, že uživatelé s pětiletou registrací pokládají dotazy jako pětileté děti.
Na některé dotazy nemám sílu odpovídat...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Pokud to bylo na mě, tak to nebyla otázka, ten otazník na konci byl jen nepodporovany smajlík :)

Citovat
(10.5.2025, 19:55)Karpi Napsal(a):
(10.5.2025, 9:51)koubafire Napsal(a): Já jsem u bbarona na kra(tečka)sk a zatím spokojený i když mám ještě 2 roky webshare, prostě po staru stahovat už se mi nechce. To bych se vrátil tak do roku 2010.

Mohu se zeptat, jak konkrétně Ti funguje kra(tečka)sk od Bbarona? Mam ho předplacený ještě na rok od konce minulého roku, ale doplněk SC se mi nepřipojí.. díky za jasnou odpověď

Takze trik je v tom ze sluzba KRA(tečka)sk pri zaplateni predplatneho vygeneruje nefungujuci token na overenie pripojenia.
Postup je takyto:
Otvorte prehliadac a chodte na stranku kra(tečka)sk Prihlaste sa do svojho uctu.
Po prihlaseni si najdite svoje subory a tam uvidite ze tam mate nahraty supor s nazvom CS.json
Tento subor treba zmazat cize kliknete na obrazok kosu a zmazete ho.
Z tohoto odkazu nizsie si stiahnete novy subor CS.json a uploadnete ho spet na ulozisko kra(tečka)sk kde bol povodny subor.
Hotovo.
Subor na stiahnutie: https://webshare.cz/#/file/45WZvosnOT/sc-json

Citovat
To jsi tak tupej, že v tomto vlákně řešíš Kra?
Příspěvek nahlášen.

Citovat
Zde budou lidi náhradu hledat. Vede je sem i google.

Citovat
Kašpar co neuznává pravidla tohoto fóra tu nemá co dělat.
Lidi jako ty můžou za současnou situaci.

Citovat
@koubafire: Čekali jsme od tebe nějakou hloupou reakci, a nezklamal jsi.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(11.5.2025, 10:24)koubafire Napsal(a): Takze trik je v tom ze .....
Opravdu moc díky za tuto cennou radu, která zabrala, a kterou samozřejmě dále nebudu řířit.
Cením si takovíchto lidí jako je koubafire, omluvte ho, že tu asi řeší něco, co neměl, jen mi chtěl pomoci..

Ostatní, kteří se mi smějí, že mám hloupé dotazy... je mi z toho smutno. Jistě také někdy začínali... Já jsem tu sice registrovaný dlouho, ale nechodil jsem sem, když mi vše fungovalo, takže jsem začátečník. Tak prosím mějte strpení i s takovýmito lidmi, jako jsem já. 6

Jinak moc díky za obětavou práci všech, co tvoří tyto doplňky, obdivuji je!
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
@JiRo: Nezapomeň přidat klidně sto červených reputaci a poser se třeba.

Citovat
@koubafire: Jo, přesně, takhle si tě nějak představuju.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@kraftwerk007: já už jsem toho člověka adminovi hlásil taky i s důvodem, že se tady vynořil hned poté, co skončila ta fb skupina. Vlastně neskončila, už se zase jmenuje jinak. A kouba tam dělal úplně to samé co se snaží dělat tady, jen šíří věci a rozumuje. Bylo ho tam na tom fb dost vidět

Citovat
Já jsem se tu objevil když bbranon změnil hosting a pak jsem sem léta nemusel, když scc jela. Naposled jsem ti byl pro upravenou bbaronovu SC uživatelem Saros

Citovat
Jo je to uplne ten stejny mental co tam figuroval na te strance na FB a tenhle "navod" jen zbabele zkopiroval z Discordu a vlozil sem. To je hrozny klaun a jeden z lidi proc to v komunite aktualne vypada tak jak vypada. Hlasatel z lidu, samozvany spasitel.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 12 host(ů)