• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
ja ho na ten discord dal ty vemeno.

Citovat
(11.5.2025, 11:52)koubafire Napsal(a): ...uživatelem Saros

a ja stále, že kde ťa zaradiť 3 už viem
to ale nič nemení na tom, že to preháňaš a mal by si skludniť hormóny
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV  Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6

Citovat
Fakt nemůže toho blba @koubafire: admin definitivně zabanovat? Nahlášeno.

Citovat
(11.5.2025, 11:50)predator.1 Napsal(a): ... co skončila ta fb skupina. Vlastně neskončila, už se zase jmenuje jinak...

volá sa síce inak ale sú to nejakí iní "tupci" ktorí propagujú viac zahraničné veci
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV  Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6

Citovat
@koubafire:   v tom pripade jsi jeste vetsi komik a klaun nez jsem si myslel. A to jsem po tom tvem hulakani na te slavne FB strance o tobe nemel vysoke mineni Big Grin

Citovat
@Karpi: Hele nikdo se ti nebude smát za to, že máš "hloupé" dotazy, pokud se budou týkat Kodi. Každý jsme nějak začínali. Pokud se ti někdo směje, tak za to, že máš hloupé dotazy týkající se současné situace kolem citlivých doplňků a témat, která souvisí s jedním i druhým doplňkem, "všichni víme s kterými", a také za to, že se ptáš v nesprávných tématech.

A taky se ti samozřejmě budou smát za to, a teď mi promiň, ale jinak to nemohu nazvat protože si to zasloužíš, že jsi hloupý tak, že dokážeš v jednom příspěvku poděkovat a vyjádřit obdiv tvůrcům doplňků, a zároveň děkovat a cenit si @koubafire: a ještě ostatní nabádat: "...omluvte ho, že tu asi řeší něco, co neměl, jen mi chtěl pomoci."

Zeptej se tvůrců těch doplňků, které obdivuješ a kterým děkuješ, co aktivitám jaké tady onen člověk provozuje, říkají. Asi bys byl překvapený, co by ti odpověděli.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
OK, kritiku beru, chybami se člověk učí..

Jen mi pořád není jasné, jak se korektně (dle tvůrců ) dostat k postupům, jak to zprovoznit jako laik, který též nemá zájem něco veřejně zveřejňovat, aby nebylo všeobecně známé s hrozbou zamezení ze strany inkvizitorů..
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
(11.5.2025, 10:24)koubafire Napsal(a): Z tohoto odkazu nizsie si stiahnete novy subor CS.json a uploadnete ho spet na ulozisko kra(tečka)sk kde bol povodny subor.

Si si isty, ze toto je spravny postup?
Ja som mal konto na tom ulozisku sice roky, ale nikdy nezaplatene a addon som nepouzival, len kedysi na zaciatku pred 5 rokmi som tam smiroval.

Teraz som si pokusne zaplatil, nastavil a vsetko ide.

Autor nieje blbec a predpokladam, ze ten token by mal byt unikatny pre konto. Ak si toto precita, co si precita urcite, tak tento nazdielany token blokne a s nim aj konto, pre ktore bol povodne vygenerovany.
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Ano je, dnes vyzkoušeno. Už předtím jsem měl funkční a zaplacený přístup na ten server, ale tento měsíc po “velké čistce“ se mi vše znepřístupnilo.
Tímto postupem se už dostanu na výběr filmů a seriálů.

Citovat
(11.5.2025, 15:26)Karpi Napsal(a): Ano je, dnes vyzkoušeno. Už předtím jsem měl funkční a zaplacený přístup na ten server, ale tento měsíc po “velké čistce“ se mi vše znepřístupnilo.
Tímto postupem se už dostanu na výběr filmů a seriálů.

No, mě to jelo, pak sem to vypl v domění, že to jede a už to zas nejede Big Grin Měl sem účet starej 5 let, a zkusil sem založit a koupit novej, a ani jeden nejede zas...

btw. o jakým discordu je tu řeč prosím?

Citovat
(11.5.2025, 15:20)cache Napsal(a):
(11.5.2025, 10:24)koubafire Napsal(a): ...

Teraz som si pokusne zaplatil, nastavil a vsetko ide.
Tůma na Koubu: " Bojová slepice se nesmí bát ničeho. Dejte jí patřičný rozkaz a uvidíte. "

Samozrejme, že ti to ide, lebo si tam json nemal a správne sa vytvoril... On totiž má istý účel.

A to , že to tu riešite sa dá ... Šlapetka, co tady šlápnete vodu?  Tak vy jste tam taky byl? Tak vidíte, že nekecám!

Citovat
Není pravda.
Měl jsem už rok předplaceno a ten soubor jsem tam měl a až dnes jsem ho odmazal (ten původní) a dal tam až pak ten z toho úložiště.

Citovat
(10.5.2025, 21:35)hobbykodi Napsal(a): Já bych měl spíše dotaz  přesně k předmětu fora. SCC is dead, to je jasné. Ale dají se nějak vytáhnout a zpřehlednit vnitřní databázi, která je ukládaná lokálně. Přesně jen proto, abych věděl, co jsem už viděl a kde jsem skončil např. u nějakých seriálů.

Vlastně by stačilo, pokud by scc běželo i bez připojení atd. Jen by ukazovalo historii shlédnutí. Ale v nouzi stačí i export z historie třeba do excelu. Šlo by to?

Tohle by mě taky zajímalo :) Měl jsem tam tam nachystané na co se chci dívat a už si to fakt nepamatuju .. soubory v složce s doplňkem jsem procházel, ale nic použitelného jsem tam nenašel Sad

Citovat
@werty: kde jsi to měl "nachystané"? nějak si nevzpomínám, že by "ten" doplněk uměl "chystat" ???

Citovat
Měl to asi přidané v oblíbených

Citovat
Thumbs Up 
ovšem. tak v tom případě jsi @werty: o nic nepřišel :-)

Citovat
Doplněk bez backend serveru nespustíš, historii sledování z doplňku je v databázi doplňku, ale musíš se to přeložit přes Trakt, protože tam je to identifikované přes TraktId. A nebo přímo v Trakt, ale tam to neodlišíš od historie sledování z jiných propojených aplikací (např. vlastního Kodi). A jestli je to "nachystané" to, co jsi si uložil do Watchlist Trakt, tak také v Trakt, ale opět to neodlišíš od vložených titulů z jiné aplikace.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(05.5.2025, 23:26)Spacer1 Napsal(a): Páni, chcem sa spýtať, je nejaká možnosť vydolovať z databázy názvy rozpozeraných filmov, alebo je to definitívne preč? Našiel som len čitateľný zoznam posledných vyhľadávaní a linky, kde názov filmu nie je zrejmý.

"5ed0bf4c4cb589554ff0858c","2025-04-17 10:47:18","movie"

Ale Trakt musel byť zapnutý v doplnku. Ja som ho tuším nemal, čo bolo default nastavenie, alebo sa mýlim?

Citovat
@Spacer1: Samozřejmě.

Citovat
(11.5.2025, 19:04)JiRo Napsal(a): Doplněk bez backend serveru nespustíš, historii sledování z doplňku je v databázi doplňku, ale …

No co se týká toho, když si to dal do “ Oblíbených”, tak mám za to, že aby viděl seznam, tak do doplňku lézt nemusí, ať ten jde, nebo ne..
“Oblíbené “ je menu přímo na hlavní stránce Kodi mimo doplněk.. vlevo dole ta hvězdička, vedle vypnutí Kodi, pokud máš též skin Confluence..

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 17 host(ů)