• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@Karpi: Ano. Ale to, že by to měl uložené v Oblíbených, to on ve své otázce neuvedl. Navíc, kdyby je měl uložené v Oblíbených, tak by se přeci neptal, jak může ten seznam zjistit. A proto jsem mu taky odpovídal s tím, že vycházím z předpokladu, že ty "nachystané" tituly měl uložené ve Watchlist-u Traktu. Což asi byl nejčastější způsob, jak si takový seznam v doplňku vytvořit.

Pokud ale nepoužíval ani Trakt, jak později prozradil, tak to mohl udělat také tak, že si vybraný titul na chvíli spustil, tím se mu uložil do Historie sledování nebo do Pokračovat ve sledování. Což také hodně lidí, kteří nepoužívali Trakt, tak dělalo. Na rozdíl od uložení do Oblíbených se jim totiž při těchto způsobech zobrazila kompletní metadata.

Ale to jsou všechno jen spekulace, a je to myslím úplně jedno, protože se k těm datům už dostat nemůže.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@Karpi: Hlavně pokud měl v oblíbených uložený seriál, tak aby zjistil které episody viděl a které ne , nebo jestli má u konkrétního seriálu už nějaké epizody zhlédnuté už vyžaduje spouštění doplňku a to neklapne

Citovat
(11.5.2025, 15:20)cache Napsal(a):
(11.5.2025, 10:24)koubafire Napsal(a): Z tohoto odkazu nizsie si stiahnete novy subor CS.json a uploadnete ho spet na ulozisko kra(tečka)sk kde bol povodny subor.

Si si isty, ze toto je spravny postup?
Ja som mal konto na tom ulozisku sice roky, ale nikdy nezaplatene a addon som nepouzival, len kedysi na zaciatku pred 5 rokmi som tam smiroval.

Teraz som si pokusne zaplatil, nastavil a vsetko ide.

Autor nieje blbec a predpokladam, ze ten token by mal byt unikatny pre konto. Ak si toto precita, co si precita urcite, tak tento nazdielany token blokne a s nim aj konto, pre ktore bol povodne vygenerovany.

Cha! Vypadá to, že už soubor nefunguje... 

Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
Taky mi nefunguje, fungoval mi jednou, pak už ne.

Citovat
[Obrázek: told-ya-billy-butcher.gif]
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Funguje úplně normálně, ale proč to nejde vám ode mne jako radu nečekejte. Přitom je to taková blbost

Citovat
(12.5.2025, 7:34)skopix Napsal(a): Taky mi nefunguje, fungoval mi jednou, pak už ne.

Zkus si zazálohovat svůj token sc.json (a z Kra ho smaž) a vymaz z kodi doplněk Stream cinema cz a sk. Znovu nainstaluj a výplň údaje. Snad se vytvoří nový token.

Citovat
Hm, tak bohužel nefunguje Sad

Citovat
S tokenem to ale nemá nic společného. Koubo, Koubo

Citovat
Můžu se zeptat, jaký tam ten token má účel?

Citovat
Citace:Zkus si zazálohovat svůj token sc.json (a z Kra ho smaž) a vymaz z kodi doplněk Stream cinema cz a sk. Znovu nainstaluj a výplň údaje. Snad se vytvoří nový token.

Skvělé a opravdu hodnotné rady. Zvlášť působivý je v nich ten výskyt slov jako "zkus", "vymaž" a "snad".

A korunu tomu nasadí dotaz:

Citace:Můžu se zeptat, jaký tam ten token má účel?

Proč se nezeptáte autora?

No jo, vono dopředu se to jezdí, ale zacouvat, to už holt chce fištróna.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Mě to jede od začátku, ale musím říct že SCC byla líp provedená. SC jede tak půlce lidí.

Citovat
(12.5.2025, 15:08)JiRo Napsal(a):
Citace:Proč se nezeptáte autora?

No ono jaksi neni kde...

Citovat
Ale je...

Citovat
Jo? A kde?

Forum - zrusene
Discord - zruseny / neznamy
GitHub - issues bud nejsou vubec, nebo na ne nikdo nereaguje

Citovat
Stačilo vymazat token z Kra a znovu se přihlásit v kodi a za 50 min se to rozjelo.

Citovat
(12.5.2025, 9:03)predator.1 Napsal(a): Funguje úplně normálně, ale proč to nejde vám..

Tak se mi to zničehonic samo rozjelo a funguje.. tak nevím..

Citovat
Kraska.sk vypla registrace - něco se děje.

Citovat
(12.5.2025, 15:08)JiRo Napsal(a): A korunu tomu nasadí dotaz:

Citace:Můžu se zeptat, jaký tam ten token má účel?

Proč se nezeptáte autora?

No jo, vono dopředu se to jezdí, ale zacouvat, to už holt chce fištróna.

No tak sorry, že se ptám, jen mě zajímal účel toho tokenu/souboru. Zajímá mě, jak to funguje..Myslel jsem, že to tu někdo bude vědět a stačilo napsat krátce jednu větu.. Tak nic..

Citovat
@koubafire: to jako budeš kopírovat a vkládat ty své dojmy všude? Na Discordu to prasíš jako Valor, tady jako koubafire. Kde všude to ještě provozuješ?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 17 host(ů)