• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@Karpi
a jak chápeš toto JEDNODUCHÉ sdělení:  (od cache) ???

"Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym."

Vždyť Vám to tu na foru opakují 5x denně...

Citovat
Tak to blahopřeji @XBMC-Kodi ... Rozjela se tu podpora doplňku SC pro slovenský zdroj KRAdot eSKá.
Není to kouzlo nechtěného?
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
(12.5.2025, 17:05)predator.1 Napsal(a): @koubafire: to jako budeš kopírovat a vkládat ty své dojmy všude? Na Discordu to prasíš jako Valor, tady jako koubafire. Kde všude to ještě provozuješ?

můžeš mi říct, o jakým DC se to tu pořád mluví prosím?

Citovat
no přeci o Washington DC, nebo ne?

Citovat
(12.5.2025, 16:58)koubafire Napsal(a): Kraska.sk vypla registrace - něco se děje.

Se divíš včera opět jeden velice inteligentní tvor na FB pod skupinu Disney+ napsal proč by to platil když to má za cca 74.-Kč měsíčně tak proč něco platit offico když má vše pohromadě za tuhle cenu

Citovat
(12.5.2025, 19:49)Dezra Napsal(a):
(12.5.2025, 16:58)koubafire Napsal(a): Kraska.sk vypla registrace - něco se děje.

Se divíš včera opět jeden velice inteligentní tvor na FB pod skupinu Disney+ napsal proč by to platil když to má za cca 74.-Kč měsíčně tak proč něco platit offico když má vše pohromadě za tuhle cenu

uz zase jdou registrace

Citovat
@koubafire: NECITUJ předchozí příspěvek.
Nepiš do tématu o doplňku, který není titulní SCC.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
(12.5.2025, 14:16)koubafire Napsal(a):
(12.5.2025, 7:34)skopix Napsal(a): Taky mi nefunguje, fungoval mi jednou, pak už ne.

Zkus si zazálohovat svůj token sc.json (a z Kra ho smaž) a vymaz z kodi doplněk Stream cinema cz a sk. Znovu nainstaluj a výplň údaje. Snad se vytvoří nový token.

Prosím poraďte, na Google TV se mi nespustilo Kodi, hlasilo to "addon není naistalován z našeho repozitáře > naistalujte addon z našeho repozitáře" měl jsem repo ričrdsson a posledních 14 dní po výmazu SSC jsem jeli na Stream Cinema CZ a SK. Dnes se mi kodi nerozjelo. Musel jsem smazat data a znovu instalovat repo Ridčrdsson, ALE doplněk Cinema stream CZ a SK tam již bohužel není, Ani v repo Hacky, ani v repo XBMC kodi? Jak znovu dostanu do kodi doplněk Cinema Stream CZ a SK?, Nebo je nějaký jiný doplněk, který funguje? Díky za radu.

Citovat
(12.5.2025, 17:08)rohlík39 Napsal(a): @Karpi
a jak chápeš toto JEDNODUCHÉ sdělení:  (od cache) ???

"Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym."

Vždyť Vám to tu na foru opakují 5x denně...

Já to chápu dobře, už mi to tu učenější vysvětlili poté, co mi tu jeden člověk pomohl "veřejně" (příště si můžeme psát PM).
Na co konkrétně reaguješ? Nic nesdílím dál (ne, že bych měl co..), jen jsem se zeptal, jaký účel má ten token.
Co tím kdo ze široké veřejnosti získá za moudro? Jsi poněkud paranoidní, ne?
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
@MAMK1327: Myslím, že GoogleTV, potažmo doplněk, ti to napsal jasně. Doplněk, který používáš , není nainstalován z repozitáře autora. Richardson doplněk převzal, není autorem. Tzn., musíš najít a nainstalovat repozitář autora a nainstalovat doplněk z něj. Můžeš spekulovat, proč autor ten zásah udělal, ale nic s tím nenaděláš.

Mimochodem. Jistě sis všiml, že vlákno je o SCC, ne o SC CZ/SK
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Též se mi včera večer stalo, že na notebooku Apple se mi nespustilo Kodi, hlasilo to opět "chyba připojení ".
Chtěl jsem zopakovat klasický postup - odinstalovat doplněk Stream Cinema CZ a SK, nainstalovat s opětovným přihlášením na “vy-víte-na-jaký-web-server”, ale už jsem ten doplněk nenašel na repo Ričrdsson ani na C D E R (tečka) sk.
Jak znovu dostanu do Kodi doplněk Cinema Stream CZ a SK? Jaké je prosím aktuální repo?

P.S. Ano, vlákno je o SCC, ale to je dead, tak snad nevadí, že tu též řešíme staršího bratříčka SC

Citovat
@Karpi: Na rozdíl od některých mi nevadí, když se tu o SC píše. Vadí mi, že jednak nedodržuješ pravidla fóra a druhak, v pokecu o Trabantu taky nehledáš radu na Mercedes.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@Karpi: než jsem stačil zareagovat(našel tvou reakci na mě), přesně ti to napsal jkmh

Běžně píšeš na kulinářský web do sekce "Svíčková" recepty/dotazy na "Guláš" ?
Jako to děláš tady? SCC už NEEXISTUJE.
Proč sem do této sekce dáváš dotazy na úplně jiný doplněk/jiného autora nechápu. (stejně, jako u ostatních přispěvatelů)
Je to už snadné k pochopení? Možná by bylo lepší zůstat v tomto případě u těch SZ. Tady ti stejně nikdo z relevantních/znalých autorů už neporadí.Pokud za něj nepovažuješ "Koubafire"..

Citovat
OK, o SC už píšu v druhé skupině.. díky za trpělivost.

Citovat
Tak nevím @Karpi:, fakt přestaň hulit. Tady už jmenovitě Tobě nikdo ani "nenaznačuje", ale rovnou Ti to kýblem lijí do makovice, ale slovy nedávno zmíněného klasika: je to marný, je to marný, je to ... marný. Čemu nerozumíš na tom, že scczsk tady "sekci" nemá a je to něco, co se zde nediskutuje?

Citovat
@admins neni v plane to tu uzavriet? Ved plugin je uz mrtvy 18
Media: QE65S90D | HW-Q990D
HTPC: Asrock H370M-HDV | i5-8500 | 16GB RAM | RX6400 | SSD 1TB | Cooltek G3 | Win11+Kodi

Citovat
No to je panoptikum tady.
Pome hoši.
Až jsem z toho smíchy spadl ze židle i s namazaným chlebem.
Já vám všem přeji aby WS v API zakázal vyhledávání, k tomu to spěje.
Alespoň tu bude přes léto klid a pohoda.
Kucí budou mít pohodu pro vylepšování legálních doplňků do Kodi.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
@Kyselinka:  tak to ale rozhodne Koubu a jeho stoupence nezastavi to plevelit nebo otevirat nova temata jinde Big Grin

Citovat
Ty ses že mě nějakej hotovej ty buzerante

Citovat
neviem od nikial nainštalocať NAKLONOVANÝ-SLOVENSKÝ-REPOZITÁŘ a SC, viete niekto poradiť?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 10 host(ů)