• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2.88 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adresa Repo stream cinema
(13.5.2025, 12:05)Karpi Napsal(a): ... ale vezmete si to z pohledu normálně se chovajících laických uživatelů, kteří to nestudují na zahraničních serverech, nemají čas se tomu kutilsky věnovat a nejsou programátoři....

Ano, Kodi nebylo vytvořené pro všechny, je to DoDo (dodělej doma).
Nemusíš nic studovat na zahraničních serverech. Jsou tu sekce s českými návody.
https://www.xbmc-kodi.cz/forum-tipy-triky-a-navody ...a jiné https://cs.wikibooks.org/wiki/Kodi_prakticky
Omezená podpora je na Forum Kodi TV pro oficiální doplňky.
Pokud si platíš úložiště, poptej podporu na úložišti ...OUHA, používáš nelegální možnosti!

"Nestudují a nemají čas"? Tak ať se věnují vydělávání peněz na legální nákup filmů.

Ale co's měl pochopit, že jsem vůbec nepsal o odkazech na filmy ale odkazech na repozitáře a doplňky.
Když tzv instaluješ repozitář, nahraješ si vlastně balíček s odkazy na doplňky. Pořád tedy nemáš nic než odkazy na umístění, ze kterých ty doplňky teprve stáhneš.
Pokud ta umístění budou nepřístupná, doplněk nenainstaluješ a ani nutné změny, které autor může mezičasem udělat.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@Karpi: jednoduché, opusť fóra a sociální sítě a to své dvojčátko Václava Koubu si vezmi s sebou. Sice přijde další jelito, které bude vše dělat jako vy, ale určitě nebude tak hloupé, protože vy 2 to děláte cíleně

Citovat
@Karpi: to mas ale zly pohlad na vec, ciernota bude vzdy len ciernota, akonahle bude lahko a verejne dostupna pre vela pouzivatelov, tak bude zatrhnuta.. Co myslis, preco torrenty prezili taku dobu? Pretoze to nieje vec co si precitas postup niekde na internete a naklikas s dialkovym od TV..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Už ho nechte. On to pochopil.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
(13.5.2025, 13:28)rohlík39 Napsal(a): @Karpi: ale my VŠICHNI obyčejní BFU jsme to "dostali" v době, kdy doplněk/jeho autoři nebyli "v ohrožení".
Nyní jsou, a logicky, jako inteligentní lidé s tou informací/realitou "pracují".
Čím více lidí ví, tím rychleji ten doplněk skončí i ve svých jiných podobách-včetně "mateřské základny".
A Vy s "koubafire" k tomu nemalým dílem právě přispíváte. Ty nevědomky, "koubafire" zcela záměrně.
Nakonec nebude mít NIKDO NIC. (což jsem ti zvýraznil už v jiném tématu od "cache".)
Líp ti tu situaci už asi popsat nedokážu.

OK, chápu, ale již se snažím ptát tak, aby to nebylo na první dobrou vyhledatelné Googlem a není mi jisté problem odpovědět konkrétně do PM..

(13.5.2025, 13:50)meda Napsal(a): … Jsou tu sekce s českými návody…

… "Nestudují a nemají čas"? Tak ať se věnují vydělávání peněz na legální nákup filmů…

Ale co's měl pochopit, že jsem vůbec nepsal o odkazech na filmy ale odkazech na repozitáře a doplňky.
Když tzv instaluješ repozitář, nahraješ si vlastně balíček s odkazy na doplňky. Pořád tedy nemáš nic než odkazy na umístění, ze kterých ty doplňky teprve stáhneš.
Pokud ta umístění budou nepřístupná, doplněk nenainstaluješ a ani nutné změny, které autor může mezičasem udělat.

Za odkazy na návody díky, ale tam se nedozvím, jak “jinak” zprovoznit doplněk v nynější háklivé situaci.

Ano, i já vydělávám a “kupuji” si přístup na Netflix, Disney a měl jsem i Max, ale tam není vše, hlavně starší tituly.
Klidně rád zaplatím nějaký poplatek autorovi doplňku za funkcni zdroj.

Nejvíce díky za ten poslední odstavec , který je k věci, o kterou mi od začátku jde - pochopit, jak to vlastně cele funguje

(13.5.2025, 13:52)predator.1 Napsal(a): @Karpi: jednoduché, opusť fóra a sociální sítě a to své dvojčátko Václava Koubu si vezmi s sebou. Sice přijde další jelito, které bude vše dělat jako vy, ale určitě nebude tak hloupé, protože vy 2 to děláte cíleně

Hele, v klidu, jó? Ja také nikoho neurážím a všimni si, že tu s vámi všemi mluvím s respektem! Tak si vyprošuji také slušné jednání.
BTW cíleně nic nedělám , kurvit věc, co chci také dlouhodobě používat, nechci.

(13.5.2025, 13:57)cache Napsal(a): @Karpi: to mas ale zly pohlad na vec, ciernota bude vzdy len ciernota, akonahle bude lahko a verejne dostupna pre vela pouzivatelov, tak bude zatrhnuta.. Co myslis, preco torrenty prezili taku dobu? Pretoze to nieje vec co si precitas postup niekde na internete a naklikas s dialkovym od TV..

Jasně, sám používám torrenty (ale i legální zdroje), čímž naštěstí nejsem odkázaný pouze na stream. I když je komfortnější..
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
@Karpi: já mám být v klidu ňoumo? Ty tu denně s tím oslem děláte vše proto, aby to zhaslo. A úspěšně se vám to povedlo. Teď si zaplať Netflix a Disney na minimálně 2 roky dopředu. Na starší tituly použij Google s stahuj

@jkmh: tak zrovna on nepochopil vůbec nic

Citovat
@Karpi: Stále to nechápeš. Je to: buď někdo, nebo, s velkou pravdpodobností, nikdo. Píšeme ti to tady (a nejen tobě) všichni od žačátku toho, kdy jsi tady začal masivně přispívat. A tobě tahle jendoduchá věc stále nedochází. Komunita je hezká věc, ale v tomto případě jdou některé její principy stranou. A to, že jsou mezi těmi někdo jen někteří, a z větší části, ti, kteří vědí, je sice smutné, ale celkem logické. To nění žádné elitařství nebo nechuť pomáchot. To jsme tady na fóru snad už nesčíslněkrát předvedli.

Je to jako s tou kapelou na Titanicu. V jednu chvíli dohráli poslední skladbu rozloučili se s tím, že teď už jen každý za sebe. Jeden z nich ale zůstal a tak se nakonec vrátili všichni. A utopili se všichni.

Hele, možná že bys tady nakonec i opravdovou pomoc našel. Ale ty sis vybral Koubu, možná z nevědomosti, možná proto, že ti to varování a nabádání bylo jedno, možná proto, že sis myslel, že na to vyzraješ a všem vypálíš rybník. Ale dokázal jsi jen to, že jsi konec dalšího doplňku o něco blíže přiblížil jeho konci.

Citovat
Jezisi ja uz mam tehle Koubu a podobnych dementu fakt plny zuby. Ta opice sem sice da ke stazeni repo ale pokud je odpojene tak z nej nestahnes vubec nic. @koubafire:  opravdu hloupa opice, co bude porad bojovat za BFU az tady nakonec nezbude vubec nic. 

Nejdrive nesmyslne sdileni jednoho tokenu, ktery na tuty i s majiteli uctu dostal ban a ted repo, ktere nikam neodkazuje. Predem podotykam, ze ten kdo chce tak se k Stream Cinema dostane tak jako tak ale to uz chce urcity skill. PS: Nepiste mi do zprav, nic vam nenapisu.

@Karpi: ale chapes, ze takhle to nikdy nefungovalo? Warez, torrenty, DC++. To vsechno vyzadovalo urcitou davku vedomosti, casu a informaci, ktere jsi do toho musel vlozit aby jsi mohl byt soucasti "komunity". Musel jsi vedet jak ma vypadat spravny scene release, musel ses nejak chovat. Dneska se ke SCC a ted SC dostane kazda opice co umi zmacknout Power na PC. Bohuzel to zapricini pad vsech tehle veci. Nikdo nikdy nic nedostane na zlatem podnose a musis tomu neco obetovat, minimalne cas a nejake vedomosti aby jsi vedel co mas a nemas delat. To ze branis takoveho debila jako je Kouba jen ukazuje, ze jsi soucasti problemu.

Citovat
(13.5.2025, 17:14)Johnysko Napsal(a):
(13.5.2025, 17:14)Johnysko Napsal(a): Jezisi ja uz mam tehle Koubu a podobnych dementu fakt plny zuby. Ta opice sem sice da ke stazeni repo ale pokud je odpojene tak z nej nestahnes vubec nic. @koubafire:  opravdu hloupa opice, co bude porad bojovat za BFU az tady nakonec nezbude vubec nic. 

Nejdrive nesmyslne sdileni jednoho tokenu, ktery na tuty i s majiteli uctu dostal ban a ted repo, ktere nikam neodkazuje. Predem podotykam, ze ten kdo chce tak se k Stream Cinema dostane tak jako tak ale to uz chce urcity skill. PS: Nepiste mi do zprav, nic vam nenapisu.

@Karpi: ale chapes, ze takhle to nikdy nefungovalo? Warez, torrenty, DC++. To vsechno vyzadovalo urcitou davku vedomosti, casu a informaci, ktere jsi do toho musel vlozit aby jsi mohl byt soucasti "komunity". Musel jsi vedet jak ma vypadat spravny scene release, musel ses nejak chovat. Dneska se ke SCC a ted SC dostane kazda opice co umi zmacknout Power na PC. Bohuzel to zapricini pad vsech tehle veci. Nikdo nikdy nic nedostane na zlatem podnose a musis tomu neco obetovat, minimalne cas a nejake vedomosti aby jsi vedel co mas a nemas delat. To ze branis takoveho debila jako je Kouba jen ukazuje, ze jsi soucasti problemu.
Přesně jak píšeš já tu jen tak tiše každý den pročítám co je tu nového a nestačím se divit.....opravdu kde jsou ty doby kdy nikomu nic nepřístálo na zlatým podnosu a musel jsi se učit a dát tomu svůj čas aby jsi zapadnul a byl součastí komunity.Já začínal jako user na Bestrackeru kde jsem postupně začal i později tak trochu dělat svoje RLS....odtud vedla moje cesta na Hunters kde jsem ještě s pár dobrejma klukama dělali RLS jak pro Hunters tak později i pro Lemura.A opravdu stálo mě to hodně času udělat RBD oříznout menu popřípadě opravit navigaci DVD.
Je fakt že je jiná doba já sám si platím Netflix,Disney+,Skyschowtime a některý doplňky mě fakt namlsali že rád tohle ještě obohatím o něco na víc......Ale jsou tu mezi námi jedinci který dělají vše proto aby tomu tak nebylo každá komunita má nastavený pravidla A POKUD SE PORUŠÍ TAK PŘIJDE TREST ...A V TOMHLE PŘÍPADĚ TO ODNAŠÍME VŠICHNI.Tak se začněte chovat tak aby ty tresty nemuseli odnášet všichni.

Citovat
(13.5.2025, 17:14)Johnysko Napsal(a): @Karpi: ale chapes, ze takhle to nikdy nefungovalo? Warez, torrenty, DC++. To vsechno vyzadovalo urcitou davku vedomosti, casu a informaci, ktere jsi do toho musel vlozit aby jsi mohl byt soucasti "komunity". Musel jsi vedet jak ma vypadat spravny scene release, musel ses nejak chovat. Dneska se ke SCC a ted SC dostane kazda opice co umi zmacknout Power na PC. Bohuzel to zapricini pad vsech tehle veci. Nikdo nikdy nic nedostane na zlatem podnose a musis tomu neco obetovat, minimalne cas a nejake vedomosti aby jsi vedel co mas a nemas delat. To ze branis takoveho debila jako je Kouba jen ukazuje, ze jsi soucasti problemu.

Ale jistě, že ti všechno chápu. A nikoho tu nebráním, prostě jsem vyjádřil vděčnost jedinému člověku, který mi tu konkrétně pomohl a nemluvil v hádankách. Toť vše..
Každopádně jsem strávil 30 let po večerech u PC, zrovna u torrentů, DC++ a podobných věcí, učit jsem se uměl.
ALE MĚL JSEM KDE. Teď je každý tajemný a pak se nedivte, že se objeví "spasitel" a pomůže. Kdyby jste někdo odpověděl, resp. NAVEDL, kde mám hledat, do PM, tak tu takováto zbytečná diskuze nemusela být a Kouba by tu nic "veřejně" nepostoval /včas bych tu veřejně poděkoval, že už mám hotovo./...

(13.5.2025, 16:33)JiRo Napsal(a): @Karpi: Stále to nechápeš. Je to: buď někdo, nebo, s velkou pravdpodobností, nikdo. Píšeme ti to tady (a nejen tobě) všichni od žačátku toho, kdy jsi tady začal masivně přispívat. A tobě tahle jendoduchá věc stále nedochází. ....

Hele, možná že bys tady nakonec i opravdovou pomoc našel. Ale ty sis vybral Koubu, možná z nevědomosti, možná proto, že ti to varování a nabádání bylo jedno, možná proto, že sis myslel, že na to vyzraješ a všem vypálíš rybník. Ale dokázal jsi jen to, že jsi konec dalšího doplňku o něco blíže přiblížil jeho konci.
Ad první odstavec - není co řešit, jasná věc.

Ad druhý odstavec - jak "vybral" sakra? Prostě jsem použil jeho zveřejněný postup, ale nikomu dál jsem neposlal.
I kdybych nepoužil (a kdo by ho nepoužil na mém místě ?), tak neštěstí se už stalo a na screenu všem na očích. Takže po milionté - preferoval bych radu do PM a byl by klid.  Klaním se

Citovat
Ale radu tu kazdy, kdo se slusne ptal, treba i do PM dostal. Ja sam jsem spousty lidi nasmeroval tim spravnym smerem ale tohle do oci bijici volani do nebes, natoze jeste verejne a v threadech ve kterych by kazdy hledal je opravdu debilita. 

Kouba je neco jako ty blazni co stoji na namesti a hulakaji o konci sveta a ty jsi se k nemu pridal. Mozna nevedomky ale poznat magora neni tak tezky prece.

Citovat
@Karpi: sorry, ale jsi asi vážně dement. jakože další dement @koubafire: je spasitel?
To už si fakt děláš prdel.
Nesmyslně furt dokola obhajuješ své "zoufalství"
Opakuješ furt dokola ty svý blbosti jak kolovrátek.
To ti dovoluje anonymní prostředí.
V reálném svetě bys teď, možná ve věku, kdy už je pozdě, hledal místo "SC alternative" ... zoubkovou vílu...

Uč se. Snaž se hochu. Pročti fórum A-Z a legitimní odpovědi určitě najdeš. Musíš ale chtít.

Citovat
(13.5.2025, 18:40)aarn Napsal(a): @Karpi: sorry, ale jsi asi vážně dement. jakože další dement @koubafire: je spasitel?
To už si fakt děláš prdel.
Nesmyslně furt dokola obhajuješ své "zoufalství"
Opakuješ furt dokola ty svý blbosti jak kolovrátek.
To ti dovoluje anonymní prostředí.
V reálném svetě bys teď, možná ve věku, kdy už je pozdě, hledal místo "SC alternative" ... zoubkovou vílu...

Uč se. Snaž se hochu. Pročti fórum A-Z a legitimní odpovědi určitě najdeš. Musíš ale chtít.

Laskavě všimni si těch uvozovek. Chytáš se píčovin.
Hlavně že zdejší bijci, co mi tu nadávají jako puberťáci, na Discordu propaguji další nové řešení veřejně a tady se pohoršují!…

[Obrázek: 2572f87996eff31974f9a6be82f6a5e3.jpg]

Citovat
A víš, co je to "Warezio"? To je přesně ta organizace, co stíhá a ničí přesně ty doplnky jako SCC nebo úložiště, jako bylo/je Ulož.to nebo WS...
Tedy je to od Predator1 (pokud je to tentýž, jako zde) ironická/výsměšná odpověď.
Jseš vážně tak hloupý???

https://warezio.com/cs/live/#mission

Citovat
(14.5.2025, 0:07)rohlík39 Napsal(a): A víš, co je to "Warezio"? To je přesně ta organizace, co stíhá a ničí přesně ty doplnky jako SCC nebo úložiště, jako bylo/je Ulož.to nebo WS...
Tedy je to od Predator1 (pokud je to tentýž, jako zde) ironická/výsměšná odpověď.
Jseš vážně tak hloupý???

https://warezio.com/cs/live/#mission

Vim, co to je.
Jen že se tam celou dobu baví o Reb**n… trochu to pak odtud uniká jinam. Ne ode mně.

Citovat
@Karpi: to je jen fake to co tam melou žádná SCC REBORN není a ty screeny jsou preskinovanej realdebrid plugin

Citovat
@koubafire: tak když víš o co jde a je to fake, tak proč už píšeš návod na instalaci z repa? 3
@Karpi: na tebe jsem reagoval vedle, tady se chci držet v mezích slušnosti, protože tobě už týden nedochází vůbec nic

Citovat
V době kdy jsem ho sem dal ještě jelo. Teď už musíš instalovat přímo zip doplňku sc z github od bbaronSVK.a Karpiho jako špiona vysílat nemusím, když stačí protože Nemo banuje účty co jsou vytvořené ve stejný den jak přídane do Skupiny Debata Cz/SK tak koupit za 3 usd discord účet z roku 2017 a už mě Nemo nemá jak poznat.

https://www.z2u.com/discord/accounts-5-15127

Citovat
(14.5.2025, 7:00)koubafire Napsal(a): V době kdy jsem ho sem dal ještě jelo.....

A nevíš proč už nejede???? 3

Citovat
@nxty: DOKUD NEPOVOLIS pm NEMUZU TI NIC POSLAT

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: