Témat: 1
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
-33
14.5.2025, 15:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.5.2025, 15:03 uživatelem koubafire.)
STACI si jen otevrit ten zip a je tam .mp4 Raubíř Ralph jako Rick Ashley - určitě neinstalovat. Kdybys radši udělal update YAWSP než tyhle sračky .
Témat: 1
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
-33
kdyz se prihlasis tak ho normo videt je ,ale bez prihlaseni na fb ne.
Témat: 4
Registrován od: 11/2017
Hodnocení:
13
Což nic nemění na tom že buntuješ lidi, aby ho tam otravovali, a on to dříve či později (ve vlastním zájmu) udělá. Ale mám takový dojem, že přesně o to ti jde..
Témat: 0
Registrován od: 10/2016
Hodnocení:
13
Co to tu poslední měsíce čtu, tak je nejsnazší tuto komunitu zničit zevnitř publicitou zvenku.
Jedni se rozhádají a druzí znechutí.
A výsledek je jediný, nedá se to tu číst. Natož aby se někdo snažil pochopit jak to funguje.
Smutná realita
Témat: 129
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
997
Pochybuji, že by někdo byl tak blbej, a tak urputně to, přes všechny ty výtky, každým svým dalším krokem potvrzoval. Takže se přikláním k názoru, že b. je správně...
Tuhle válku nevyhrajeme, tak se na ty šarvátky vykašlete.
Jediná škoda je, ale to se už opakuji a slíbil jsem si, že se k tomu nebudu vracet, tak ještě jednou a naposledy, že tohle neřešil a neřeší administrátor fóra. A ani to se mi nechce věřit, takže i tady se mi pomalu vkrádá myšlenka, že i tady je b. správně...
Proti téhle taktice jsme jako komunita bez šance, takže opusťme houf a každý za sebe.
Hodnocení:
997
15.5.2025, 19:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.5.2025, 19:21 uživatelem JiRo.)
Ano, b. je správně... A ještě je to chucpe.
Hodnocení:
997
Ano, tohle je absolutní dno.
Ale co se dá dělat, i s tímhle se musíme naučit žít.
Témat: 0
Registrován od: 10/2016
Hodnocení:
13
A co pro BFU udělat co chtějí ať si to mezi sebou šíří jak chtějí dokud to bude fungovat?
Pak by tu byl hned klid.
A nikdo by se neměl o čem hádat.
Jde jim jen o náhradu toho co kixlo, aby využili co mají předplaceno, a šlo to snadno nainstalovat na tv nebo boxy.
Stačí jedna URL s HTML a vedle zip soubor jednoho doplňku.
Tak doplněk od autora anonymizujte, změňte id doplňku ať to nekoliduje s repozitáři, a ať si to nahodí šiřitelé někam sami na hosting.
Nakonec už funkční doplněk stejně neobsahuje žádnou db obsahu, a funguje jen jako nadstavba webu.
A pokud má kixnout úložiště, nebude to doplňkem. Vždyť to jde streamovat i přes VLC.