• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@listener: Studuj. Oni ten tarif moc nezdůrazňují. Nic jim nepřináší. Tady máš všechny tarify. Jako u všeho, musíš hluboko hledat
https://www.o2.cz/osobni/-a287087?field=data&utm

Opakuji. Jde to. Ale musíš na pobočku. V samoobsluze i v call centru ani ránu. Do dvou dnů mi přišel email o změně služby
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@listener: ono by se to dělilo težko, protože reálně je to jedna položka v kategoiích s tím, že je v doplňku i samostatně jako Nahrávky. Obojí ukáže obsah Můj seznam. Teoreticky to přímo ve Oneplay můžeš použít jako nějakou formu oblíbených položek ve VOD, kam si je nahážeš, ale to je možná i o něco líp implementované i v doplňku. Možná by to i šlo rozlišit (nejsem si jistý, že by to fungovalo 100%) a  nahrávky a obsah z VOD zobrazoval samostatn2, ale to by znamenalo se začít vracet k tomu, čeho jsem se po dvou týdnech usilovné práce zbavil. Chtěl jsem, aby doplněk víc 'respektoval' to, jak mají Oneplay strukturovaný i dělaný. Protože jak jsem se znažil data ohnout tak, aby vyhovovala doplňky, vznikali tam už hodně složité konstrukce, který se různými opravami u úpravami stávaly ještě košatější a míň přehledné. Někdy jsem se v tom už ztrácel a řešit chyby bylo stále otížnější.

Citovat
Nejdřív jsem zkusil jak bude fungovat dotahování detailních informací k pořadům v archivu. Bohužel je načtení hodně pomalé. Druhý problém je problém s parsováním dat. I když se budou data kešovat, takže by bylo pomalé jen první načtení kanálu i dne, tak je to tak otravně pomalé, že to nechám tak, jak to je.

U přidání nahrávek ve výsledcích vyhledávání bohužel nebude fungovat úplně na 100%. Je problém s rozlišením, co je z IPTV, resp. to u některých položek nejsem schopný zjistit. Ale zase lepší něco než nic.

Ještě se nemůžu rozhodnout jak s těmi barvami. Přemýšlím nad možností změnit barvu všech položek, ale nevím, jestli to nebude "moc". A zase, když část nabídek bude mít položky výchozí barvou a ty odkazující na pořady budou jinou, jestli to nebude zase vypadat blbě. Když jsem to zkoušel, tak u mě je problém, že mně vyhovuje defauiltní barva a když zkusím jinou, zdá se mi to divné už ze své podstaty :-) Uvítám názory, jestli umožnit změny barev u položek všech nabídek, nebo jen např. u položek, které ukazují na položky nebo teď mají mix barev kvůli doplňujícím informacím. Nějak se nemůžu rozhodnou a nechci to udělat nějak, s čím by měla většina problém.

Citovat
@waladir: Ahoj. Měl bych prosbu. Šlo by v záložce Nejnovější epizody Oblíbených taky nastavit volbu změny pořadí jako v Nahrávkách? Addon UpNext je spouští pozpátku.

Citovat
Taky mám prosbu. Kdyby šlo z této appky skočit rovnou na Oneplay.cz a zpět. A využít toho, že už je jednou zalogovanej. To tě budu všude chválit. Stejně tu službu už mají v nějaké podobě všichni z O2 1

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@Dancan7976: mám to připravené do další verze.

@jkmh: přiznám se, že se vůbec nechytám 3 Zkus to popsat jinak pro ne úplně bystrý lidi 4

Citovat
Vzhledem k tomu, kdy jsem to psal se ani nedivím.  3  Dnešní služba Oneplay je jen kombinace O2TV + Voyo v jednom. Tvá parádní appka řeší jen TV část. Kdyby měla v menu i volání, otevření a spuštění Oneplay.cz, postaru Voyo bylo by to fajn. Nebo jinak. Kdyby (postaru) O2TV + Voyo bylo v jedné appce.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: no, doplněk Oneplay řeší oboje. Živé vysílání/Archiv je IPTV, Kategorie jsou ex-Voyo. Struktura v kategoriích by měla odpovídat tomu, co je na webu.

Citovat
Aha. Já, že nemůžu najít Krále Šumavy. Ale dík.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh:
[Obrázek: Ps7t2EH.jpeg]

Citovat
@jkmh: jinak také Kategorie - Pořady - Oneplay Originály

Citovat
@JiRo: No, tak já mám kategorii oblíbené prázdnou

Tak to asi souvisí s tarifem

@waladir: Kategorie - Pořady - Oneplay Originály, tam mám jen Ordinaci v růžové zahradě. Opakuji, asi to souvisí s tarifem

Tak sorry za pozdvižení.  1

Přiložené soubory Miniatury

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: pokud na webu obsah máš a máš víc účtů/služeb, můžeš ve Nastavení Oneplay - Účty přepnout na jiný. Ještě by to mohlo souviset s nastavení profilu ve Oneplay, kde můžeš mít nastavené nějaké věkové omezení. Ale je i můžné, že je i nějaký tarif, který má nabídku omezenou. Každopádně bys to měl vidět, resp. nevidět, stejně i na webu.

Citovat
Je to tak. Je to tarifem. Oneplay sice ano, ale bez Oneplay Original. Ještě jednou se omlouvám. Konec poplachu.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Já tam dal ten náhled widgetu s Oblíbenými jen proto, abch ukázal, že Krále Šumavy v OnePlay doplňku mám. Ale do Oblíbených si ho musíš v doplňku explicitně uložit.

To, že existuje více kategorií tarifů, které se liší i obsahem Voyo nabídky, to jsem dosud netušil.

@jkmh: A já si zrovna říkal, že asi přejdu na levnější Sport tarif. Budu muset zjistit, o co všechno tím přijdeme. Jakkoliv mám k Voyo poněkud odtažitý vztah, musím uznat, že některá jejich originální produkce je docela koukatelná.

Ví on někdo, jak to s Voyo je? Platí ta výjimečnost dostupnosti některých pořadů pouze na Voyo absolutně, nebo se nakonec do lineárního vysílání ty pořady dostanou někdy později?

Citovat
Měl bych taky jedno vylepšení. Šlo by udělat, aby ve zpětném sledování byl zobrazen u seriálů série a epizoda? V původním doplňku je epizoda zobrazována, ale ne série. V Simple klientu v původním doplňku je zobrazena jak serie, tak i epizoda.

Citovat
Oneplay bez těch originálu bude podle mě jenom nějaký bezplatný tarif k internetu (dříve O2TV modrá?)... U všech jiných už by mělo být kompletní Oneplay..
S912 Beelink GT1 Ultimate, S905X3 X96 Max Plus, Nvidia Shield, Hisense H55U7A, TVH 4.13

Citovat
@JiRo:  Mohu se zeptat jak dostat v KODI doplňky do levého menu/sloupce jak to máš ty s OnePlay na screenu o pár příspěvků dřív? Děkuji

Citovat
@Lukas78: Je to má vlastní modifikace Estuary Easy, kde může mít každá položka v hlavním menu své submenu, které se navolí stiskem levé kurozorové klávesy. Hlavní menu zajede doleva, mimo obrazovku, a zleva vyjede příslušné submenu. Návrat do hlavního menu se pak provede opět stiskem levé kurzorové klávesy. To, že je možné u položky menu použít levou klávesu je indikováno levou šipkou v levé části pozadí navolené položky.

Takže např. u menu Televize vyjede submenu, kde je na 1. místě zopakováno kompletní menu Televize a pod ním jsou seřazeny všechny televizní doplňky.

A rovnou napíšu, že tuhle úpravu nezveřejňuji, protože její nastavení se provádí přímo úpravou definičních souborů skinu a není nijak zdokumentované. A kromě toho počítá se specifickým nastavení Kodi, které rovněž zdokumentované není. Ale fragmenty toho, co jsem při některých úpravách dělal, lze nalézt v tématu Estuary Easy. I když právě popis těch submenu tam asi nebude. Už si to moc nepamatuji, jestli a případně ve které verzi řešení, jsem tam dával.

Citovat
@JiRo Děkuji za odpověď vypadá to moc pěkně a docela přehledně  6

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)