• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
https://github.com/bbaronSVK/plugin.vide...master.zip

Citovat
@jojama: Já vím. Ale napřed odpověz na otázku. Máš pocit, že toto vlákno je o SC?
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@XBMC-Kodi: Tohle chování @koubafire:  je už opravdu na BAN, svého času jsi "vychovával" třeba @Saros: za daleko jemnější slovník.

Citovat
Wink 
(13.5.2025, 20:02)jojama Napsal(a): neviem od nikial nainštalocať NAKLONOVANÝ-SLOVENSKÝ-REPOZITÁŘ a SC, viete niekto poradiť?

nic, to jsem smázl, to se mi nepovedlo. omluva

Citovat
Gdzie mogę zainstalować program do pobierania ze Słowacji dla Pana? Pochodzi ze słowackiego ministerstwa internetu, gonię Cię.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
(13.5.2025, 7:25)jkmh Napsal(a): @MAMK1327: Myslím, že GoogleTV, potažmo doplněk, ti to napsal jasně. Doplněk, který používáš , není nainstalován z repozitáře autora. Richardson doplněk převzal, není autorem. Tzn., musíš najít a nainstalovat repozitář autora a nainstalovat doplněk z něj. Můžeš spekulovat, proč autor ten zásah udělal, ale nic s tím nenaděláš.

Mimochodem. Jistě sis všiml, že vlákno je o SCC, ne o SC CZ/SK

Rozumím a děkuji. Nemohl jsem se dostat do Kodi přes tvůj skin Estuary (Hardo) SCC Omega, který stále běžel, aniž by mě to pustilo dále. Musel jsem vymazat pamět aplikace a tím vše zrušit stejný problém mám i na Win11 a nechci kodi kvůli tomu reinstalovat... Omlouvám se jestli jsem Vás tímto dotazem nějak pohoršil v tomto vláknu. Hezký večer.

Citovat
@MAMK1327: Ale vůbec ne. Jen mi připadlo divné, že se ptáš na něco, co je z hlášky zřejmé.

EDIT: Nech to plavat
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Nejak nechapu jak je mozny, ze tady Kouba jeste existuje? Typek se vam tady doslova smeje do ksichtu, rozdava tady vsem pro nej nepohodlnym lidem negativni spam hodnoceni a podotykam, ze aktivne se podili na tom, ze smerujeme k tomu, ze nektere doplnky uplne umrou. 

Moderujete to tady nekdo nebo je to vsem u zadele?

Citovat
(13.5.2025, 17:20)aarn Napsal(a): Tak nevím @Karpi:, fakt přestaň hulit. Tady už jmenovitě Tobě nikdo ani "nenaznačuje", ale rovnou Ti to kýblem lijí do makovice, ale slovy nedávno zmíněného klasika: je to marný, je to marný, je to ... marný. Čemu nerozumíš na tom, že scczsk tady "sekci" nemá a je to něco, co se zde nediskutuje?

Aha! A tohle je skupina o čem proboha?

[Obrázek: 9735aa11a025cfddf77c868cb2693c64.jpg]
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21

Citovat
Přidávám kopii mého postu i do tohoto relevantního vlákna:

Už mi nebavilo se s tím lámat do Android TV boxu přes Github doplněk (který padá na omezení API požadavků na Github) nebo USB flashdisk (na spoustě zařízení není).

Tak jsem si vytvořil mirror aktuální verze Webshare doplňků ke snadné instalaci do všech zařízení.

Palec nahoru pro všechny vývojáře, kteří se na doplňcích účastnili, a ladí je k dokonalosti v rámci možností.

Pro snadnou instalaci přidejte v Kodi jako zdroj [secret link] a pote instalujte vybraný doplněk ze souboru zip.
V názvech zip souborů je vidět datum aktualizace zip souboru.

Ať slouží a neublíží :o)

Citovat
@rozumvhrsti:  nezapomen to dat do kazdeho tema tady na foru a pak jeste zkus Seznam a Novinky.cz to urcite taky pomuze tomu co tady delas

Citovat
@rozumvhrsti nerozumím tomu, co si ted udělal. Vždyt cache repo skryl, aby nebylo veřejné. Ty ted znovu uděláš službu všem těm, kteří si do této chvíli myslí, že jim nefunguje kodi a ne doplněk. Mám dost..... Už chápu proč některá fora byla na pozvánky. Ta doba se jednou vrátí.

EDIT: repo už skryté není

Citovat
@rozumvhrsti: je to len vyhladavac na webshare alebo aj prehra obsah v KODI?
Mne po vyhladani nejakeho suboru hlasi, ze nemam platne VIP.
Samozrejme, ze platne je a v doplnku som sa prihlasil.

Citovat
Zkus jednodušší heslo https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-yet-a...#pid135054

Citovat
hmmmm, zaujimava moznost ale zabralo to. 1
Ináč, prečo doplnok funguje len s platnym VIP clenstvom, ked na webshare mi aj bez VIP dohlada co chcem?
Edit: jaj, tam si to viem len stiahnut a s VIP pozriet online. Je to tak?

Citovat
@3skac11: Vtipné zacyklení a skok na návěstí #1673
1
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
(13.5.2025, 9:52)Karpi Napsal(a): Též se mi včera večer stalo, že na notebooku Apple se mi nespustilo Kodi, hlasilo to opět "chyba připojení ".
Chtěl jsem zopakovat klasický postup - odinstalovat doplněk Stream Cinema CZ a SK, nainstalovat s opětovným přihlášením na “vy-víte-na-jaký-web-server”, ale už jsem ten doplněk nenašel na repo Ričrdsson ani na C D E R (tečka) sk.
Jak znovu dostanu do Kodi doplněk Cinema Stream CZ a SK? Jaké je prosím aktuální repo?

P.S. Ano, vlákno je o SCC, ale to je dead, tak snad nevadí, že tu též řešíme staršího bratříčka SC

???

(13.5.2025, 9:52)Karpi Napsal(a): Též se mi včera večer stalo, že na notebooku Apple se mi nespustilo Kodi, hlasilo to opět "chyba připojení ".
Chtěl jsem zopakovat klasický postup - odinstalovat doplněk Stream Cinema CZ a SK, nainstalovat s opětovným přihlášením na “vy-víte-na-jaký-web-server”, ale už jsem ten doplněk nenašel na repo Ričrdsson ani na C D E R (tečka) sk.
Jak znovu dostanu do Kodi doplněk Cinema Stream CZ a SK? Jaké je prosím aktuální repo?

P.S. Ano, vlákno je o SCC, ale to je dead, tak snad nevadí, že tu též řešíme staršího bratříčka SC

Heart Heart Heart

(13.5.2025, 20:03)koubafire Napsal(a): https://github.com/bbaronSVK/plugin.vide...master.zip

Tento nefunguje.

Citovat
Citace:Tento nefunguje.
Ale fungoval. Zřejmě proto, že @koubafire: měl potřebu to tady napsat a kdo ví kde se to ještě potom objevilo a dostali se k tomu tak i ti kdo o githubu neměli ani páru tak to bbaron smazal a nebo skryl pro veřejnost.

Citovat
Nevíte náhodou někdo jak to s tím SC od bbarona bude? Už měsíc nejede ani jeho forum, ani odkaz na repo, rád bych aspoň od někoho znalého věděl že tohle taky končí a už třeba nebude žádný nový obsah nebo hlášení chyb etc :) autor zmizel ze světa, jen web a databáze ještě funguje :)

Citovat
Za prvé, to sem nepatří, jsi tu na špatném místě. Za druhé, zřejmě platíš předplatné a bojíš se si ho prodloužit. Opět si tu špatně. Za třetí, čti a porozuměj psanému textu.

Další prosím

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 15 host(ů)