• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
(20.5.2025, 21:40)Dancan7976 Napsal(a): Za prvé, to sem nepatří, jsi tu na špatném místě. Za druhé, zřejmě platíš předplatné a bojíš se si ho prodloužit. Opět si tu špatně. Za třetí, čti a porozuměj psanému textu.

Další prosím

S ohledem na to že vlákno je o doplňku který stejně umřel zřejmě bez náhrady je tohle docela mimo mísu, to rovnou ať smažou celej topic :)

Citovat
........
 Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+, 

Citovat
(20.5.2025, 21:46)karci78 Napsal(a): Repo ide...asi od včera...

Díky :) tak aspoň něco :)

Citovat
(20.5.2025, 21:45)DexSK Napsal(a):  

@DexSK: No tak vidíš. Efekt mucholapka pořád funguje. Proč asi tu není topic o SC? Třeba Ti na to někdo odpoví....Chytrému napověz...

@XBMC-Kodi: Pořád máš pocit, že tohle vlákno má smysl??

Citovat
(20.5.2025, 21:49)DexSK Napsal(a):
(20.5.2025, 21:46)karci78 Napsal(a): Repo ide...asi od včera...

Díky :) tak aspoň něco :)

Ahoj ve spolek, prosím proč na PC funguje a na Raspberry ne, mockrát děkuji za odpověď.

Citovat
@Dancan7976 Nejsem si jistý, jestli se k adminovi dostane odkaz směrovaný na @XBMC-Kodi:, ale řekl bych, že ne.

Admin tohoto fóra je @XBMC-Kodi. Tzn. za @ musí být text nicku v uvozovkách "XBMC-Kodi". Takto:

Kód:
@"XBMC-Kodi"
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@JiRo: Jsem si ani nevšiml, že jsem se uklepl. Díky za upozornění

Citovat
To je stejne jedno, protoze v tomhle vlakne uz by tagovan nekolikrat se stejnou prosbou a porad nic. :)

Citovat
Nemate někdo kontakt na tvurce SCC? koupil bych databázi ;) 1

Citovat
@ramerlin
a) Prodej/Koupě tu má svou sekci
b) I kdyby tu db někdo měl nebo měl kontakt, vážně si myslíš, že by se podělil s někým, kdo je tu dva dny i s cestou a zatím neměl pro fórum žádný přínos?
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@ramerlin: Kdo ví ten ví, kdo hledá najde. Je tady včetně e-mail odkazu.

Citovat
(22.5.2025, 15:49)jkmh Napsal(a): @ramerlin
a) Prodej/Koupě tu má svou sekci
b) I kdyby tu db někdo měl nebo měl kontakt, vážně si myslíš, že by se podělil s někým, kdo je tu dva dny i s cestou a zatím neměl pro fórum žádný přínos?

svatá pravda sokolíku, a dal jsem to tu, právě proto že se to týká SCC... omlouvám se tedy... 
mám pro sebe doplňek, má daleko do SCC ale bere si z databaze mnou dané odkazy a na ty koukám, nebo spíše rodina, ta to stáhnout či skrz Wshare klienta spustit neumí, tak jim to připravím a oni v pohodlí koukají.
Jsem pro jakýkoliv kontakt a tím se rád ověřím...

Citovat
Upřímně řečeno, je s podivem, že do dubna vydržela 40-50 let stará technologie, která byla překonána před 20 lety systémem BitTorrent/DHT, který je aktivní dodnes a nezničitelný. To se vlastníci databáze nedokázali poučit z problémů, které centralizovaná uložiště médií měla už v roce 1995?

Teď se Stream Cinema stane nástrojem hrstky elitářů, kteří si přesunuli databázi metadat jinam a webshare přestane vydělávat. Přitom existuje řešení, které lze monetarizovat, škálovat a je nezničitelné - není žádný server, který by šel vypnout, žádná cetrální registrace a centrální server uživatelů (klientem generovaný pár klíčů Ed25519).

Honza

Citovat
@JayBee001: Torrent má rozptýlený obsah s fragmentovanou databází. Když se některé odpojí, musíš čekat.
Pro upřesnění (koho to zajímá) stačí do Google Gemini zadat dotaz:
Je pravděpodobné, že při nedostupnosti určitého počtu peerů bude část obsahu souborů nebo část databáze informací o souborech nedostupná?

A za druhé, databáze SCC byla skryta jako hodnota. Pokud ji dnes má provozovatel souborového serveru, může přemýšlet o budoucí (problémové) monetizaci. Pokud by byla torrentem sdílena, klíče jako ukazatele na soubory mohou sloužit k výzvě pro jejich odstranění (copyright).
A to je hlavní rozdíl, mediální soubory jsou na jediném (klastru WS) serveru.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
No tak určitě by jsi nás zasvěcený @JayBee001: rád informoval a seznámil s "hrstkou elitářů", abychom je společně oslovili a zachránili tak ws :-)

Citovat
Stream Cinema stále bez informací, ale alternativa vypadá že zatím funguje. Asi měsíc zkouším Kodi doplněk Sosáč a je to také použitelné (a zatím funkční), byť uživatelsky o level níže - horší uživatelské rozhraní, maximálně jen HD streamy, menší výběr zvukových stop,... ale za vyzkoušení to stoji. Je potřeba mít Premium účet, cena podobná jak VIP na Webshare, ale jde koupit třeba jen na den za 20 Kč, vyzkoušet a pak se rozhodnout.

Je třeba stáhnout v Kodi doplněk Sosáč a pak navštívit pro Premium:

http://www.streamuj.tv/?affid=896725

Drze i s affiliate:) Nikomu to necpu, je to jen tip a prozatím funkční alternativa.

Citovat
@pavelplzen: Tebe by fakt měli ukazovat na pouti.

Do tématu o nefunkčním doplňku napíšeš obsáhlou zprávu o jiném doplňku, který má tady na fóru vlastní téma, a ne jedno. Registrovaný v roce 2017, tak jestli sis tenkrát dal námahu si přečíst pravidla fóra, tak se ti už zřejmě vykouřila z hlavy. Ale já bych si tipnul, že tebe asi žádná pravidla trápit nebudou. A nejen ta pravidla...
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@pavelplzen: Jaké štěstí, že jsi nás informoval o addonu, o kterém tu je téma 9 let.
 A jaké informace by jsi chtěl o Stream Cinema? Už žádné nebudou...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Je len otázkou času, kedy skončí aj sosáč ... 4
X96 MAX+ 4GB/32GB CoreELEC 20
Synology DS220j 4TB RAID1 ::: YAMAHA HTR-2071 ::: HECO Victa Prime 302/102/202
Samsung UE55NU8002

X96 S905X 2GB/16GB, CoreELEC 9.2.7 KODI 18.9
FiiO K5 Pro ::: HIFIMAN Sundara

Citovat
I Ty , @orlov -e??? (Neber stvořitelovo jméno nadarmo!) Dostáváš ode mne mínusku, protože navyšuješ nežádoucí příspěvky. To u protřelého uživatele je k neuvěření.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 11 host(ů)