• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 5 Hlas(ů) - 4.8 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HBO Max
Ahoj, mohl by mi někdo zodpovědět otázku zda v doplňku "MAX" z repozitáře od slyguy lze zapnout živé sportovní přenosy? Aplikace jako taková mi funguje, ale doplněk zobrazuje "jen" seriály a filmy. Ale teď co pod ně přešel Eurosport se tam sport neukazuje. V aplikaci pro android (třeba) to samozřejmě sport pustí.

Citovat
@Wasser Nová verze doplňku Max (0.1.5) je už rozšířená o položky Sport a Paris 2024.

Citovat
to JiRoTak super, díky moc. To je zpráva na kterou jsem čekal. Děkuji

Citovat
Na RPi mám LibreELEC 11.0.6 s KODI 20.3.0 Nainstaloval jsem si HBO Max verze SlyGuy 0.12. ze SlyGuy Repozitory 0.0.9. 
Při pokusu o přihlášení emailem a heslem (údaje jsou funkční ve webovém prohlížeči na NB) je přihlášení neúspěšné:
API request failed
Server Error: The email address or password is incorrect.
Please try again

Tak klasicky mezi židlí a klávesnicí. Nechal jsem se zmást a místo doplňku MAX jsem zkoušel již starý HBO Max. V doplňku MAX není žádný problém.
2x Raspberry Pi, LibreELEC 11.0.6, KODI 20.3.0

Citovat
@kapitola: Dotaz by jsi měl položit spíše autorovi. Obecně platí, že přihlašování v doplňku nemá rádo, když je ve jménu či heslu interpunkce, mezery speciální znaky. Snad mimo @,  pokud je v emailu.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
(31.3.2025, 21:44)kapitola Napsal(a): ...Tak klasicky mezi židlí a klávesnicí. ..... V doplňku MAX není žádný problém.

@jkmh: Chápu to tak, že má vyřešeno.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@meda: Chápu to stejně. No v čase, kdy jsem to napsal, to tam ještě neměl. Jinak bych nepsal.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Je samozřejmě nesmysl, přistupovat k diskusi tohoto typu tak, jak to udělal @kapitola:. Tedy napsat dotaz, a poté, co na něj někdo odpoví, ho editovat. A když to někdo takhle musí udělat, tak by měl alespoň jasně zdůraznit, k jaké editaci došlo. Nicméně i přesto by bylo lepší, zachovat přirozený tok diskuse. Další uživatelé se v tom pak mohou vyznat lépe, čímž pak fórum i lépe plní svou funkci. Tedy nejen že v ní lidé odpovídají na konkrétní dotazy, ale že i jiní lidé si z takové konverzace i později mohou odnést infromace a poučení.

Citovat
Ahoj, jede prosim eurosport v tomto doplňku po zaplacení? Dekuji za odpověď
RaspberryPi 3B, LibreELEC Leia
WeTek_Play, LibeELEC Leia
Odroid N2, CoreELEC Leia

Citovat
Ahoj, nefunguje ani v coreelecu a ani v enigma2. Musím box prepnúť do androidu a ani tam to nie je bez problémov. Po každej reklame začne stream lagovať, takže ho treba vypnúť a znova zapnúť .

Citovat
@hitman222: HBO + MAX zaplacené ve Sledovanitv.cz a doplacený Sport přímo v HBO. V Kodi (LibreELEC) doplňku Max (verze 0.2.2) sport prý jede stejně jako na webu (neviděl jsem, doma nejsem, ale nemám důvod nevěřit...). Samozřejmě jen v HD.

Citovat
Koukám před doplněk v 0.2.2 na Wimbledon. Rozlišení přenosu je pouze 1024x576p. Může někdo překontrolovat, jestli to má taky tak? Případně co se dá s tím dělat. Děkuji.

Citovat
@Cinda: Tak nováček snad nejsi, abys nikdy neslyšel o omezení Widevine DRM, ne? Navíc, autor doplňku to přeci jasně píše. Tedy, že doplněk bude FHD přehrávat pouze na systémech s certifikací L1. Na jakém systému jedeš ty?

Pokud chces Wimbledon FHD, sleduj ho na Eurosportu prostřednictvím Live TV/Archivu nějaké OTT služby (Oneplay, Sledování, ...).

Citovat
Díky. To byl takový pokus rychle zprovoznit Wimbledon pro syna. Nijak dlouho jsem o tom nepřemýšlel.
Takže jak naznačuješ, stydím se. Jo, a pokusil jsem se to zprovoznit na X96max plus s Coreelec.

Citovat
@Cinda: No, skoro bych řekl, že se vyplatí nějakou tu službu na těch pár týdnů synovi, třeba za vysvědčení, koupit.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)