• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2.88 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adresa Repo stream cinema
(18.6.2025, 11:47)meda Napsal(a): T602 ešte stále mám niekde komplet instalacne diskety originál. Kolegyňa do rok 2005 na tom vystavovala faktúry :-)

Ještě k titulnímu tématu. Jeden z posledních výkřiků byl:
rohip ws user 13. 5. 2025 19:44:00 Ludia neinstalujte si to... neuspesne prihlasenie a odvtedy mi nejde prihlasit sa ani na zariadenie kde mi to predtym fungovalo. Je to v prdeli.

Jsou různé dopady. Někdo zůstane spokojený a někdo se ocitne v riti.

No nebyla to bezpečnější doba, když nejhorší mohla být zakouslá VHS kazeta nebo zmuchlaný pásek?
Ke Spectru jsme si vyráběli interfejzy pro kniply, ty s mikrospínači jsme zhotovili také, spálit jsme se mohli odprsklou kalafunou při pájení.
Nádhera.
Pamatujete si někdo T602 textový editor? Případne TNS počítač a 8" diskety systému od SWS?

Citovat
@Lukas78: Řeknu to přímo. Chováš se jako magor. Co tímhle chceš dokázat? Zřejmé věci, které fungují jak mají, lidé je znají a vědí, jak je použít a přesto nikoho nenapadne o nich psát. Ty na to přijdeš náhodu, ani nevíš, že jsi vlastně nic nového neobjevil (tohle to prostě funguje odjakřiva), ale to ti nebrání tady o tom psát. Jestli tohle fórum jednou skončí, bude to kvůli množství užitečných idiotů.

Citovat
@JiRo: jestli tohle forum nekdy skonci, tak hlavne kvuli tomu, ze se cela komunita presune na DC(kde uz mimochodem je) a na tohle forum padne prach a nikoho uz ty tvoje elitarsky zpravy nebudou vubec zajimat :)

Citovat
@Johnysko: Neměj péči. Pro toho, kdo používal Kodi jen proto, aby si na něm pouštěl ten jeden nebo druhý doplněk, to tak možná vypadá. Ale ono to Kodi bylo je a chvli ještě bude i o nečem jiném. A pro lidi, kteří Kodi používají i pro něco jiného, má fórum i jiný smysl, než tu jen hledat, kde najdou nějaký repozitář. Což mimochedem ani moc s Kodi společnho nemá, zato k fóru to přitahuje nezaslouženou pozornost. Už aby se takoví lidé k DC a jiným komunitám přesunuli a přestali sem dávat své hloupé příspěvky. Bude tu konečně klid. Mimochodem, já tam jsem také. To ale neznamená, že jsem se přesunul a na Kodi rezignoval.

Citovat
@JiRo: Kodi nemam jen pro jeden z doplnku. Mozna proto, ze na nem sam aktivne vyvijim doplněk a celkem aktivně se starám o CZ překlady různých skinů. Kodi mám rád ale ty tvoje hlody tady, to je uplne jiny level. Chapu, ze jsi tady neco jako mistni staresina a pozornost v podobe prispevku a temat od blbecku je naprosto nechtena, ale styl jakym se tady lidem vysmivas je opravdu ubohy :)

Citovat
@JiRo: Omlouvám se , ale já jsem tohle prostě nevěděl a protože to nevěděla spousta dalších magorů, nutilo je to, psát očividně neustále dokola konkrétní dotazy,  a tím frekvence dotazů a rostla a tím i nechtěná publicita. Domnívám se že jsem to naspal natolik obecně, abych nepoškodil ani fórum ani komunitu.  A věřím že když je to psáno srozumitelně pro magory, ti si to přečtou a frekvence dotazů poklesne.  
Pro někoho jasné a očividné je pro někoho neviditelné, a já pro les neviděl stromy. Tak ještě jednou sorry ale zhruba takto jsem to myslel.. nikoli špatně i když to tak někomu může připadat. Snad jsem tedy moc lidí nerozzlobil. 7

Citovat
Když už ta nostalgie, dnes jsem na twitteru četl příspěvek, že klukovi odešla po dni varná konev, od Alzy, vrátil ji do boxu a druhej den tam měl novou, nadšenej. Kdo stál ve frontách v Dělnický 7, kde poprvé sídlil tehdy alazasoft? O nějakym vracení tehdy nebylo ani řeči, to neexistovalo. Dnes už přízemní budova s dvorním traktem neni, já chodil naproti do tehdy Vodních staveb, dnes už jsou z toho nějaký Rozmaríny busines. Doba de rozhodně kupředu... Pro škarohlídy a elitu, sc mi pořád de  8

edit: Byl sem tejden na Tenerife, potkal sem tam Belohorcovou a ta její dcera, Salma, to je kus, pánové.

Citovat
Tak vzhledem k tomu, že neznám ani jednu, tak mi jsou obě ukradené...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
a telka mi de pořád taky  8

https://streamable.com/7xshwo

Zoufalost místních chudáčků, je přímo úměrná jejich, "vám změnil reputaci",  3

Citovat
Ty jsi až dnes objevil Ameriku? To máš dost zpoždění.
Smysl tvých příspěvků v tomto vlákně mi uniká.

Citovat
@artie031: jo viděl jsem tě na fotkách na supercz. Byly tam obě ty Belohorcovic opičky a ty v pozadí, takže nekecáš. A to co jede tobě jede i nám, takže v tom moc lepší nejsi 3

Citovat
(23.6.2025, 19:51)predator.1 Napsal(a): @artie031: jo viděl jsem tě na fotkách na supercz. Byly tam obě ty Belohorcovic opičky a ty v pozadí, takže nekecáš. A to co jede tobě jede i nám, takže v tom moc lepší nejsi 3

Já přece neřikám, že sem lepší, to vy si tady nad všema honíte pinďoury nad tim, že víte víc, než oni. Tak já jen řikám, že si toho pinďoura, honim zase nad váma. Pokrytci, náfukové.

máš taky fungující o2 sk v nějakym ip plejeru? že nemáš? ale to mě vůbec nepřekvapuje, zatimco já pořád jo Big Grin 

https://streamable.com/?src_player=player-video-logo

A v neděli letim se slovenkou na Rhodos, takže víš ty co, vykuř se sám, predátore vole Big Grin

začínaj prázdniny, většina vodtaď rodinek mizí, aslespoň na celej červenec a já mám absolutní préé

a tady ty zoufalismy vymyslel kdo, jedni mě negujou jako rasistický prase, jiný za vulgarismy, jiní zas žádaj o přátelství a rady, přitom mně funguje víc, než tady těm pokrytcům, tak si kupujte netflusy, maxy, oneplaye, kreténi, já na ty vaše hodnocení zvysoka seru, stejně jako na negry, cikány, woke hnusy, brokolicový hlavy a nový filmy, kde se nesměj v jedný scéně potkat víc, než dva bílý lidi. tohle vy podporujete. tak jen si to užívejte, za rok vám tady rapušan a spol naservíruje negry a araby, ale to já už budu jinde a z daleka se vám budu  smát. stejně jako dnes...

Citovat
Ty jsi ale pako . Tak si to užijte se Slovenkou na Rhodosu. Lidi to je vůl.
To mě fakt pobavilo. Jsi si jistej že ti není 10let?

Citovat
Navrhuji všem normálním členům fóra uživatele artie031 ignorovat a zdržet se reakcí na jeho zoufalé výkřiky.

Citovat
@Johnysko: No, to už je spíše o dojmech. Jestli někomu, kdo něco, co je poměrně delikátní téma, nepochopí ani po několika příspěvcích, připadá jako výsměch to, že to napíšu bez obalu, tak to je jeho věc. S tím já nic neudělám a ani dělat nechci. Tedy kromě toho, že se prostě o to přestanu zajímat. Když si někdo nedokaze přečíst pravidla fóra a řídit se jimi, když nechce akceptovat rady komunity, tak pak asi jinou možnost ani nemám.

Na to, že se prezentuješ jako člověk, koho Kodi zajímá a věnuje se mu, včetně práce pro komunitu kolem něj soustředěnou, mě překvapuje, s jakou jasnozřivostí předpovídáš konec fóra. Ale ano, fórum skončit může, ale rozhdoně ne proto, že z něj lidé odejdou k DC, ale proto, že se o něj přestanou zajímat lidé, kteří do něj něco přinášejí. Něco, pro co na něj míří i ti ostatní.

Citovat
(27.6.2025, 13:57)beepee Napsal(a): Navrhuji všem normálním členům fóra uživatele artie031 ignorovat a zdržet se reakcí na jeho zoufalé výkřiky.

Tak ignoruj, a začni u sebe a nenabádej ostatní. Neni tohle snad akt zoufalství? Podle mě jo...

Navrhuji všem tvl, pište a řikejte co je podle mě správný, protože jen ten můj názor je ten pravej, rudá je barva naše, nezradíme nic, co víme, buďme svorni, mlčenlivost chrání nás!

Kolik z vás a teď už je mi to jasný, že ste mrdky z krna, zoufalý a závistivý, že ste se nenarodili ve městě měst a mně jen závidíte a proto tak haníte, nebo kolik lidí vás požádalo o pomoc,  a vy ste se na ně vysrali, vy nafoukanci? 
Srovnat se zemí, to vaše zbytečný oppidum... 

https://ibb.co/XZXfzBSY

Citovat
Myslíš, že ti závidíme tvojí puberťáckou demenci?
Asi né...

Citovat
@artie031:  Ze te porad bavi chodit na tohle forum, kde se nic nedozvis, nikdo ti nic nerekne a o novy doplnek tady nezavadis Big Grin

Citovat
(27.6.2025, 23:09)Johnysko Napsal(a): @artie031:  Ze te porad bavi chodit na tohle forum, kde se nic nedozvis, nikdo ti nic nerekne a o novy doplnek tady nezavadis Big Grin
baví, novýho jsem se dozvěděl dost a ty počty reakcí na mě, taky nesouhlasej ?

Citovat
a tohle ukážu slovence až po, jinak by s ní už nic nebylo Big Grin 
díky za váš nadhled a ironii Big Grin
mám vás rád :)

https://ibb.co/Qxcx9Xv

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)