@joe apo: V tom případě se omlouvám, zdroj od Blue ClouDragon jsem neznal a jsi v tom nevinně. V klonech jednoho doplňku už je pěkný mumraj.
|
Hodnocení tématu:
Kodi 19.0 Matrix a Sosáč
|
13.6.2025, 17:07
@joe apo: pekne , ale mam jednu moju oblubenu prosbu neslo by 2.2 dev (ci 2.1.5) dalsiu upravit aby sla aj v python 2.7 teda Kodi Leia ?
13.6.2025, 21:22
@xixi22: Technicky sa to dá, ale v praxi je to hodne práce - doplnok bol modernizovaný pre Python 3 použivá std-lib knižnice, ktoré v Pythone 2.7 ani neexistujú.
Ani ekonomické by to nebolo; v podstate by si znovu implementovali veľkú časť kódu pre Py-3 spätne. Odporúčanou cestou je preto zostať v prostredí Python-3/Kodi-19+ než sa vydať cestou downgradu. A nezabudaj na to, že by to bolo potrebne maintanovať navyše k tomu co už teraz funguje.
Ani ekonomické by to nebolo; v podstate by si znovu implementovali veľkú časť kódu pre Py-3 spätne. Odporúčanou cestou je preto zostať v prostredí Python-3/Kodi-19+ než sa vydať cestou downgradu. A nezabudaj na to, že by to bolo potrebne maintanovať navyše k tomu co už teraz funguje.
14.6.2025, 13:26
To je mi jasné a neskúmal som hlbku závislosti na 3, niektoré pluginy sa dajú preklopiť pár riadkami. Tu naštastie existuje 1.3.9 a ten je pre 2.7 ok.
12.7.2025, 12:20
No tak zabava graduje, zo Sosaca zmizli vsetky CR serialy a mozno aj viac ...
12.7.2025, 15:13
Konečně tady snad bude více klidu.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
13.7.2025, 10:53
23.7.2025, 20:18
Dobrý den,
stále nejsou k vidění CZSK seriály v sosáči. Bude to ještě fungovat?
stále nejsou k vidění CZSK seriály v sosáči. Bude to ještě fungovat?
Prochází: