• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Určitě byste si témata týkající se kodeků v systémech Enigma měli řešit někde jinde, než ve vlákně Oneplay.

Citovat
Máš  pravdu. Tohle je téma Oneplay a ne kodeků, ale když tvůrce doplňku napsal v tomto vlákně napsal: @Martin Plachta: tohle bude pravděpodobně problém, který bude souviset s konkrétní platformou, na které Kodi provozuješ. Pokud platí to, co máš v podpisu, tak bohužel moc nepomůžu. Ale třeba se najde někdo jiný. Na žádné platformě, kterou mám k dispozici, jsem žádné problémy nezaznamenal.
Protože,se mi tento stejný problém,který byl na stejné platformě  podařilo vyřešit kámošovi s O2 dopňkem a po přechodu na Oneplay nemá problém,tak jsem pokračoval v tomto tématu.Další tedy ohledně kodeků  budeme řešit jinde nebo SZ .
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
@Zapa: Jasně, ono se vždycky nějak musí začít, takže to odstartování tématu tady bylo v pořádku, ale další pokračování, které už míří pouze k řešení problému kodeků v Enigma, to by už mělo být jinde. Je tady subfórum Operační systémy, je v něm sekce Fóra v 'Operační systémy' pro různé typy, ale Enigma mezi nimi není. Tak klidně založte téma v té hlavní sekci Operační systémy a můžete to dle libosti řešit tam.

BTW A doplněk Oneplay přímo do Enigmy z archiczsk jste nezkoušeli?

Citovat
archiczsk je hodně dobrý nápad,protože by to mohlo dostáhnou kodeky potřebné pro Oneplay v archiczsk i pro Kodi Oneplay .Za pokus to stojí a nic se tím pokazit nedá.( obnovit (aktualizova)se to dá z feedu.)
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Tak jsem šel podle návodu v prvním příspěvku, dal jsem si nainstalovat požadovaný InputStream Adaptive i aktuální Widevine CDM knihovnu z nastavení Oneplay, restartováno, a stále mi to nejde přehrát. Na co jsem ještě zapomněl, chybí mi tam ještě něco? Tak tomu vážně nerozumím. Hlavně že se to zpětně v prohlížeči buďto seká jako prase nebo to jede rozmazaně.
Nikdy nepotřebuju víc než jeden další kanál co nemám, až se ho naučím získávat tak to bude super.

Citovat
@Alesfiala: zkus mi poslat odkaz na log, viz. první příspěvek. Také záleží co ti konkrétně nejde. Jestli vůbec nic nebo něco z kategorií nebo IPTV. U IPTV je většina kanálů bez DRM, ale sportovní kanály DRM mají.

Citovat
Zdravím, mám dotaz povedlo doplněk úspěšně nainstalovat. Snažil jsem se postupovat dle návodu na úvodu, ale stejně se mi to stále nepovedlo rozhýbat. Při zapnutí jak TV tak čehokoliv mi to napíše pořad nelze přehrát…. Nějaká rada čím by to mohlo být? Díky moc

Citovat
@Marrlok: zkus mi poslat odkaz na log, jak je popsané v prvním příspěvku. Příčin může být víc. Také záleží na tom, jestli ti nejde přehrát ti jdou třeba nesportovní televizní kanály.

Citovat
Ahoj. Narazil jsem na divné (nekorektní) chování doplňku. Popíši to pomocí konkrétního příkladu. Předesílám, že mám službu Komfort bez jakýchkoliv balíčků. Takže popis toho chování:
1. V nabídce "Vyhledání" zadám klíčové slovo "Dalgliesh".
2. Z nalezených pořadů si vyberu například "Díl 2, 1.série | Epic Drama | 15. 7. 21:55". Přes kontextovou nabídku bych pořad chtěl uložit jako nahrávku (tato možnost už přece na mou žádost existovala), ale bohužel v nabídce uvedená možnost není. Nezbývá tedy než si pořad nalistovat přes Archiv a tam už možnost "Přidat nahrávku" je.
3. Jdu do nahrávek, ale tam taková nahrávka není! Je tam jen složka "Dalgliesh", která obsahuje pouze podsložku "3. série (3 díly)".
4. Jdu znovu do "Vyhledávání". Tam už tedy mám složku "Dalgliesh". Rozkliknu ji a kliknu na výše uvedený pořad "Díl 2, 1.série | Epic Drama | 15. 7. 21:55" (chci ho přehrát). Jenže pořad se nepřehraje a místo toho se zobrazí obsah podsložky, popsané v bodě 3. Takže přehrát požadovaný pořad mohu pouze přes Archiv.

Doufám, že můj popis je srozumitelný a chování je reprodukovatelné a že se to neděje pouze mně ...

Citovat
@listener: díky za detailní popis, jak problém reprodukovat. Nejpozději během příštího týdne se na to podívám. Teď nejsem doma a s laděním Oneplay by to bylo trošku složitější. Částečně to může být způsobené i tím, jak to má Oneplay interně udělané, ale z větší části to snad bude opravdu opravitelná chyba doplňku.

Citovat
@listener: , @waladir: Potvrzuji. Stejná chyba se projevuje i u vyšších balíčků. 
Namátkou jsem zkusil vyhledat něco jiného, co nemá série a tam se doplněk chová korektně. Vyhledanou epizodu přehraje. V kontextové nabídce se ani tady nezobrazí možnost uložení do nahrávek.
Nokia 8010 ATV12+Kodinerds 21.2
Win11+Kodi 21.2 

Citovat
@listener: přidání položky do kontextového menu ve výsledcích vyhledání snad pořeším. Obecně je implementace nahrávek ve Oneplay prapodivná. Do nahrávek se totiž nepřidává konkretní epizoda, ale celá série. Nevím jestli se to chová z pohledu persistence, ale i když nahraju jedno epizodu přes web, tak při nahrání další se nahrávka odebere. Pod nahrávkou, která je tam jako "Dalgliesh" jsou v detailu všechny tři epizody. Víceméně je to takhle implementované i v doplňku, kdy se u sérií rozbalí podmenu s epizodami. Je to dané tím, že z pohledu nahrávek prostě Oneplay nepracuje s epizodami, ale s celou sérií :-(

Citovat
@waladir: Je to prostě paskvil. Zlatá O2TV. Co se dá dělat, pokrok nezastavíš.

Citovat
Zdravím,
Mám dotaz. Doplněk jsem nainstaloval do přenosného projektoru, Viewsonic M1. Běží to na arm platformě, Android 6.
Kodi omega, InputStream Adaptive 21.5.15, ale Widevine CDM built into Android. Ta knihovna nejde nijak aktualizovat. Existuje nějaká možnost jak tam tu nejnovější knihovnu dostat manuálně?
Doplněk přehrává jenom živé vysílání nechráněných programů. Sportovní kanály a obsah Voyo nelze přehrát.
Díky za rady

Citovat
@kubiczx: on to může být opačný problém. V poslední době se stalo, že po aktualizaci knihovny ze strany google v ISA přestalo fungovat přehrávání. V nastavení doplňku v InputStream Helper/Widevine je možné aktuální verzi nainstalovat/přeinstalovat. Jde tam udělat i downgrade na starší verzi, kterou jsi měl nainstalovanou. Kdybys měl přístup na filesystem, tak by tam hypoteticky mohla jít i knihovna dát i od jinud, pokud je tam stejná architektura procesoru a format knihovny.

Citovat
Ve verzi 1.6.1 je přidaná možnost nahrávání u epizod seriálů z IPTV (netýká se epizod z VOD). Platí, že se do nahrávek přidává celá série. Je to nelogické, ale je to zřejmě důsledek toho, jak se snažili naroubovat IPTV na VOD platformu. Funguje to neintuitivně, takže když jsem nahrál nějakou epizodu před několika měsící, je v nahrávkách série vidět pořád, jen jsou v nich dostupné jen epizody za posledních měsíc.

Citovat
@waladir: no bohužel tam právě ta možnost upgrade/downgrade vůbec není. Je tam jen možnos InputStream Helper information, a tam se pak zobrazí info: Widevine CDM is built into Android
Nemám tam root, takže ani přístup na filesystem. ?

Citovat
@kubiczx: můžeš zkusit preventivně pustit (Re)instalovat Widevine CDM. To přeinstaluje knihovnu aktuální verzí. Downgrade se dá případně udělat v Nastavení InputStream Helper - Restore Widevine CDM library, ale jde se vrátit jen k starší verzi, která byla neinstalovaná. Pokud se ti položky nezobrazují, nastav úroveň z Základní/Standardní na Expert.

Když by reinstalace nepomohla, zkus mi poslat log se zapnutým protokolováním ladění (viz. první příspěvek), po té, co zkusíš přehrát něco s DRM. Je možné, že tam bude vidět nějaký detail, z kterého bude vidět, jestli je to nějaká nekompatibilita ISA vs. Widevine knihovna nebo třeba problém v instalaci.

Citovat
Ve verzi 1.6.2 je ošetřená chybějící informace v datech o kanálech. V datech z Oneplay chybí informace, jestli jde o kanál chráněný pinem. Kvůli tomu začaly padat chyby při aktualizaci kanálů.

Citovat
V souvislosti se změnou na straně Oneplay je ve verzi 1.6.3 ještě úprava u kanálů chráněných pinem.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)