• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney+
Od 14.6.2022 již funkční Disney+. 4 
Postup instalace doplňku...
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=353316
 Odroid C2\→ CE 9.0.2 + Tvheadend 4.2  \ NAS Synology\ HTPC\ S905X3→ CE 20\

Citovat
Prosím vás jak nastavit doplněk aby mi v defaultu přehrával filmy s cz dabingem ?
Já to tady někde zahlédl ale nemohu to najít …
Předem díky.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
V odkazu od hosse máš Info & Install Instructions a tam i s obrázky.
Jeden odstavec říká: Jazyk - Ve výchozím nastavení se veškerý obsah přehrává v původním jazyce zvuku videa (obvykle v angličtině). Mnoho obsahu má k dispozici další jazyky.
Jakmile se video přehrává, můžete změnit jazyk prostřednictvím nabídky Kodi OSD.

Citovat
Díky odkaz a issue na githubu doplňku jsem prolezl.
Nicméně přepínat zvukovou stopu při spuštění filmu je jako lízat zmrzlinu přes celofán.
Myslel jsem si že lze v nastavení doplňku zadat defaultní jazyk zvukové stopy na Czech pomocí položky “Výchozí zvuk”.
Pokud to nejde a musím přepínat až při přehrávání vrátím se k nativní android aplikaci.

TP-Link routery

Citovat
Nevím jak u vás, ale u mě to funguje jak má. V nastavení Kodi jsem zvolil jako preferovanou stoupu českou a videa se mi přehrávají automaticky v češtině.

Nastavení -> Přehrávání -> Jazyk (nebo tak nějak)
Zvolit preferovaný jazyk: češtinu
Vypnout "upřednostňovat výchozí...."

Podotýkám, že je to v nastavení KODI. Ne nastavení Disney+!

Citovat
@beitlj: alternativně můžeš v doplňku nastavit výchozí zvuk na "cs".

Citovat
Tak nastavení prefer. jazyka v Kodi zabralo.
Děkuji.

TP-Link routery

Citovat
Ahoj, neměli byste tip, jak nastavit doplněk, aby výchozí bral CZ titulky a ne CZ forced? Podle KODI se to totiž sanží nastavit CS titulky, ale pokud jsou dvoje (což většinou jsou), tak nastaví dle abecedy na czech-forced (nebo proč) a vždy musím měnit s každou epizodou :-(

A podlední aktualizace KODI na 20.1 totálně dodrbala titulky s tímto addonem, někdy jdou, někdy ne a někdy jsou bezdůvodně s jiným počátkem synchronizace (např. Bad Batch má pravidelně 6 sekund).

Citovat
Neviete či náhodou podporuje 4k prehrávanie? Na stránke tvorcu píše, že na NVIDIA Shield by to malo ísť, teda ak je daný človek supporter. Na nejakom fóre písalo, že to má obmedzenia ako webový prehrávač a tam je max full hd čo viem aj keď Disney píše niečo iné na svojom webe.

Citovat
Myslím že sa to tu niekde riešilo, v rámci ich appky 4k pustíš a aj vrámci webu, v kodi nespustíš, môže za to DRM ochrana... Niekde sa to tu riešilo, ale neviem ti povdať kde a či to je ešte aktualne

15  Autor doplnkov Kukaj.sk, Televízia LUX, Televízie NOE a tvpovazie.sk
Buďte k sebe dobrý a šírte dobro, ale zvážte aké informácie komu poskytnete

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)