• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 10 Hlas(ů) - 2.4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NEFUNKČNÍ SOSÁČ? - ŘEŠENÍ!
(20.10.2023, 17:00)ricasso Napsal(a): Je tu prosím někdo z Okolí Ústí n.L. kdo by byl ochoten mi zprovoznit KODI a Sosáč na Pi4? 
Jasně že ne zadarmo...  3
Děkuji   J.

Zdar jsem z Ul, ale nemam ted vůbec čas. Co ti nejde? Budes potrebovat paměťovou kartu a čtečku, sosnes libreelec z netu a uz jsou vsude navody:) Rad pomohu, ale spis touto formou. Dej vedet, kde si se zasekl.

Citovat
delete
Prosím zmazať, nenašiel som takú možnosť.

Citovat
Ahoj, sosáč používám léta. Teď jsem naistaloval krabičku známému a pořád to padá nejde:-( hlásí mi
" nejde změnit vzhled ve vzhledu chybí některé soubory"......neporadil dy někdo? děkuji

Citovat
@tira: Zřejmě máš verzi 2, která musí mít vlastní vzhled Estuary-sosac. Zkontroluj moje doplňky, vzhled.
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-sosac-2-verze
Zopakuj instalaci nebo si instaluj tu první verzi.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Zdravím, asi je nějaká chyba u mě, ale nevím co dělám špatně. Zkusil jsem nainstalovat Sosac.TV verze 3.1.0 a v konfiguraci zadal přihlášení na streamuj.tv stejně jako ve starší verzi. Pochopil jsem nutnost druhého účtu na sosac.tv a zaregistroval si ho tam. Po vyplnění těchto údajů v nastavení mi to ale stále píše, že účet  s tímto uživatelským jménem a heslem na sosac.tv neexistuje. Přitom jsem stejnými údaji přihlášený na tom serveru přes internetový prohlížeč. Ověření streamuj.tv je v pořádku. 
Zkouším to na starší Android TV a na androidim tabletu, bohužel  se stejným výsledkem. Jako bych to heslo neměl v nastavení potvrzené...
Pokud to píšu do špatného vlákna tak se omlouvám, jsem stále panic  3

Citovat
@Scottie: Zkontroluj si hesla ve Správce souborů /Adresář profilu /addon_data /plugin.video.DOPLNĚK /settings.xml (Kodi zobrazí jako text).
Možná je heslo moc dlouhé nebo mà divoké znaky (&%$@...), které Kodi komolí.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@meda:
Moc díky, v souboru settings.xml vidím údaje správně. Zkusil jsem založit nový účet na sosac.tv, ale chová se to stejně. Jen mi to na TV teď vypisuje stejnou hlášku stručněji a anglicky - Account with this username and password does not exist on sosac.tv

Citovat
@Scottie: Nezbývá než vyzkoušet starý původní doplněk, kde se zapisuje jen jeden přístup s heslem.

Citovat
Zaplaceno mám do pátku, vy brněnský zkurvenci, chci svých 50 korun zpět, ale jelikož my jde sc tam a zpět, v nádherný Praze, strčte si svý Sosáče, do prdele! Big Grin Brněnský čůráci, shořte v Pražskym pekle!

Citovat
(06.8.2025, 16:38)lipinski Napsal(a): ... ale jelikož my jde sc ....

Tak my znamená my všichni ale má být mi jde jako mně jde sc .....a potom ty invektivy 19

Citovat
Brácha Artieho dělá odvetu za Vaše nehorázné chování  1
A je tu jeden uživatel, kterému vadí, že takového člověka někdo nazve blbem.

(06.8.2025, 16:38)lipinski Napsal(a): Zaplaceno mám do pátku, vy brněnský zkurvenci, chci svých 50 korun zpět, ale jelikož my jde sc tam a zpět, v nádherný Praze, strčte si svý Sosáče, do prdele! Big Grin Brněnský čůráci, shořte v Pražskym pekle!

Napiš číslo účtu a já ti tu almužnu pošlu, když jsi taková socka.
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
a kdo z vás to má, socky, sdílíte byty s jinejma buznama a o vlastnim jen sníte, dnes a denně

[Obrázek: FiBoD5G]

https://freeimage.host/i/1234.FiBoD5G

klidně se tu zalkněte, ve svejch sdílenejch bytech, chudáci.

A nezáviďte socky, místo abyste tady leželi 24/7 a monitorovali, co kdo napíše, my ostatní makáme a za to jsme my, dříči, po zásluze odměněni. Někdo leží u kompjůtru, jinej zase u bazénu, o to tu běží, o to jde. Jeden čumí do monitoru, jinej zas ženský do zadní díry. Mějte se a mejte se.

Citovat
Takhle má vypadat umělá inteligence! Hodíš lipinskému slovo a on vygeneruje náhodně hloupou a vulgární odpověď. Ještě příště poladí, aby nenapadl jen ženské, Brňany a omylem sebe, ale i ostatní. 1 3

Citovat
@lipinski: a jak dopadla dovolená s tou Slovenkou z Košic?

Citovat
Dnes som zaregistroval, že stránka sosac.tv, je nedostupná. Samozrejme, aj doplnok Sosac V2. Nemá niekto info, či je to len dočasný výpadok alebo rovnaký osud ako istý nemenovaný "komunitný" doplnok?

Vďaka

Edit: tak to bol len nejaký cca hodinový výpadok...
NVidia Shield TV PRO 500 GB
Raspberry Pi4
Shitbox SCISHION V88 Android Box 4K H.265 1GB DDR3 RAM, 8GB eMMC ROM, SPMC

Shitbox VENZ V12 Ultra, Amlogic S912, 3GB RAM DDR4, 16GB eMMC
Shitbox X96
Shitbox Evolveo
Prekvapivo slušný box Telekom Skyworth STB-HY4403
Homatics Box R Lite 4K Android TV

Citovat
(06.8.2025, 19:53)predator.1 Napsal(a): @lipinski: a jak dopadla dovolená s tou Slovenkou z Košic?

proč z košic? je z blavy a o tom kolotoči, co dokáže roztočit kolem a dokola jazykem, se ti může zdát tam a zpět. ale nedělej, že na cejlu cigošky, za pár korun, co si tam vyděláš, taky neuměj to samý. nebo chlapi, nebo ti jiní, kteří ani nevim jak se jmenujou a řikaj si she, he, him a máte jich tam hodně, tak pozor na ně. my už sme cigoše z karlína a smíchova vykopali, takže kde asi skončili? brněnskej predátore, ten váš černej falus, vás vystihuje doslova, ste tam jeden čurák vedle druhýho, nedávno sem dva zkopnul z náplavky do vltavy, kretény brněnský, za tejden pudu zas, vás zmrdy nemůžu ani cejtit, jen slyšim tu vaši zkriplenou řeč a neznam se. asi přízemní, ale na druhou stranu, zcela uspokojující. to vaše, "že", mě vytáčí do nepříčetnosti a podle toho vás, zmrdy, vždycky poznám.

26 zvonečků, zkriplených upozornění, od přiteplenejch, kteří trávěj léto u svých přístrojů? v pondělí jedu na chatu na sázavu, moře už mě nebavěj, tam je to pořád stejný, tam si užiju podle svýho, co vy, pořád tady budete vysedávat a závidět druhejm? holt ste měli poctivě makat, ne jen spolíhat na to, že si vyděláte jutubama, heroherama, tiktokama, instagrmama a jinejma, ty nejsou pro každýho. takže v pondělí zas do hokny? užijte si to a mějte se. čim víc budete závidět a nepřát jinejm, tim víc se to na vás podepíše. nebudu psát, že je mi vás líto, můžete si za to sami. jak se to řiká, jak si to kdo udělá, takový to má? ale chápu, že my to tady máme snažší a proto se sem pořád cpete, že?

Citovat
Ten pražskej mamrd je tu zase?

Citovat
Ale na druhou stranu, vás mám rád a vás lenochů a chudáků, je mi líto. Kdybych v ´97 jen tušil, jaký bude mít jednou internet možnosti, možná by ze mě byl milionář, ale volil sem jinak. Dnes, v době ai, která má budoucnost, velkej potencionál, věnujte se jí, vydělejte na ní, tohle mi tehdy nikdo neřekl, tak si važte toho, že vám to řikam já, protože to vidim. Já mám vyděláno, jak se řiká, peníze ležej na ulici, stačí je jen zvednout.

(12.8.2025, 17:54)kraftwerk007 Napsal(a): Ten pražskej mamrd je tu zase?

lehni ty brněnskej zmrde, běž si vyhonit k tomu černýmu čurákovi tyvole cikánskej

Citovat
1
Můžeme se někde sejít?
Pořád nemůžu uvěřit, že tak blbej člověk jako ty existuje.

Citovat
Moderátor/admin fora neplní své povinnosti :-(

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)