• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Ve verzi 1.6.4 je zakomponovaný PR od Vpatrik, který rozšiřuje jméno účtu tak, aby bylo unikátní. V případě stejného jména nebylo možné účty vybírat. Aby se rozšíření projevilo, je třeba znovu načíst účty (Nastavení Oneplay - Účty - Načtení účtů).

Citovat
@Alael: máš vypnutý příjem soukromých zpráv. Měla by pomoct aktualizace doplňku na poslední verzi. Máš nainstalovanou hodně starou a shodou okolností minulý týden udělalo Oneplay změnu, takže je nutné doplněk zaktualizovat.

Citovat
Ahoj, podařilo se mi nedopatřením aktualizovat Widevine CDM na poslední verzi 16295.54.0. Samozřejmě přestalo fungovat přehrávání pořadů, které tento doplněk vyžadují. Typicky NOVA SPORT5. Pokusil jsem se vrátit k předchozí verzi, ale bohužel pokus končí chybou. Viz přiložený log. Je nějaká jiná možnost se k předchozí verzi dostat? Díky

kodi.log

Citovat
@Cinda: nemáš tam ještě jinou starší verzi?  Podle logu to nemůže najít adresář se zálohou knihovny:

Error Contents: [Errno 2] No such file or directory: '/storage/.kodi/userdata/addon_data/script.module.inputstreamhelper/backup/16033.51.0.0'

Přinejhorším ti můžu zkusit poslat adresář se zálohou, ale nejsem si jistý, jestli to z toho půjde obnovit. Nebo vyloženě fuknční knihovnu, kterou by tam snad šla "na prasáka" podstrčit.

Citovat
Kdyby byl zip, ze kterého se dá funkční knihovna nainstalovat, bylo by asi nejlepší. Postižených bude asi více.
Zálohy tam jsou. Zkoušel jsem postupně všechny a vždy stejná chyba.
Nicméně jsem to, kvůli rodině, musel vyřešit rychle. Tak jsem poslal do krabice zálohu z února letošního roku. Po sérii aktualizací již funguje.
Stejně bych ale rád znal nějaký postup, jak vše po takové "nehodě" vrátit jednoduše zpět. Kdykoliv se totiž může opět stát, že manželka odklepne cokoliv co "obrazovka" nabízí....Alespoň zakázat aktualizaci a výzvu k aktualizaci Widevine CDM. To jsem taky nikde nenašel.
Lidi zálohujte!  6

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
Zítra downgrade v CE zkusím, ale podle mě už jsem to určitě dělal a fungovalo. Problém je v tom, že nesedí jméno adresáře z kterého se to snaží knihovnu obnovit. Oproti skutečnému názvu adresáře je tam jedna ".0" navíc. Proto píše, že adresář neexistuje. K upgradu by to každopádně mělo vyzvat.

InputStream Helper se mi nechce vyhazovat, protože pak se budou množit dotazy, proč nefunguje přehrávání obshahu s DRM. Samozřejmě v poslední době to je horší, kvůli updatům Googlu. Můžu přidat možnost volání Helperu vypnout.

Citovat
@Cinda: A nestačilo by v nastavení InputStream Helper-u, v sekci Debug, zapnout  Disable InputStream Helper? Zakonzervuje to poslední instalovanou verzi Widevine CDM library, ať se bude na straně Google update serveru Chrome dít cokoliv. Samozřejmě s rizikem, že ti naopak neproběhne nějaká potřebná instalace, která potřeba bude a ty to pak budeš muset řešit ručně.

Citovat
Ve verzi 1.6.5 je v nastavení přidaná možnost vypnout volání InputStream Helperu. Ten zajišťuje kontrolu,  automatickou instalaci a aktualizaci Widevine CDM knihovny při přehrávání obsahu s DRM. V debug nastavení Helperu bych to nehledal, takhle to bude alternativně víc na očích  1

Citovat
(04.8.2025, 16:03)waladir Napsal(a): @Alael: máš vypnutý příjem soukromých zpráv. Měla by pomoct aktualizace doplňku na poslední verzi. Máš nainstalovanou hodně starou a shodou okolností minulý týden udělalo Oneplay změnu, takže je nutné doplněk zaktualizovat.

Díky moc za kontrolu a popostrčení.
- Že mám vypnuté PM jsem ani nevěděl, tak po projití nastavení zapnuto.
- Novou verzi mi to vůbec nenabízelo, tak jsem po dalším zkoumání zjistil, že byla vypnutá aktualizace repa. Po jeho aktualizaci už mám i novou verzi doplňku.
Tak tedy už funguji, ještě jednou díky.

Citovat
Jak je ta DRM ochrana, dala by se prolomit i ve VLC? Pokud by se mi to i v KODI na počítači buďto sekalo nebo mi to běželo s nízkým rozlišením?
Nikdy nepotřebuju víc než jeden další kanál co nemám, až se ho naučím získávat tak to bude super.

Citovat
@Alesfiala: minimálně nativně to nepůjde. Druhá věc, jak konkrétně chceš do VLC stream z Oneplay dostat a třetí, jestli by to vůbec problémy v Kodi vyřešilo. Pokud máš např. problém s propustností sítě, tak se ti to bude sekat i ve VLC.

Citovat
V dobách O2 TV 1.0 mi stačilo si stáhnout MPD playlist a přehrát si ho ve VLC, jelikož to tam šlo líp než v prohlížeči. Zkusím si to někdy spustit v KODI až bude vyplá televize, když mi to nějak nejde přepnout na druhý tarif nebo je i ten druhý plný.
Nikdy nepotřebuju víc než jeden další kanál co nemám, až se ho naučím získávat tak to bude super.

Citovat
@Alesfiala: tobě zase někdo daroval playlist a nevíš co s ním? Ach jo, pořád dokola

Citovat
@predator.1: A co kdybychom mu poradili? Třeba ho tím zkultivujeme a bude se už chovat normálně a hlavně, slušně!

Citovat
@Alesfiala: pokud máš pod jedním loginem víc tarifů/účtů můžeš je měnit v Nastavení Oneplay - Účty.

Citovat
Tak včera mi to fungovalo, když jsem to na televizi dal na ten druhý účet, zachycoval jsem si živé vstupy ze Dne s Novou co tam mám v nahrávkách. A dneska se mi to najednou přehodilo na ten účet kde nejsou žádné nahrávky. Tak jsem se to snažil přepnout v účtech, asi jsem tam dával blbě, protože když jsem se pak snažil dostat na nahrávky, tak mi to začalo hlásit problém při přihlášení. Neví přesně, odkud se mi zval v nastavení ten rodičovský PIN, a jelikož jsem si to pokaždé vracel při každé rozsunutí obrazu od zvuku a při každém načítání, což tam ty části videa asi nečtené nezůstávají, tak jsem si nestihl polapit konec a chtěl jsem to udělat dneska. Jsem si ten doplněk smazal v souborech, nainstaloval znovu, a nepomohlo to. Je mi jasné, že to do dnešních 14:20 nestihnu opravit, jenom při přepnutí účtu mi na zahlásí vytvoření nové session a hned na to problém při přihlášení, ale teď si už nerozkliknu ani živé vysílání, ani archiv, ani profily a účty. Po rozkliknutí mi to hodí chybu problém s přihlášením.

Nic se neděje, jenom jsme si museli nastavit nové heslo, prý únik dat :)

Citovat
Ahoj, posledni dobou se mi zacina stavat ze nahodne u nekterych kanalu v neni nic v archivu a u jinych bez problemu. Vcera jsem to mel u Prima Show, dnes u CT Sport. CT Sport AD byl v poradku. Jako by se u nekterych programu nestahlo EPG nebo....    Nejaky napad co s tim?

Citovat
@peso: chybí ti to přímo v doplňku nebo používáš IPTV SC a chybí to v EPG? Mohlo dojít k chybě při stažení dat. V doplňku se stahují vždycky online a pokud Oneplay vrátilo nějakou chybu, měla by se zobrazit hláška. Pokud nepomůže ani opakované načtení kanálu, zkus zapnout logování jak je popsané v prvním příspěvku. V nastavení doplňku vypni i Nelogovat velké odpovědi. Zkus oteřít archiv pro kanál, kde data chybí a pošli mi odkaz na log a logování pak vypni.

Citovat
Chybi to v doplnku, nejde nejak vynutit stazeni dat rucne?

Citovat
@peso: Ono není co vynutit. Pokaždé, když otevře nějaký kanál a den, stáhnou se data znovu. Lokálně se v tomhle případě nic nedrží, kromě detailních informací k pořadům. Pošli odkaz na log do SZ, z něj by mělo být vidět, co se ze serverů Oneplay vrátilo.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)