(06.8.2025, 19:53)predator.1 Napsal(a): @lipinski: a jak dopadla dovolená s tou Slovenkou z Košic?
proč z košic? je z blavy a o tom kolotoči, co dokáže roztočit kolem a dokola jazykem, se ti může zdát tam a zpět. ale nedělej, že na cejlu cigošky, za pár korun, co si tam vyděláš, taky neuměj to samý. nebo chlapi, nebo ti jiní, kteří ani nevim jak se jmenujou a řikaj si she, he, him a máte jich tam hodně, tak pozor na ně. my už sme cigoše z karlína a smíchova vykopali, takže kde asi skončili? brněnskej predátore, ten váš černej falus, vás vystihuje doslova, ste tam jeden čurák vedle druhýho, nedávno sem dva zkopnul z náplavky do vltavy, kretény brněnský, za tejden pudu zas, vás zmrdy nemůžu ani cejtit, jen slyšim tu vaši zkriplenou řeč a neznam se. asi přízemní, ale na druhou stranu, zcela uspokojující. to vaše, "že", mě vytáčí do nepříčetnosti a podle toho vás, zmrdy, vždycky poznám.
26 zvonečků, zkriplených upozornění, od přiteplenejch, kteří trávěj léto u svých přístrojů? v pondělí jedu na chatu na sázavu, moře už mě nebavěj, tam je to pořád stejný, tam si užiju podle svýho, co vy, pořád tady budete vysedávat a závidět druhejm? holt ste měli poctivě makat, ne jen spolíhat na to, že si vyděláte jutubama, heroherama, tiktokama, instagrmama a jinejma, ty nejsou pro každýho. takže v pondělí zas do hokny? užijte si to a mějte se. čim víc budete závidět a nepřát jinejm, tim víc se to na vás podepíše. nebudu psát, že je mi vás líto, můžete si za to sami. jak se to řiká, jak si to kdo udělá, takový to má? ale chápu, že my to tady máme snažší a proto se sem pořád cpete, že?