• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přehraj.to (1.8.1)
Zdravim mne to stále nejde po spustení naskočí chyba a to je všetko

Citovat
Prosím o funkční repozitář na Prehrajto.Potom si to doplním.Nemuzu najít funkční.Dekuji

Citovat
@Beavies: bohužel do repozitáře to dát nejde, protože původní autor a vlastník repozitáře je už dlouho neaktivní a bez jeho asistence to nejde. Jediná možnost je ti stáhnout upravenou verzi doplňku ve formě zipu (https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-prehr...#pid127883) a ten v Kodi nainstaloval instalací ze zipu.

Citovat
Jsem jediný komu zase Prehraj to nefunguje??

Citovat
Ještě před dvěma dny bylo na prehraj.to vše OK, dnes jsem zjistil, že zřejmě zmizely některé seriály. Třeba u Simsonů, Dr.House a Modré planety II to píše nenalezeno. Naopak třeba Hry o trůny, Černobyl a M.A.S.H jsou bez problémů. Můžete mi to někdo potvdit abych měl jistotu, že "problém není na mém přijímači" 6 Díky.

Citovat
Neviem ako je to s premium uctom, ale pri free ide len o vyhladavanie a spustenie filmu / serialu tak ako na klasickom ulozisku, tj co najdes to pustis.

Doplnok nema svoju databazu, no napriem tomu ukazuje filmy z themoviedb a po kliknuti uz vyhlada dane video na prehrajto.. Takze staci ist na prehrajto a skusit dat vyhladat, napr Mash, Dva a pol chlapa s01e01, simpsons s01e01 a uvidis co najdes.. vid priloha obrazky - Simpsonovi vs Dva a pol chlapa

Takze pod povodnym nazvom nedohladas simpsonovcov, mozno pod nejakym alternativnym smps, simps, ..

Přiložené soubory Miniatury

Moje repo pre Kodi 19 https://iastrab.eu/repo/

Citovat
Díky za snahu, souvislost mezi doplňkem a webem samotným je mi jasná. Simsoni prostě zmizeli ze dne na den, stejně tak dr House. Jediná jistota "O co nechci přijít - musím mít na svém disku" 6

Citovat
Zkusil jsem opravit nefunkční načítání stránek ve výsledcích vyhledávání.

Přiložené soubory
.zip   plugin.video.prehrajto-1.8.1.3.zip (Velikost: 53,91 KB / Stažení: 613)

Citovat
Jedna taka otazka malinko pomimo. Modifikujem si postupne doplnok yawsp s implementovanym trakt.tv a okrem WS som si tam pridal dohladavanie streamov aj z hellspy a prehraj.to. Na zaklade toho som zistil ze hellspy a prehraj.to davaju uplne rovnake vysledky vyhladavania (uplne totozne streamy). Nie je teda prehraj.to len nejaky mirror hellspy.to?
A este jedna otazka, ake je vlastne  obmadzenie free voci premium v pripade prehraj.to? Sice som zatial nejak intenzivne to prehraj.to nepouzival, ale pride mi ze ta free verzia nema navonok ziadne obmadzenie..
Dik

Citovat
@radolaco: Rozdíl mezi free a premium je na registračním formuláři Přehraj.to - Sledování a stahování neomezeně. Neznamená to, že ti to stejně nepojede i ve free verzi. Znamená to, že to nemusí jet ve free verzi stejně jako v premium. Svým způsobem jsou to obdobné podmínky jako u Webshare
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Hellspy je mirror Streamuj.to skoro jistojistě. Za jakým účelem byl vytvořen není známo.
Obdobná, na WS potřebuješ přece VIP. Tady mi přišlo, že to i na webu jede pořád ačkoliv web jasně tvrdí, že ti půjde jen 5 minut a tuším, že donedávna to tak bylo.

Citovat
Chtěl bych se zeptat nevíte proč to při pokusu o stažení háže Chyba přehraj.to vice informací najdete v protokolu? tam ale nic není. Ale film jde přehrát přes doplněk a přes web to normálně jde stáhnout, něco jde stáhnout i přes doplněk ale většinou to hodí chybu. Ale když to přes web jde bude asi chyba v doplňku, možná to chce na stahování přes doplněk premium nevím. Díky

Citovat
Chlapci mám kaput tv a tak sem dal starou Tv a ta je hloupá, jak já a jedu přes xbox s doplňkem kodi. Bohužel nemám u sebe flashdisk, abych mohl nainstalovat prehraj.to ze zipu. Nemá někdo doplněk, že bych dal ručně přidat zdroj? Děkuji.

Citovat
@Cervito: V tomto příspěvku nefungují? https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-prehr...#pid127883
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@Cervito podle mě, kdyby jsi zip uložil na nějaký cloud a v kodi zadal zdroj na to úložiště, tak by to mělo fungovat.

Citovat
ahoj jede vam přehraj to dík za info   

už to jede

Citovat
Doplnky jsou nefunkcni

Citovat
Mě to jde.

Citovat
Normálně funkční

Citovat
díky mě už taky asi byl vypadek serveru nejeío to ani přes prohlížeč

Citovat