• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2.88 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adresa Repo stream cinema
Tak určitě, komu funhuje sc a celou o2sk má už měsíce zadara, vy ste jen závistiví zoufalci a tyhle vaše přiblblý hodnocení, jsou toho jen důkazem. 

ale jen víc a houšť, přiblblíci, to mi dělá dobře, zatimco já budu zejtra večer na Rhodosu, vy se tady zas budete trápit mejma kydama 
https://ibb.co/HZfBPG8

Citovat
@artie031Slovence se píše s velkým S a nepíše se ste, ale jste. Ty jsi do školy moc nechodil, viď. Odpovídat nemusíš. Vyjadřování mluví samo za sebe.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Slovenka se tak nejmenuje, a ste, je pražskej sleng. Ale chápu, že vy naplavený, tomu nerozumíte. Rádi byste se stali pražákama, ale těmahle maličkostma, se dycky prozradíte.

Citovat
Jo tak ty jsi z Prahýý?
Tak to je už vše jasné.  1
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
já byl vtedy na Kraftwerku, v ´91 v paláci kultůry, ty taky?

ale ať už odpovíš cokoliv, buďto si byl, pak sme ok, jestli ne, pak trapno a jestli máš to jméno po tom, tak úplně Big Grin

Citovat
Ty jsi tak blbej, nebo to jen děláš?

Citovat
(29.6.2025, 13:53)kraftwerk007 Napsal(a): Ty jsi tak blbej, nebo to jen děláš?

Takže nic z toho, chápu, burák z venkova, co kdysi poslouchal Kraftwerk na kazetách, co mu dovezli pražáci a teď vůbec neví, o čem je řeč Big Grin

Citovat
Jsi tak blbej...

Citovat
důkaz? že sem tak blbej?

valstně už to vidim, hrdina s 51 plus versus já, s 13 mínus a podle toho se to dnes vlatně řídí, že jo...
takže naposled, vy všichni pokrytci a nafoukanci, vyližte si prdel, já ji budu, příští tejden lízat Monice a kundu samozřejmě taky, ale vo tom, se vám, impotentům a zoufalcům, ve vašich představách, jen může zdát, ubožáci. sc a sko2 zadara zdar a nikdy jinak!

Citovat
Tak to je už opravdu na Chocholouška.

Citovat
@artie031: jaké chceš důkazy? Napsal jsi 25 příspěvků a důkaz máš v každém z nich 3

Citovat
Tak tohle je dobrej úlet Big Grin Big Grin

Citovat
Teď nechci poukazovat na nikoho konkrétního, dokonce ani na -14tku, jen občas přemýšlím jací lidé jsou mezi námi a jak reagují, jak fungují interakce mezi nimi.
Například kolega v práci, vznětlivější povahy, původem z východu - řidiičák udělal asi na 8mý pokus, zbroják dostal na poprvé, takovýho člověka nechceš nasrat, aby vznětlivěji zareagoval. A takových "časovaných bomb" se mezi námi pohybuje mnoho, dokonce bych řekl, že něco temného je v každém z nás, jen u každého jinak hluboko, a každý může mít jiný spouštěč. Každý reagujeme jinou intenzitou. Nikoho nesoudím, neb také nejsem bez viny, proto nebudu házet pomyslným kamenem.
Ani nevím proč jsem to měl potřebu napsat.  3 4

Citovat
Mám řidičák přes 30 let, tehdy mě stál asi 1800 a zbroják taky, ten byl tedy získat no, radši nic. Na střelnici jsem nebyl asi 15 let a vystřelit se z mých sběratelských kousků, bych se stejně bál. Ok, moudřejší ustoupí a já už vás nebudu víc obtěžovat svými moudry. Prázdniny začaly, užijte si jich až po hrdlo, děložní i to polykací a buďte dobří. Slunce v duši a sbohem!

Citovat
nedá mi to a reagujem na všetkých ostatných, prečo ho stále kŕmite? však on si presne toto užíva a to, že sa necháte provokovať, len sýti jeho hladnú "dušu" už dávno mal dostať ban ako to kedysi v tejto komunite fungovalo za oveľa jemnejšie "prehrešky" 

ako chcete aby tu komunita fungovala normálne? keď toto adminovi a moderátorom nevadí? a gold sponzori za toto platíte podporu fóru? no taaak
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV  Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6

Citovat
Hmm. Já v roce 1987 koupil na inzerát Sinclait ZX spectrum a k němu po revoluci dokoupil disketovou mechaniku na ty velké diskety a pak i (což byla chyba) dvoujehličkovou tiskárnu. Moc jsem se stěhoval (furt se stehuju) tak při jednom stěhování jsme to všechno nechal stát vedle popelnice. Hráli jsme tam hry. Vzpomínám si na kokotoni, nějakou logickou od fuky a pak gros, ten jsem datloval z nějakýho časopisu kde to vycházelo na pokračování. Pak první pecky, sbírání viru, warez, dokonce o mě někde psali a mluvili v televizi. Pak hackování, hacknul jsem zevnitř škodovku a pokecal si s jejich bezpečákem IT o zabezpečení. Hackování signálu satelitu. Měl jsem satelitní kartu v pc, Ale i plnokrevnej satelit. Ten modul a kartu snad mám furt doma. Uvažuju jak by se to dalo použít doma , umí to emulovat všemožné moduly. Pak jsem hackoval telefony Nokia i Siemens. Odblokovával servisní menu v telefonu. Prej to umělo shodit BTS ale do toho jsme se nepouštěl. Teď doma blbnu s řízením domácnosti a procházím obdobím ewlink, tuya, zigbee, matter a apple domácnost. Taky koketuju s AI. S RPI jsme začal od v. 2 až po 5 ku které mám dvě. Ale taky Jetson. A taky 3* 3D tiskárna. V panelákovým bytě kde je ještě rybařina na kapry ale i na Norsko. A manželka a pes.

Citovat
@sachlj: A jakou to má souvislost s tématem?

Citovat
No kde kdo tady vzpomínal...a k tématu? 6ádnou, vždyť SCC už nefunguje a adresa je nefunkční...

Citovat
Ty si opravdu myslíš, že ty tvoje žvásty někoho zajímají?

Citovat
@kraftwerk007: A to se @sachlj: zastanu. Když tohle téma ztratilo smysl, použili jsme jej mnozí jako terapii a vzpoměli na časy, které byly klidné a voněly novotou.
Nové hračky jako jehličkové tiskárny, interfejsy, nastavování předstihu ventilů spalovacích motorů a rande na plovárně místo na cukroušově fejzu.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)