• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hellspy.to
Ahoj, blby dotaz nema nekdo doplnek pro hellspy.to (v zip souboru aby to slo do kodi nainstalovat? Dik

Citovat
Ty jsi někde slyšel, že by takový doplněk pro KODI existoval?

Citovat
Tak starý a neudržovaný doplněk Soubory Online, který je mimochodem stále dostupný, i když v současné verzi Kodi bez úpravy nefunkční, vyhledávání na původním webu hellspy.cz uměl. Ten web patřil k několika zdrojům, ve kterých doplněk vyhledával. Ostatně, kdo tu byl v začátcích fóra, tak si jistě bude pamatovat, že z tohoto doplňku vycházel autor při vytvoření doplňku Stream Cinema CZ a SK. Sakra, já jsem už taky pamětník... 3

Ne vážně. Dnešní hellspy.to i prostředí doplňků Kodi jsou sice už více či méně jiné, takže původní doplněk Soubory Online jen tak bez úprav fungovat asi nebude, ale upravit ho, není žádný problém. I když já bych spíše šel cestou napsání zcela nového doplňku. Problém ale vidím spíš v tom, že jakmile někdo takový doplněk napíše a zveřejní, okamžitě se kolem toho zase strhne mela. Já jsem si hellspy.to zařadil do mého rozšířeného vyhledávání pro poslední verzi doplňku Context Menu, a používám ho jako další zdroj streamů. Ale jen privátně. A předem předesílám, že o tom, že bych to zveřejnil, ze známých důvodů neuvažuji. Už mě někteří takyuživatelé na tomto fóru přesvědčili, že to pro některé druhy doplňků nemá smysl. Na druhou stranu, napsat ten doplněk, třeba i s využitím AI, není žádný zásadní problém. Co vím, tak kromě mě má v nějaké formě web hellspy.to do Kodi i jiných systémů integrováno hodně lidí. Mně trvalo napsat to celé jen jedno necelé odpoledne, a to jsem většinu času strávil s jeho integrací api do mého jednotného modulu prohledávání v současné verzi doplňku Context Menu a do zdrojů mé knihovny.

A nebudu zastírat, že jsem k tomu AI použil také. 1 Programovat doplňky sice taky trochu umím, ale proč se s tím crcat, když vám tu třídu pro api na konkrétní web vysekne AI za pár vteřin. A když ji předložím mé metody a rozhraní mých dalších modulů, kam to chci integrovat, včetně mých obvyklých utilit (protokolování apod.), vysekne to tak, že to stačí jen nakopírovat do Kodi a spustit.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(02.10.2025, 15:29)JiRo Napsal(a): Tak starý a neudržovaný doplněk Soubory Online, který je mimochodem stále dostupný, i když v současné verzi Kodi bez úpravy nefunkční, vyhledávání na původním webu hellspy.cz uměl. Ten web patřil k několika zdrojům, ve kterých doplněk vyhledával. Ostatně, kdo tu byl v začátcích fóra, tak si jistě bude pamatovat, že z tohoto doplňku vycházel autor při vytvoření doplňku Stream Cinema CZ a SK. Sakra, já jsem už taky pamětník... 3

Ne vážně. Dnešní hellspy.to i prostředí doplňků Kodi jsou sice už více či méně jiné, takže původní doplněk Soubory Online jen tak bez úprav fungovat asi nebude, ale upravit ho, není žádný problém. I když já bych spíše šel cestou napsání zcela nového doplňku. Problém ale vidím spíš v tom, že jakmile někdo takový doplněk napíše a zveřejní, okamžitě se kolem toho zase strhne mela. Já jsem si hellspy.to zařadil do mého rozšířeného vyhledávání pro poslední verzi doplňku Context Menu, a používám ho jako další zdroj streamů. Ale jen privátně. A předem předesílám, že o tom, že bych to zveřejnil, ze známých důvodů neuvažuji. Už mě někteří takyuživatelé na tomto fóru přesvědčili, že to pro některé druhy doplňků nemá smysl. Na druhou stranu, napsat ten doplněk, třeba i s využitím AI, není žádný zásadní problém. Co vím, tak kromě mě má v nějaké formě web hellspy.to do Kodi i jiných systémů integrováno hodně lidí. Mně trvalo napsat to celé jen jedno necelé odpoledne, a to jsem většinu času strávil s jeho integrací api do mého jednotného modulu prohledávání v současné verzi doplňku Context Menu a do zdrojů mé knihovny.

A nebudu zastírat, že jsem k tomu AI použil také. 1 Programovat doplňky sice taky trochu umím, ale proč se s tím crcat, když vám tu třídu pro api na konkrétní web vysekne AI za pár vteřin. A když ji předložím mé metody a rozhraní mých dalších modulů, kam to chci integrovat, včetně mých obvyklých utilit (protokolování apod.), vysekne to tak, že to stačí jen nakopírovat do Kodi a spustit.
Díky moc za info...k takovému pokroku jsem se ještě neodhodlal. Zkusím nějak popřemýšlet jak to zmáknout... 1

Citovat
@Ghoest: Odpovídáš-li zjevně na předchozí nebo hodně blízký příspěvek, nepoužívej citaci. A už vůbec ne celého příspěvku. Patří to mezi pravidla zdejšího fóra.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Lightbulb 
9 9 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9 ​​​​​​​ 9

Citovat
@spalda33: a co máš ještě, aby to měli snadnější na vypnutí. Všechno vypiš od A do Z. Pak se pochlub, které služby sis musel díky své blbosti zaplatit

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)