• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ČT Sport M3U8 rozlišení
A ještě jako Jánošík si na ten hák naskakuje sám. Je pravděpodobné, že provideři si ty profláklé weby, fóra a skupiny na sociálních sítích monitorují. Dělali to vždycky, není důvod, aby to nedělali i teď... Jak dlouho bude asi ten jeho odkaz žít?

Citovat
@JiRo: @meda: chcete hodit oko na discord do drbárny? Je nás tam teď 5, já a 4 slušní 3
Ty 4 budete znát odsud

Citovat
@predator.1: Proč ne. Čas mám. A kam? Pošli PM.

Citovat
@JiRo: máš to v pm
@meda: pozvánku máš v pm

Citovat
(21.10.2025, 10:46)predator.1 Napsal(a): @JiRo: @meda: chcete hodit oko na discord do drbárny? Je nás tam teď 5, já a 4 slušní 3
Ty 4 budete znát odsud

Ja by som chcel

Citovat
@kubonina247: To nejde. Podmínkou pro pozvání je alespoň 50 kladných hodnocení.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@kubonina247: tam bys měl všechno i iptv a to ty nepotřebuješ, když přeprodáváš tu svoji co jsi posbíral na internetu.

Citovat
To hej ale možno by som vám dal niečo zadarmo. Ako darček na vianoce... pridaj ma tam
Budem dobrý

Citovat
@kubonina247: Pochop. Pravidla daná adminem jsou jasná. Sorry. Nebudu riskovat, že mě vyhodí.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
(29.11.2025, 9:37)jkmh Napsal(a): @kubonina247: Pochop. Pravidla daná adminem jsou jasná. Sorry. Nebudu riskovat, že mě vyhodí.

Keď niečo sľúbim tak to dodržim ta prosím ta pridaj ma tiež vám pomôžem

Citovat
Prosíš tady, jako malé dítě...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
@kubonina247: Vzpomínám, jak tě tady hodně z nás, často ti samí, které teď prosíš, vybízeli k tomu, abys dodržoval pravidla fóra i nepsaná pravidla komunity. A vzpomeň ti ty na to, co a jak jsi nám odpovídal ty. Výsměch, vulgarity, ignorance, ... Byli bychom blázni, kdybychom někoho takového mezi sebe přijali.

Citovat
@kubonina247: s čím pomůžeš 3 vždyť nic nemáš

Citovat
(29.11.2025, 20:26)predator.1 Napsal(a): @kubonina247: s čím pomůžeš 3 vždyť nic nemáš

Nechcem to posielať sem ved ale potom to pošlem pridajte ma pleasee

Citovat
@kubonina247: můžeš nám to poslat tady do zpráv, vždyť to tak běžně děláš i jinde. Rozesíláš a zveřejňuješ všechno co vyžebráš. Mi nemusíš nic, mám všechno, ale těm tisícům tady to můžeš poslat hromadně 3

Citovat
(29.11.2025, 19:59)kubonina247 Napsal(a): ... tiež vám pomôžem

3 3 3. To právě věřím Thumbup

#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
.....

Citovat
(20.10.2025, 11:12)jkmh Napsal(a): @meda: Podívej se na jeho FB. Je to 20letej fracek, který neví, která bije a ničeho si neváží. Tomu je zbytečné něco vysvětlovat. Podělá to i ostatním. https://www.facebook.com/share/15zrxuwNYV/

Ale já vím, která bije, a vážím si všeho, a takové pomluvy o rozsypané komiksové knize, vždyť Facebook jsem správně a nic tam nemám proboha špatně! A všechno dělám dobře! Pokud dělám něco špatně, tak ať mi to někdo vysvětlí. Já si nechám všechno vysvětlit a budu se držet rad. Ale tohle už je moc slídění do mého jména, no nic, si tady zruším účet a už mě tady nikdo neuvidí. Nebo se vrátím pod nějakým jiným, kde mě nebude takto nikdo slídit.
Nikdy nepotřebuju víc než jeden další kanál co nemám, až se ho naučím získávat tak to bude super.

Citovat
Ad 1.

Aj keď už zmažeš účet, všetci vedia kto si...

Ad 2.
Bolo ti milión krát vysvetlené kedy máš držať jazyk za zubami a koledoval si si o to aj inde. Namiesto toho aby si sa ukľudnil si len dalej šíril obsah ktorý nie je zrovna safe a je zrovna w***z... Aká bola tvoja reakcia? bol si ešte toxickejší... Keď to už išlo totálne za hranice všeho a dali sme ti -rep tak namiesto toho aby si sa nad sebou zamyslel a zmazal si tvoje hlúposti, tak si si zasa šiel ďalej...

Takže asi toľko k tomu, si mladý človek, nepokaz si svojim správaním na internete svoju budúcnosť.

15  Autor doplnkov Kukaj.sk, Televízia LUX, Televízie NOE a tvpovazie.sk
Buďte k sebe dobrý a šírte dobro, ale zvážte aké informácie komu poskytnete

Citovat
(05.12.2025, 0:11)Alesfiala Napsal(a): ... a takové pomluvy ...Facebook jsem správně a nic tam nemám proboha špatně! .... je moc slídění do mého jména, no nic, si tady zruším účet ...Nebo se vrátím pod nějakým jiným, kde mě nebude takto nikdo slídit.

Ale Facebook (byť s omezením na přihlášení) stejně jako fórum, plníš dobrovolně za účelem zveřejnění. Tak jaké slídění. Přeci očekáváš, že to někdo uvidí.
A že jsem popsal, jak tvé skladbě příspěvků FB ne/rozumím... ((Mohu to smazat, to ano.))
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: