22.9.2025, 12:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.10.2025, 21:12 uživatelem ichtisichtis.)
Po delší odmlčce se ozývám jak jsem tedy dopadl...myslím, že ten doplněk (aplikace) Archiv PODA sám o sobě funguje. Ale nefunguje s IPTV Simple klientem správně. Živé přenosy jedou bez problému, ale nejde spustit archiv přímo v záložce Televize (IPTV Simple Klient). Tam vždycky naskočí chybová hláška odkazující na doplněk Archiv PODA.
Doplněk je už delší dobu bez aktualizace...proto jsem přešel na ONEPLAY doplněk a tam vše funguje, jak jsem si představoval. Každopádně chci poděkovat za Váš čas a pomoc při řešení. Je fajn, vědět, že jsou tu lidi (kapacity) kteří rádi pomůžou. Díky
PS: Dotaz na Saroše, neplánuješ někdy udělat revizi toho doplňku Archiv PODA? Podívat se proč to háže tu chybu?
Doplněk je už delší dobu bez aktualizace...proto jsem přešel na ONEPLAY doplněk a tam vše funguje, jak jsem si představoval. Každopádně chci poděkovat za Váš čas a pomoc při řešení. Je fajn, vědět, že jsou tu lidi (kapacity) kteří rádi pomůžou. Díky
PS: Dotaz na Saroše, neplánuješ někdy udělat revizi toho doplňku Archiv PODA? Podívat se proč to háže tu chybu?