@
DJLonely: Pokud v jiných databázích nenalezneš strukturu seriálu tak, ja ho vysílala Nova, což velmi pravděpodobně nenalezneš, musíš na to jinak. Mimochodem, tohle je sice zřídkavá, ale ne úplně výjimečná situace. Stává se to velmi často a nejen u nás. Řada TV společností, pokud jim to podmínky nákupu nějakého seriálu umožńují, tohle často dělá. Rozděluje epizody nebo je naopak slučuje, přesouvá mezi sezonami, extra a specil epizody zařazuje do standardních sezon, apod.
Já v takovémto případě používám dva postupy. Buď ručně vytvořím/edituji a přidám
nfo soubory, ale to pouze v případě, pokud je toho málo. Nebo použiji
TMM, tedy aplikaci
Tiny Media Manager (to častěji), kterým si ty nfo soubory vytvořím a naplním celkem pohodlně. Pak se musí ty zdrojové plus nfo a další soubory umístit do zvláštního adresáře, ten definovat v Kodi jako další zdroj, a jako scraper u něj nastavit
Local Information Only.
Je pak možné si např. vytvoři nejdříve strukturu seriálu podle toho, jak je definován originál seriálu v TMDB a v TMM to oscrapovat z TMDB. Získáš tím informace a obrázky, které lze pak použít a částečně ručně přenést copy/paste do té struktury, která je definovaná podle schématu vysílání na Nova. Chce to trochu trpělivosti a práce, ale dá se, celkem dobře, novou strukturu vytvořit bez toho, že bys musel všechno psát ručně. Dělal jsem si takto v minulosti několik seriálů. Naposledy jsem tento postup použil u Tlapkové patroly pro vnoučata, kde to bylo právě opačně. Tam se pro české vysílání naopak slučovaly dva originální díly do jednoho. Tam to byla fuška, ale u tebe to nebude tak časově pracné, pokud je to jen 2x 5 epizod. Ono těch strategií postupu bude asi možných víc, ale to už záleží i na tom, jak a v čem se ta nová struktura liší od té originální.