• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přehraj.to (1.8.1)
Zdravim, funguje vam prehraj.to na KODI - mne to hlasi pokazde stejnou hlasku neaktivni premium ucet, ale to mam overeny jinde, ze to jede a vse mam spravne - mam posledni instal od  plugin.video.prehrajto-1.8.1.3.zip...?DIky

Citovat
Ahoj, jakou adresu repositáře použít na instalaci do Kodi na Xbox series? Bohužel stahování souborů nedovoluje

Citovat
Možná stránka 9 a stáhni si zip, nevím

Citovat
Také nevím, je to už 3 roky staré.
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-prehr...#pid109705
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Nakonec jsem to tam dostal pomoci flashdisku, je normální že i s premium účtem mi plugin hlásí že premium neaktivní? Mám měsíc zdarma, chtěl jsem to otestovat pred ročním nákupem

Citovat
bezne to neni, ale ano ted to dela,ikdyz ma clovek aktivni premium. Proto jsem toto tema zakladal, ale zatim bohuzel jsem nenasel reseni.

Citovat
@Ghoest: @Tessir: zběžně jsem se na to koukal. Po změnách na straně Přejhraj.to nefunguje přihlášení. Zkusil jsem i doplněk upravit, ale zatím se nezadařilo. Bude to komplikovanější.

Citovat
@jkmh: nemáš povolený příjem zpráv

Nevím co má přesně prémiový účet navíc, ale když odmažete přihlašovací údaje v nastavení, tak by se neměla zobrazovat hláška s tím, že budete jako neregistrovaný uživatel. Snad se mi to podaří během pár dnů nějak vyřešit (pokud to třeba neudělá někdo dřív). Problém je v tom, že po změně nefunguje přihlášení.

Citovat
Sice to byla relativně jednoduchá úprava, ale mordoval jsem se s tím hodně dlouho. Nemohl jsem přijít na to, proč mi to nefunguje. Nakonec se snad povedlo. Prémiový účet nemám, ale přihlášení takové je už funknční. Ideální by bylo, kdyby někdo mohl vyzkoušet něco, co je dostupně jen v prémiovém účtu, ať se ověří, že se sessiona v pořádku přidává do jednotlivých volání.

Přiložené soubory
.zip   plugin.video.prehrajto-1.8.1.4.zip (Velikost: 53,68 KB / Stažení: 326)

Citovat
Ahoj, ja mam premium ucet, zobrazuje mi to pocet dni, ale akykolvek link skonci s hlasenim nenalezeno. Ak treba, tak mozem postnut log, zatial som len skusil aktualizovany doplnok.

Citovat
Pokud by byl někdo ochotný zapůjčit prémiový účet, tak mi napište SZ. Přinejhorším si ho na měsíc zaplatím, ta stovka mě snad nezabije  4 Je možné, že se něco ve vyhledávání s prémiovým učtem změnili. Už jsem podobný problém v minulosti rešil. Bez prémiového účtu vyhledávání funguje.

Citovat
(11.12.2025, 11:24)waladir Napsal(a): Pokud by byl někdo ochotný zapůjčit prémiový účet, tak mi napište SZ. Přinejhorším si ho na měsíc zaplatím, ta stovka mě snad nezabije  4 Je možné, že se něco ve vyhledávání s prémiovým učtem změnili. Už jsem podobný problém v minulosti rešil. Bez prémiového účtu vyhledávání funguje.
Poslal som PM

Jsem uživatel používající SM-F946B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

Citovat
(11.12.2025, 8:19)waladir Napsal(a): Sice to byla relativně jednoduchá úprava, ale mordoval jsem se s tím hodně dlouho. Nemohl jsem přijít na to, proč mi to nefunguje. Nakonec se snad povedlo. Prémiový účet nemám, ale přihlášení takové je už funknční. Ideální by bylo, kdyby někdo mohl vyzkoušet něco, co je dostupně jen v prémiovém účtu, ať se ověří, že se sessiona v pořádku přidává do jednotlivých volání.

Ahoj nejde mi stáhnout zip. píše mi to Error 503. Mohl bys mi ho poslat ? Díky.

Citovat
@TANGO80: zkusil jsem upravenou verzi uploadnout znovu. Před časem fórum nějak zlobilo. Kdyby byl se stažením problém, tak mi pošli svůj email do soukromé zprávy.

Přiložené soubory
.zip   plugin.video.prehrajto-1.8.1.4.zip (Velikost: 53,68 KB / Stažení: 223)

Citovat
Problémy se stažením přetrvávají, takže jsem to hodil raději na webshare: https://webshare.cz/#/file/Soa9PDdHhz/pl...-8-1-4-zip

Citovat
Zle so nalistoval stranu

Citovat
Tak neviem ci je chyba medzi klavesnicou a stolickou, ale mne ta nova verzia nefunguje. Ked vyberiem cokolvek tam mi to napise premiu 335 dni a potom hlasenie Nenalezeno. Pozriem este log ked sa k tomu dostanem, ale pravdepodobne bude chyba niekde u mna ked nikto nepise.

Citovat
Co mi premium na prehrajto dá k plusu?

Citovat
@robson: zkus z nastavení odmazat email. Posledně byl problém s přihlášením k prémiovému účtu. Večer to zkusím vyzkoušet, jestli zase není nějaká změna v přihlašení.

Citovat
@robson: zkou3el jsem to i s prémiovým účtem a hledání funguje. Máš nainstalovanou verzi 1.8.1.4? Jestli ano, zkus vyhodit email. Jak psal @predator.1: , ono to ani žádné viditelné omezení nemá.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)