• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 20 Hlas(ů) - 1.6 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema CZ a SK
@Dancan7976: Tak mohl sis všimnout, že moje reakce se netýkala ničeho z toho, co tady bohorově vysvětluješ. Asi bys neměl mít touhu za každou cenu v debatě zvítězit, když ti stojí za to používat takové argumentační fauly. Jestli chceš vést diskusi tímto způsobem, tak o ní zájem nemám.

Ale zkusím tedy něco věcnějšího. Jak mám tedy postupovat, když mi doplněk napíše, že (parafrázuji):
Citace:Po výběru streamů selhalo přehrávání.
Píšeš, že:
Citace:V tomto případě je chyba na straně kra a je jim třeba napsat na podporu, že vám nefunguje download.
Co mám tedy na krasku napsat. Jen že mi nefunguje download? Cítím, že tohle asi stačit nebude. Jaké podklady/infromace tedy k tomu, aby problém vyřešili, jim mám poslat?

Citovat
Dobrý den, chtěl bych se pouze informovat ohledně doplňku SC CZ a SK. Doplněk jsem nainstaloval na nové zařízení a po zadání registrace u NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING píše doplněk chyba při připojení. Zkoušel jsem doplněk na PC kde jsem ho měl již delší dobu a normálně běžel. Zkusil jsem z PC doplněk odinstalovat a znova nahodit ale už mi to i na PC píše chyba při připojení. Je nějaké řešení. Děkuji

Citovat
@Foxx123: ano je, přečti si pár stránek v tomto tématu, třeba stránky 18,19,20....

Citovat
Ahoj kolegové,
snažil jsem vypátrat něco ohledně info, kterou potřebuji. Bez výsledku.
Proto se obracím na komunitu.

Ještě nedávno jsem si z doplňku SC přes Kodi mohl stahovat filmy do PC. Bohužel díky nějaké aktualizaci je to momentálně zakázané. 
Moje otázka zní: je to možné nějak obejít? Staší verze? Zakázat aktualizace apod?

Upozorňuji, že si filmy a seriály stahuji POUZE pro svou potřebu a to jen ty, které mají zvuk E-AC3. Mám starší dom. kino propojené optikou a receiver neumí E-AC3 zvuk rozkódovat.
Proto jsem nucen stahovat do PC a převádět audio na AC-3. Následně na flashdisk a přehrávat až tuto upravenou verzi filmu/seriálu.

Stahuji do notebooku - Windows 10. Oficiální verze Kodi i doplňku SC.
Kodi mám i na Androidu na Nokii 8010, kde využívám Kodinerds - tam ofiko stažený doplněk SC. Také zmizela možnost stahování.

Děkuji za rozumné odpovědi.  :-)

Citovat
@NajmiKenny: stahování bylo z addonu odstraněno a znova už se tam dávat nebude, někdo to tady už myslím psal

Citovat
(13.12.2025, 19:48)NajmiKenny Napsal(a): Proto jsem nucen stahovat do PC a převádět audio na AC-3. Následně na flashdisk a přehrávat až tuto upravenou verzi filmu/seriálu.

Že tě to baví ;-) Stahovat nejde, zrušeno, někdy to tu nedávno psal.

Citovat
No, to jste mě moc nepotěšili  :-( Doufal jsem v nějakou cestičku.

Takže mě nakonec fakt čeká koupit nový zesilovač. Se z toho ...

Citovat
@NajmiKenny: vždyť to můžeš tahat i odjinud ne?

Citovat
Mám zaplaceno celý rok na Webshare. Ale tam se špatně hledá. Jak přes web stránky, tak i přes Stremio.

Nebo existuje něco obdobného jako bývalo SCC, či je SC a je možné stahovat 4K streamy?

Citovat
(13.12.2025, 20:38)NajmiKenny Napsal(a): No, to jste mě moc nepotěšili  :-( Doufal jsem v nějakou cestičku.

Takže mě nakonec fakt čeká koupit nový zesilovač. Se z toho ...

jako sorry, AC-3 je základný Dolby Digital standard z roku 1991. Mám stereo zosilňovač a poriadne repráky a zvukový zážitok z filmu lepší ako z levného Dolby Atmos surround AV receivera (700€), ktorý som onehdá skúšal. Takže, ak chceš moderný surround investuj. Alebo si nastav Kodi tak, že aj DTS-X ti bude hrať stereo. Nič netreba konvertovať.
Chcel si normálnu odpoveď. lepšiu nedostaneš.
ODROID-N2 4/64GB HKeMMC CE21, ugoos am6b+, Bravia XF90, FireTV Stick 4K Max

Citovat
Psal jsem, že převádím pouze E-AC3.
Atmos, DTS atd funguje.

Tedy kvůli jednomu dementnímu zvuku nebudu kupovat zařízení za 20t Kč  ;-)

Citovat
Tak to je záhada. AV receiver, ktorý podporuje Dolby Atmos, automaticky podporuje aj dekódovanie Dolby Digital Plus (E-AC-3)
ODROID-N2 4/64GB HKeMMC CE21, ugoos am6b+, Bravia XF90, FireTV Stick 4K Max

Citovat
@NajmiKenny: Můžeš mi vysvětlit proč to máš k receiveru který podporuje Dolby Atmos propojené optikou? Ta samozřejmě nepustí DD+ (E-AC3), který je společně s Dolby TrueHD jediným "nosičem" Dolby Atmos. Je to buď neznalost, nebo záhada, jak píše @mental.disease: . Tyto vyšší HD kodeky jsou přenášeny pouze přes HDMI.
_________

Jedinou možností při propojení optikou je v nastavení Kodi - systém - zvuk povolit překódování AC3 a při přehrávání souborů s E-AC3 vypnout průchod zvuku.

Citovat
Ahoj všichni. Potřeboval bych prosím pomoci. Mám ten samý problém s tokenem… Píše mi to: chyba při připojení. Zkoušel jsem to i nechat 4 dny a zkusil to potom ale nic nepomáhá. Četl jsem na fóru, že už se to řešilo, že to bude zřejmě špatným tokenem. Dokázal by mi někdo moc prosím pomoci? Byl bych Vám moc vděčný. Děkuji moc a Veselé Vánoce všem.

Citovat
Citace:Stahovat nejde, zrušeno, někdy to tu nedávno psal.

Citovat
Tak jste měli pravdu, pánové, a omlouvám se za dezinformaci.

Dolby Atmos to nepřečte. Ale ten jsem nikdy neřešil, protože mám sestavu 6.1. Používám DTS, DD. Bohužel právě poslední snad rok se začaly objevovat streamy s E-AC3, takže jsem to řešil tím převodem na DD (otázka 5 min, jen to muselo nedříve na disk).

Takže díky za info.

A teď otázka další - odkud lze tedy stahovat? Nový receiver se mi opravdu kupovat nechce  :-D

Citovat
@NajmiKenny: To co jsem psal o dva příspěvky výše jsi zkoušel?

Citovat
@Tomik68 já bohužel nemám možnost propojit receiver a MMC přes HDMI :-( Receiver nemá HDMI
Jediná možnost získání prostorového zvuku (6.1) je SPDIF

Citovat
@NajmiKenny: Vždyť to tam píšu. Při propojení optikou vypnout průchod zvuku a nechat dekódování E-AC3 na Kodi.

Citovat
@Tomik68
Tak teď si připadám jako největší XXX pod sluncem  1
Máš naprostou pravdu - vypnul jsem průchod a Kodi čte všechny audio streamy samo o sobě a pouští to jako prostorový zvuk!
A já XXX přes rok vše stahuji a převádím. Naprosto zbytečně. Jako mám 2Gbit internet, takže stažení šlo rychle, ale ...  8 No, co dodat.... 

Tedy ještě jednou děkuji za upozornění a pokládám svůj dotaz za uzavřený   4

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: opicakharry, perseus142, 9 host(ů)