• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay Server
(20.12.2025, 10:53)JiRo Napsal(a): To ale musí prodlužovat dobu přepínání kanálů, ne? Možná, že ten streamlink bude fungovat o chlup rychleji.

Ano, prodlužuje to o něco málo přepínání, ale to mi až tak nevadí, nepotřebuji zběsile přepínat kanály.

(20.12.2025, 19:05)havran99 Napsal(a): streamlink je omnoho rychlejsi a na kvalitu streamu staci pridat --default-stream "720p"

Streamlink se mi bohužel nepodařilo rozběhnout, jestli máš konkrétní vzor jak použít url z stream.py, tak se poděl. Streamlink mám ve verzi 8.1.0

Citovat
@directcz
Ja tvh script nepouzivam, vyuzivam nieco ine ale pri spravnom fungovani streamlink 8.1.0 musis mat python 3.10 a vyssi.
a potom by som vyskusal nieco taketo:
Kód:
exec streamlink --default-stream "720p" "${url}" --stdout \
  | $FFMPEG_DIR/ffmpeg -loglevel error -fflags +genpts -i pipe:0 \
    -f mpegts $map_video $map_audio \
    -c:v copy -c:a copy \
    -metadata service_provider=Oneplay \
    -metadata service_name="$1" \
    pipe:1

Citovat
Omlouvám se všem, streamlink samozřejmě funguje, já si jen historicky táhl drobný překlep, kvůli kterému mi to nejelo. Takže buď řešení á @havran99: s tím, že se tam musí doplnit --locale cs_CZ kvůli českému zvuku a nebo takto:

Kód:
streamlink --locale cs_CZ "${url}" --default-stream "720p,best" --stdout --ffmpeg-ffmpeg "${FFMPEG_DIR}/ffmpeg" --ffmpeg-fout "mpegts"

Citovat
Nastala chyba nevíte co stím 
 Error: 500 Internal Server Error

<urlopen error [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: Basic Constraints of CA cert not marked critical (_ssl.c:1081)>

Citovat
@Mikemike1990: na čem ti Oneplay Server běží? Pusť z příkazové řádky příkaz: python3 -V

Nějaké problémy se SSL jsem už řešil, ale to bylo asi něco jiného. Nejspíš to souvisí s aktualizací pythonu. Řešením by mohlo být použití dockeru, ale jestli se mi to povede nasimulovat, zkusím to nějak pořešit i v doplňku.

Citovat
Ve verzi 1.3.7 Oneplay Serveru i TVH skriptů je upravené filtrování kanálů. Po změně na straně Oneplay přestalo fungovat u upsell kanálů.

Citovat
(18.1.2026, 13:22)waladir Napsal(a): Ve verzi 1.3.7 Oneplay Serveru i TVH skriptů je upravené filtrování kanálů. Po změně na straně Oneplay přestalo fungovat u upsell kanálů.

Ahojky, nemate nekdo posledni dobou problem s programem NOVA pres Oneplay? Pres server se kouse, obraz poskubava... Dekuji za INFO.

Bajtik

Citovat
@Bajtik: bude to souviset s problémem, který se objevil ve vlákně k doplňku Oneplay. Nova má jako první zvukovou stopu označenou jako ads (zřejmě audiodescription), které děla problémy při přehrávání. V Kodi to snad půjde vyřešit vynucením cze stopy. Ve VLC playeru s Oneplay Serverem zvuk jede (v Kodi ads zvuková stopa nejde vůbec), ale seká se. Naneštěstí ve výběru audiostopy ve VLC playeru vidím jenom tu ads :-(

Citovat
Nikdy předtím jsem Kodi nepoužíval a nevyznám se v tom moc, ale našel jsem toto. Chápu, že přes toto můžu zdarma sledovat Oneplay kanály, Nova Sport atd?

Citovat
@messi: Pro použití v Kodi spíš doporučuju doplněk Oneplay, který je lepší variantou. Oneplay Server je vhodný pokud potřebuješ Oneplay pro jiné přehrávače. V obou případech nicméně platí, že musíš mít účet s tarifem a budeš mít dostupné jen to, co přes oficiální aplikace/web.

Citovat
Neporadil by mě někdo jak Server dostanu do Synology DS225+ s DSM 7.3.2-86009 Update 1 ?

Citovat
@ wendolf : Však to máte popsané hned v prvním příspěvku. Nainstalujte python3 do DSM a doinstalujte potřebné python moduly. Na DSM povolte ssh a nakopírujte a zeditujte potřebný config.txt a spusťte příkazem v prvním příspěvku. Pokud provozujete na DSM Docker tak OPS nainstalujte do něj. Vše máte přehledně popsané v prvním příspěvku přímo od autora.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
jen dotaz. K čemu je ten oneplay server dobrý.  A musim používat tu apku oneplay ke sledování? Chtěl bych si vytvořit vlastní m3u playlist

Citovat
Registrovany si tu od 2017 a tak blba otazka. Ked nevies na co je oneplay server tak to asi nedas!

Citovat
Oneplay Server umožnuje zpřístupnit Oneplay pro rýzné IPTV klienty. Playlist poskytuje Oneplay Server. V něm je jako URL streamu volání Oneplay Server, kterou zajistí potřebnou omáčku a ve formě redirectu vrátí URL streamu. Funguje tedy jako prostředník, který řeší věci jako autentizaci a samotné získání URL.

Kromě Oneplay Serveru ještě existují skripty pro TVheadend a pro použítí čistě v Kodi pak videodoplněk, který funguje i s IPTV Simple Clientem.

Citovat
@ waladir

Ja ta obdivujem, ze dokazes odpovedat tak odborne. Ale jemu to nie je nic platne. lebo nevie o com pises. On asi chce, ze mu niekto da link a on si ho vlozi do svojho m3u. Ano su aj take linky zo zdrojov od @skyjet pre E2 alebo oneplay server, ale tie mu nikto neda a dufam, ze ani navod ako na to.

Citovat
dík za odpověď. už je mi to jasné. Já jsem tu sice dlouho, ale nějak mi ujíždí vlak. Nemám už čas se štourat v těchto věcech. Tak jsem se zeptal, abych nebyl úplně blbej. S těma linkama pro m3u si nějak poradim. U jedné iptv se mi to podařilo tak až bude čas,se pokusim se posunout

Citovat
Ahojky, tak oneplay server mrtvev.... neco asii prekopali... hlasi mi to toto... login je funkcni , zkousel jsem pres web...

Chyba při volání https://http.cms.jyxo.cz/api/v1.6/user.login.step
Problém při přihlášení
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python3.12/wsgiref/handlers.py", line 137, in run
    self.result = application(self.environ, self.start_response)
                  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/bottle.py", line 993, in __call__
    return self.wsgi(environ, start_response)
           ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/bottle.py", line 968, in wsgi
    out = self._cast(self._handle(environ))
                     ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/bottle.py", line 876, in _handle
    return route.call(**args)
           ^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/bottle.py", line 1759, in wrapper
    rv = callback(*a, **ka)
         ^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  File "/home/script.oneplay.server/resources/lib/web.py", line 132, in page
    load_session(reset = True)
  File "/home/script.oneplay.server/resources/lib/session.py", line 76, in load_session
    token = get_token()
            ^^^^^^^^^^^
  File "/home/script.oneplay.server/resources/lib/session.py", line 15, in get_token
    sys.exit()
SystemExit

Citovat
Ano, došlo ke změnám ve volání API  11

Citovat
Ve verzi 1.3.8 jsem zkusil upravit volání API. Dělám to narychlo a bez důkladnější analýzy změn a testování, ale mělo by to snad fungovat. TVheadend skripty udělám odpoledne/večer.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: veleslavin, 1 host(ů)