Témat: 0
Registrován od: 05/2018
Hodnocení:
0
03.2.2026, 21:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.2.2026, 21:59 uživatelem pivous.)
Preferovat HLS streamy - vypnuto
Spouštím přímo v doplňku oneplay, pak EPG, pak Play program, program se rozeběhne v aktuálním čase, jde trochu (v konkrétním případě posunout zpět a pak uz kurzor nejde posunout více k začátku - jako by ho něco blokovalo.
Oprava: zapnul a opetovně jsem vypnul Preferovat HLS streamy a zdá se že chodí. Kdyžtak se ještě ozvu. Dík za rady.
Témat: 0
Registrován od: 01/2019
Hodnocení:
0
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně automatického generování EPG. I když mám v nastavení doplňku Oneplay povolené "automaticky generovat EPG" tak každý týden musím ručně zpustit nové generování EPG. Kvůli tomu jsem alespoň nastavil stahování programu 7 dní dopředu. Takhle už funguji pár měsíců, ale stejně mi to nedá a zeptám se zda se dá s tím něco dělat, aby mi to generování fungovalo automaticky? co mohu ještě zkontrolovat? Děkuji za tipy
Krabičky: Vero 5 Kodi 21.3 | Vero 4k+ Kodi 19.5 | RPi 3 Kodi 19.5 | RPi 4 Kodi 21.3
NAS: QNAP TS 453
Témat: 1
Registrován od: 12/2016
Hodnocení:
0
Ano mám stejný problém. Dříve zhruba cca. 3 aktualizace zpět se EPG generovalo asi do 5min. od spuštění Kodi. Nyní to trvá 1 hodinu než se objeví oznamení. Takže když nemáte spuštěno 1 hodinu tak se neuloží.
Zatím řeším ručním načtením v doplnku.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
463
Ve verzi 1.8.4 je upravené automatické spouštění generování EPG, které se pouštělo až hodinu po startu Kodi.
Témat: 7
Registrován od: 10/2020
Hodnocení:
33
Mám další 2 "problémy", týkající se nahrávání sérií. A na nějaké výjimky (netuším čím to je dáno), tak prakticky u všech sérií to funguje tak, že stačí "nahrát" jednu epizodu a v nahrávkách potom najdu všechny dostupné epizody.
Problém 1:
V nahrávkách je zobrazen u jednotlivých sezón počet epizod. Ale ten počet je velmi zavádějící. Pokud sezónu rozkliknu, avizovaný počet většinou vůbec neodpovídá skutečnosti (dost často je skutečnost i taková, že aktuálně není dostupná žádná epizoda). Snad jsem to napsal srozumitelně a je to řešitelné.
Problém 2:
Již několikrát se mi stalo, že celá série najednou z nahrávek zmizela a tím jsem přišel o nějaké nezhlédnuté epizody. Vysvětluji si to tak, že expirovala nahrávka epizody, kterou jsem si skutečně "nahrál". Tu jsem sice shlédl, ale společně s ní mi zmizely i některé novější, které se v nahrávkách objevily automaticky. Samozřejmě si opět mohu sérii nahrávat, avšak v tom případě už jsou pro mne dostupné pouze epizody, mladší než sedm dní. Nejsem si jist, zda je moje vysvětlení správné a zda to je nějak řešitelné. Jedno z možných (?) řešení by bylo, pokud by u každé série bylo vidět, kdy celá ta série bude expirovat. Ale bojím se, že vylovit někde tuto informaci bude obtížné ...
Témat: 5
Registrován od: 10/2021
Hodnocení:
3
15.2.2026, 23:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.2.2026, 23:21 uživatelem Keymag.)
Mě tedy víc vyhovovalo, když se EPG stahovalo později, než když se to stahuje hned po spustení kodi.
Uplně suprové by bylo, kdyby se dalo vybrat, kdy se to má stahnout.
Témat: 10
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
36
Taky bych se přimlouval k možnosti nastavit začátek stahování uživatelsky.
Témat: 5
Registrován od: 10/2021
Hodnocení:
3
Paráda díky za úpravu s EPG.
Témat: 7
Registrován od: 10/2020
Hodnocení:
33
20.2.2026, 16:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.2.2026, 18:22 uživatelem listener.
Důvod úpravy: Oprava špatně formulované věty.
)
Narazil jsem na další problém. Jako obvykle, týká se nahrávek. Nekorektní chování vysvětlím pomocí příkladu.
TV Seznam vysílá seriál "Profil zločinu" (například včera ve 14:40).
Najdu v archivu a dám povel "Přidat nahrávku".
Podívám se do nahrávek a tam najdu toto:
1. Série (6 dílů) [skutečnost je 6 dílů, vysílaných na AXN]
2. Série (12 dílů) [skutečnost je 9 dílů, vysílaných na AXN]
3. Série (12 dílů) [skutečnost je 11 dílů, vysílaných na TV Seznam]
4. Série (8 dílů) [skutečnost je 0 dílů]
10. Série (3 díly) [skutečnost je 3 díly, vysílané na AXN]
Kromě nesouladu v počtu dílů (to už jsme probírali) je hlavní problém v tom, že kanál AXN nemám k dispozici, takže tyto "nahrávky" jsou pro mne nedostupné.
Druhá chyba je pak ještě v tom, že v případě AXN mají "nahrávky" nesprávnou ikonu - ikonu složky.
Na webu Oneplay je to v pořádku, tam vidím jen dostupné epizody.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
463
21.2.2026, 17:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.2.2026, 8:40 uživatelem waladir.
Důvod úpravy: chybějící slovo
)
Ve verzi 1.8.6 jsou odfiltrované epizody v kategoriích (a i nahrávkách), které jsou na nedostupných kanálech a zobrazují se skutečné počty dílů v jednotlivých sériích. Pokud neobsahuje žádné přehratelné položky nebude se zobrazovat vůbec.
Kdybyste někdo narazil na nějaký problém nebo by načtení sérií trvalo dlouho, dejte vědět.