• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@listener: zpomalení může být znát, pokud se načítá větší počet sérií nebo mají velký počet epizod a spíš než v nahrávkách to bude v kategoriích. Ale na žádné znatelné zpomalení jsem při testování nenarazil.

Citovat
Ahoj @waladir
Jak jsi zminoval, že máme dát vědět o zpomalení. Momentálně v nejnovější verzi trvá načítání serie opravdu dlouho, jak na Odroid N2+ tak i na výkonném PC. Přítelkyně si pouštěla Ordinaci Big Grin takže hodně serii a tam to zpomalení bylo hodně znát, cca 2 minuty k načtení.

I serialy s menším počtem řad také načítají mnohem dýl než předtím.
LG C9 OLED "55" - AVR - Marantz SR6008

Citovat
@Mercin: díky za feedback. Ordinace je opravdu extrém. Nejde jen o počet sérií, ale i o počet epizod v sériích. Jednotlivé epizody musím načítat po dvanácti. V některých sériích je jich i přes 100, takže ty počty volání naskakují  10 

Počet epizod se ale i používá k tomu, abych zbytečně nezobrazoval série, která neobsahují žádné přehratelné epizody. Zkoušel jsem ještě variantu, s načtením první stránky. Zjistil bych, jestli je tam alespoň jedna epizoda. Už to nebyla sice taková hrůza, ale do dokonalosti to mělo daleko.

Ve verzi 1.8.7 je vyhozené počítání a zobrazení počtu epizod. Bohužel i znamená, že se mohou zobrazovat prázdné série, pokud je Oneplay vnutí v rámci upsellu.

Citovat
Verze 1.8.7 sviští jako blázen, díky moc @waladir
LG C9 OLED "55" - AVR - Marantz SR6008

Citovat
Zdravím, nevím co se děje ale nějak mě nefunguje přehrávání archivu TV. Do pořadového čísla 20 u mě Prima star funkční,poté už se nezobrazuje program stanic jenom předchozí a následující den.
Minulý týden v pohodě a dnes jsem chtěl pondělní TikiTaka o smolík.

Citovat
@ivocky:  dobrá zpráva je, že se mně to děje taky, špatná, že zatím nevím co s tím. Nějak se rozhodilo číslování kanálů. U archivu se EPG nenačítá podle ID kanálu, ale podle jeho pořadového čísla. Bohužel přestalo odpovídat, resp. se vrátí EPG pro jiný kanál  10

Ve verzi 1.8.9 by mělo být načítání archivu funkční. Upravit jsem to musel dvakrát, protože po první opravě zase nefungovalo EPG, pokud v doplňku bylo upravené pořadí. Nakonec jsem to vyřešil, akorát bude načtení dat o něco pomalejší. Zároveň to řeší i problémy, které mohlo způsobovat použití oblíbených kanálů ve Oneplay.

Citovat
Asi jsem jeden z mála, kdo používá nahrávky.
Jinak si neumím vysvětlit, že ještě nikdo nereportoval jejich nefunkčnost.
Je velmi pravděpodobné, že chyba má stejnou příčinu jako u archivu.
PHP kód:
Error Type: <class 'KeyError'>

Error Contents'contentId'

Traceback (most recent call last):

File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\main.py"line 240in <module>

router(sys.argv[2][1:])

File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\main.py"line 103in router
                                                       carousel_display
(params['label'], params['params'])

File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\resources\lib\categories.py"line 422in carousel_display
                                                       Item
(label item['title'], title item_data(item)['title'], type item['tracking']['type'], schema item['action']['schema'], call item['action']['call'], params item['action']['params'], tracking Nonedata itemdata)

File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\resources\lib\categories.py"line 163in __init__
                                                       func
()

File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\resources\lib\categories.py"line 191in ApiAppAction
                                                       contentId 
get_contentId(self.params)

File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\resources\lib\categories.py"line 144in get_contentId

return params['payload']['criteria']['contentId']

KeyError'contentId' 

Citovat
@listener: tohle vypadá spíš na problém v datech. S EPG/archivem to spíš souviset nebude. Můžeš mi poslat log se zapnutým logovaním dat (a vypnutým nelogovat dlouhé odpovědi)? Zkusím najít, na čem to padá. Přinejhorším tam přidám ještě nějaké logování, aby se to našlo snáz. Nahrávky nepoužívám, ale kvůli ruznému testování a opravám nějaké mám. Načtou se mi bez problémů. Může to dělat nějaký konkrétní pořad.

Citovat
@waladir: Ten log samozřejmě udělám, pokud to bude potřeba.
Předtím ale ještě upřesním, kdy to chybu vyhazuje - možná to pak nebude potřeba.
Vezměme si za příklad nedávno zmíněný seriál "Profil zločinu".
V nahrávkách ho normálně vidím a mohu ho rozkliknout. Po rozkliknutí vidím série 1 až 5 a 10.
Když rozkliknu např. sérii 1 nebo 2, tak se normálně otevřou, ale jsou prázdné.
Ovšem když rozkliknu sérii 3 nebo 4 (které by neměly být prázdné), tak se neotevřou a vyhodí to tu chybu.

Zkusil jsem si "nahrát" i nějaký film (obvykle v nahrávkách žádné nemám). V tomto případě dojde k chybě až při pokusu o jeho přehrání.

EDIT:
Ještě jsem zapomněl zmínit, že to dělají všechny nahrávky a že se to děje na všech mých zařízeních.

Citovat
@listener: omlouvám se, skončil jsem v načtení nahrávek a kvůli své lenosti jsem nezkusil to rozkliknout dál nebo nedejbože nahrávku i pustit. Stejný problém je obecně v rozkliknutí sérií v kategoriích. Nejspíš nějaká změna na straně Oneplay. Nejpozději večer to snad opravím.

Opravdu je to nějak překopané  10 Dřív se vybíral pořad přes contentId, teď je u pořadů z TV jméno kanálů+čas, takže to pak funguje ala catchup. No, zase budu mít o zábavu postaráno.

Citovat
@waladir: To je v pořádku, spíše je to moje chyba. Měl jsem to hned napsat konkrétněji.
Citace:Opravdu je to nějak překopané
To jsem měl na mysli, když jsem psal, že to má pravděpodobně "stejnou příčinu jako u archivu". Předpokládal jsem nějaké změny na straně Oneplay (provedené ve stejné době jak u archivu, tak u nahrávek).

Citovat
Nechci malovat čerta na zeď, ale nejspíš to bude znamenat dost velké změny skrz celý doplněk. Budu muset práci s pořadem udělat obecnější, aby změl pracovat i s novým způsobem. Netýká se to jen kategorií, ale např. obecně přehrávání, práce s oblíbenými kanály. To bude určitě na delší dobu a bude to znamenat spoustu problémů.

Zkusím dočasně udělat alespon workaround, kdy původní identifikaci pořadu zjistím jiným způsobem. Snad to bude fungovat i když to zase může znamenat zpomalení u různých sérií s hodně epizodami. Jestli to bude neúnosné, vyhodil bych dočasně pridávání do oblíbených, kvůli kterému tam volání navíc pro každou položku bude. Ach jo.

Citovat
Ve verzi 1.9.0 jsem se snažil provizorně rozchodit práci s IPTV položkami v kategoriích (včetně nahrávek). Ke zjištění chybějícího ID se používá vyhledávání v EPG. Bohužel to nefunguje úplně spolehlivě. Problémy to dělá u starších položek než týden, kdy se EPG vrací hodně náladově. Můžete narazit hlavně na problémy se spouštěním. Někdy pomohlo opětovné spuštění. 

Zároveň začnu pracovat na úpravě doplňku, aby žádné obezličky nebyly potřeba. Ale jak jsem už avizoval, nebude to nic jednoduchého a určitě to zabere i celkem dost času.

Citovat
Poslední verze addonu blbne,když dám kategorie a film,tak to jenom problikne...

Citovat
@GarfieldM: zkus zapnout logování, jak je popsané v prvním příspěvku a pošli mi odkaz na log. Případně můžeš počkat na novou verzi. Snad to stihnu do neděle. Mám to teď celkem, ale přehrávání filmů funguje. Problémy by se měly projevovat u pořadů, které byly v TV. Ale třeba je to i něčím jiným.

Citovat
Hlavně,že jde tv a archiv...Počkám až bude nová verze...

Citovat
Ve verzi 1.9.1 jsem upravil práci se streamy tak, aby fungovala víc obecně a nedělaly problémy případné změny na straně Oneplay. I když problémy se týkaly primárně kategorií, úpravy mají vliv i na IPTV část. Když někdo narazíte na problém, napište mi u čeho a ideálně pošlete log. Snažil jsem se to otestovat, ale neobsáhnu úplně všechno. Problémy se mohou objevit v nějakých specifičtejších případech.

@GarfieldM: jestli budeš mít problémy i po aktualizaci, zkus poslat log, nebo pokud se to neděje plošně, ale u některých konkrétních položek, tak u čeho se to konkrétně děje. Když jsem testoval úpravy, tak jsem ještě narazil problém s Widevine, musel jsem aktualizovat knihovnu (v nastavení doplňku InputStream Helper/Widevine - (Re)instalovat Widevine CDM). U mě to na Windows způsobovalo pád Kodi, ale na jiných platformách se to může projevovat jinak. Udělal bych update, třeba je to tím.

Citovat
@waladir: Po poslední aktualizaci u mě nejde přehrát nic přes IPTV simple klienta. Živě ani zpětně. Chyba Oneplay. Přes doplněk to jde.

Citovat
Na IPTV SC jsem nějak pozapomněl 10 Ještě to budu muset malinko doladit, ale v 1.9.2 by mělo být už přehrávání z IPTV SC funkční. Jak živá TV tak catchup.

Citovat
Funguje, díky za opravu.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)