• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 20 Hlas(ů) - 1.6 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema CZ a SK
(18.3.2026, 9:40)predator.1 Napsal(a): Venku je 12°C, kdyby to někoho zajímalo 76

@Johnysko díky za palce, ta tvoje debilita dobře ventiluje. Nějak totiž stále nechápu tvou aktivitu zde, když všude prohlašuješ, že je to mrtvé fórum. Už ses párkrát rozloučil a stále se vracíš jako bumerang 3

To abych tě mohl pořád srát, víš dědku?

Citovat
@johnysko v pořádku, posluš si 3 víš jak se to říká ne... Na každou ..... se vaří voda. A podle toho co se mluví po internetu, zrovna u tebe převařila

Citovat
(18.3.2026, 16:36)predator.1 Napsal(a): @johnysko v pořádku, posluš si 3 víš jak se to říká ne... Na každou ..... se vaří voda. A podle toho co se mluví po internetu, zrovna u tebe převařila

To vis, ze jo prosimte. Klaune Big Grin Nezapomen vsem sdilet jak kradu hesla a co vse, vsude vykradam Big Grin

Zbabělče  :)

Citovat
@johnysko hele, já nemám rád figurky, které dělají něco, co škodí ostatním. To co jsi psal u sebe na dc jsem tady dal. Zajímavé, jak se hned tvůj doplněk v kódu změnil... Dělej si co chceš, je mi to jedno. Takových jako ty je teď hodně a to ani nemluvím o těch, kteří jsou tak mimo, že si za doplňky nechají platit a zveřejňují své bankovní účty s QR kódy, krypto platbami apod....to je už hodně zábavné. To že se ses do mě pustil bude taky o něčem svědčit. Odpověď máš, můžeš jít udělat na svůj DC rozbor... Já jsem se včera z DC stáhnul, už není třeba víc informací. Informací až až

Citovat
(19.3.2026, 10:08)predator.1 Napsal(a): @johnysko hele, já nemám rád figurky, které dělají něco, co škodí ostatním. To co jsi psal u sebe na dc jsem tady dal. Zajímavé, jak se hned tvůj doplněk v kódu změnil... Dělej si co chceš, je mi to jedno. Takových jako ty je teď hodně a to ani nemluvím o těch, kteří jsou tak mimo, že si za doplňky nechají platit a zveřejňují své bankovní účty s QR kódy, krypto platbami apod....to je už hodně zábavné. To že se ses do mě pustil bude taky o něčem svědčit. Odpověď máš, můžeš jít udělat na svůj DC rozbor... Já jsem se včera z DC stáhnul, už není třeba víc informací. Informací až až

Ale to je právě ono. Ty sdílíš jen nesmysly a všichni se ti smějí. To, že vezmeš větu, která je psaná ve vtipu a rozneseš ji všude je ukázka tvé velmi nízké inteligence. Stejně jako spousta těch projektů co se vyrojili jakou houby po dešti, včetně těch placených co jim běží někde doma server s pár diskama.

Nikdo v kodu nic nezměnil, žádné hesla nikdo nekradl. Ten kod je otevreny a vsechny verze jsou dostupné všem kdo k doplnku maji pristup. Takovych krys, co nic neumí, jen slídí po DC, je taky spousta. Gratuluji, jsi jedna z nich. Za rok od padu SCC jsi nepomohl jedinemu cloveku alespon jen pouhou radou. K pláči či k smíchu? Já mám jasno.

Citovat
@johnysko já vím, jestli někdo není alespoň takový víkendový programátor jako ty, nesmí se s tebou bavit. Já programátor nejsem a vůbec se za to nestydím... Proto jsi obklopený lidma, kteří jsou v tomto machři a 99% je jejich zásluha. Nic víc, nic míň

Citovat
(19.3.2026, 10:37)predator.1 Napsal(a): @johnysko já vím, jestli někdo není alespoň takový víkendový programátor jako ty, nesmí se s tebou bavit. Já programátor nejsem a vůbec se za to nestydím... Proto jsi obklopený lidma, kteří jsou v tomto machři a 99% je jejich zásluha. Nic víc, nic míň

Tak ty jsi dobře mimo Big Grin Fakt se musím smát. Aneb končím diskuzi s takovým zoufalcem, který nic neumí ale do každého se sere :) Ahoooj

Citovat
@Johnysko:  @predator.1:  Hele si tak říkám ..  a tohle vás oba opravdu baví?  8

Citovat
Upozornenie pre pouzivatelov SC.

V addone sa objavila zavislost na externej kniznici service.sc.helper (z rovnakeho zdroja ako samotny addon), ktora v sebe (vo verzii 1.0.16) obsahuje v zipe zbaleny kod, ktory rozbaluje a spusta.

Ten kod zozbiera udaje o systeme, na ktorom Kodi bezi, nasledne stahuje BINARNY kod z externeho serveru, ktory SPUSTA.

Neviem co si mam o tom mysliet, ale toto je vyslovene technika, ako do systemu dostat skodlivy kod.
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
+ to nacpe estuary mod Stream Cinema jako default ..  proboha proč ?  neukazuje to například ..  kdy video končí .. stačí a přepnout nazpátek a zase to jde.. ale .. + to co píše cache , je to minimálně divné.. proč .. proboha

Citovat
Tak obecně je to špatně a je to, mimo jiné, i proti zásadám Kodi. Tím spíše, že je to potichu provedená zásadní změna bez jakýchkoliv informací, třeba jen proto, aby to uživatele uklidnilo. Takhle se člověk, pokud je je trochu rozumný, musí nutně zabývat myšlenkou, zda stojí za to doplněk dál používat.

Dobře, pokud k tomu autora vede ochrana proti stahování nebo obava z nějakých restrikcí, tak by určitě stálo za to dát minimálně najevo, že k takto zásadním změnám v doplňku došlo. Jasně, že jsem si kód prošel a +/- z toho kam až vidím, si mohu domyslet, o co mu jde. Ale tím, že to zamlčí i teď, to už je na pováženou a vzbuzuje to další otázky. Zvlášť, když první testy nové verze ukazují, že těch zásahů do přirozeného chování doplňku, Kodi samotného i systému, na kterém běží, je více... Pro mne je to definitivní potvrzení toho, že si nové verze doplňku od jisté doby neinstaluji. Zatím mi ta stará ještě funguje. Až přestane, a pokud se chování autora nezmění tak, že minimálně kápne božskou a vyjeví, o co tu jde, už si novu pravděpodobně instalovat nebudu.

Citovat
Jinak dnes mi nešlo pusti Kodi . musel jsem promazat mezipaměť ....

Citovat
(19.3.2026, 19:07)JiRo Napsal(a): ...pokud k tomu autora vede ochrana proti stahování nebo obava z nějakých restrikcí, tak by určitě stálo za to dát minimálně najevo, že k takto zásadním změnám v doplňku došlo. ... tím, že to zamlčí i teď, to už je na pováženou a vzbuzuje to další otázky. Zvlášť, když první testy nové verze ukazují, že těch zásahů do přirozeného chování doplňku, Kodi samotného i systému, na kterém běží, je více...

Takže by mělo být pochopitelné, že bbaron si klidně kvůli vlastním záměrům vezme jako rukojmí váš systém, stejně jako si svého času vzal přenosovou kapacitu fóra a repozitáře xbmc-kodi.
Tenkrát k nelibosti admina (mnozí se bbarona zastávali), nyní k nelibosti vaší.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Ten binárny modul robí proxy server medzi kráskou a prehrávačom. Je to python kód skompilovaný cez cython a binárny je preto, lebo má skryť to čo robí, resp. ako to robí. Pravdepodobne sa chystá nejaké šifrovanie samotných streamov alebo ďalšia autorizácia (alebo podpis požiadavky) na to, aby sa k nim bolo možné dostať. Takže streamy už pobežia iba v kodi. Vyzerá to, že napr. tí čo to pozerajú napr. cez ArchivCZSK o chvíľu dopozerali ... Ale uvidíme.

Citovat
Tak já pravděpodobnost, že je to škodlivý kód, vidím jako minimální. Většinou asi víme, co se tady děje a co se chystá.  Ten kód to ukazuje jednoznačně. Ale to samozřejmě neomlouvá. Takhle se to prostě dělat nemá. Autor se chytil do vlastní pasti, když se rozhodl, že to všechno vyřeší tím, že bude mlčet. Ale asi si spočítal, že se mu to i tak vyplatí.

Citovat
(19.3.2026, 20:49)skyjet Napsal(a): Ten binárny modul robí proxy server medzi kráskou a prehrávačom. Je to python kód skompilovaný cez cython a binárny je preto, lebo má skryť to čo robí, resp. ako to robí. Pravdepodobne sa chystá nejaké šifrovanie samotných streamov alebo ďalšia autorizácia (alebo podpis požiadavky) na to, aby sa k nim bolo možné dostať. Takže streamy už pobežia iba v kodi. Vyzerá to, že napr. tí čo to pozerajú napr. cez ArchivCZSK o chvíľu dopozerali ... Ale uvidíme.
Taky jsem na ten zdrojak mrknul, "skodlivost" evokuje pouzita technika payload, spise nez vlastni obsah. Nicmene - zatim. Obsfukace mi prijde momentalne zatim na skodu.. Na skryti slaba, ale pochybnosti vyvola. A tise otvirat proxy server, to uz je za me prece jen za hranou, takove zasahy by mely byt nejen verejne, ale uzivatelum i vysvetlene, za me.

Citovat
@skyjet: ak by to chcel robit cisto, tak je cely ten helper binarny addon, nie ze stahuje binarny kod on demand, takto proste postupuje malware

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.

Citovat
Ale veď to nič nesťahuje. Ten kód je pribalený pre rôzne platformy priamo v tom helper skripte. A ten helper skript si zisťuje platformu a verziu pythonu aby potom loadol kompatibilnú skompilovanú verziu. Jednoducho v tej binárnej podobe je len to, čo nemá zostať verejné. Samozrejme môžeš tam "zašiť" čokoľvek, no nemyslím si, že toto by bol cieľ. Binárnych vecí si na PC spúšťa každý denne a nikto sa nad tým nezamýšľa.
A priznajme si: Očakávať akékoľvek vysvetlenie by bolo veľmi naivné. Väčšina ľudí sa do toho aj tak nerozumie a jediné čo ich zaujíma je aby to fungovalo.

Citovat
@skyjet: nie, nieje tam nic pribalene, nie v tej verzii 1.0.16, vysklada si tam nazov suboru podla systemovych parametrov a podla verzie pythonu a stahuje to.

Citovat
Máš pravdu. Ja som si stiahol a pozrel verziu 1.0.0. Tam je to priamo pribalené. Asi to kvôli veľkosti v 1.0.16 spravil inak. Lebo v 1.0.0 je pribalených len niekoľko podporovaných kombinácií a ak by to natrepali všetko do jedného súboru, tak by bol príliš veľký.
Ja chápem, že sa ti to veľmi nezdá, no aj ja som bol nútený spraviť niečo prakticky rovnaké pre Antik TV v ArchivCZSK. Tiež je tam jedna časť, ktorá nemôže byť verejná a preto sa pri spustení stiahne správny binárny súbor podľa použitej platformy a python verzie. Ak by som chcel dať všetko priamo do doplnku, tak by aktualizačný zip mal 40MB.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: opicakharry, perseus142, 9 host(ů)