20.3.2026, 7:31
Navíc se mi zdá, že výber streamu tohle .. ať už to dělá cokoli .. diplomaticky řečeno úplně "nezrychlilo"
|
Hodnocení tématu:
Stream Cinema CZ a SK
|
(19.3.2026, 21:16)JimmyS Napsal(a):(19.3.2026, 20:49)skyjet Napsal(a): Ten binárny modul robí proxy server medzi kráskou a prehrávačom. Je to python kód skompilovaný cez cython a binárny je preto, lebo má skryť to čo robí, resp. ako to robí. Pravdepodobne sa chystá nejaké šifrovanie samotných streamov alebo ďalšia autorizácia (alebo podpis požiadavky) na to, aby sa k nim bolo možné dostať. Takže streamy už pobežia iba v kodi. Vyzerá to, že napr. tí čo to pozerajú napr. cez ArchivCZSK o chvíľu dopozerali ... Ale uvidíme.Taky jsem na ten zdrojak mrknul, "skodlivost" evokuje pouzita technika payload, spise nez vlastni obsah. Nicmene - zatim. Obsfukace mi prijde momentalne zatim na skodu.. Na skryti slaba, ale pochybnosti vyvola. A tise otvirat proxy server, to uz je za me prece jen za hranou, takove zasahy by mely byt nejen verejne, ale uzivatelum i vysvetlene, za me.

(21.3.2026, 8:51)skyjet Napsal(a): @LáďaB:
Dekompilovať to sme dokázali viacerí, no vysvetli mi, že načo je dobre dávať to verejne? Keď pozrieš do zdrojákov, tak ti je jasné, že prečo je to spravené tak ako to je. Aktuálny SC helper som vedel rozbehať aj v ArchivCZSK, tak verím, že si sa teraz postaral o to, že príde nová verzia ktorá už bude mať väčšie obmedzenia.
Aj python zašifruješ tak, že si s tým nikto so štandardnými skúsenosťami neporadí. Až také zložité to nie je. Ide len o to, koľko roboty si s tým dáš a aké budú obmedzenia na cieľový systém.
. Pokud vím, tak jediný způsob by byl zkompilovat C++ plugin do Kodi a tam nevím jak to mají s podporou po těch letech.
(21.3.2026, 12:10)Lukas78 Napsal(a): @LáďaB: no jo .. ale tohle přece , tedy v této podobě .. není kódování streamu jako takového .. aka DRM .. ale jen jeho url to by na přehrávání už nemělo mít vliv ne?