• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 2.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KII PRO DVB-S2 T2 Combo 4K HEVC265
editor kanalu KII - popis neni

Přiložené soubory
.zip   SetupKII_0.6.0.0.zip (Velikost: 138,64 KB / Stažení: 90)

Citovat
tak nevím editor se hlásí pořád jako KI+!!

Citovat
hlavne jestli funguje, jak se hlasi to je snad jedno ne .-)

Citovat
Mám dotaz zatím jsem na KII nezkoušel nahrávat. Ale ted jsem potřeboval si něco nastavit a nahrát. Jen jsem to nějak v epg nepřišel jak to jednoduše nastavit.

Citovat
Zdravim, rozbehal niekto pod android Dtv ac3 satelitne prg?
Mne to stale len stereo dava, fw malysk...

Citovat
Testoval jsme tedy ten editor ,je to stará verze! bohužel nové verze 0.6.5.1 jsou uplně jiné a lepší!!! DVB +T2 , čeština......

Citovat
zdravim, funguje niekomu korektne kodi + vdr DVB-S?

tuner mi asi detektlo spravne, (Availink avl6862) ale mam multifeed parabolu a diseq na 4 lnb, a tam som sa stratil neviem aky typ LNB vybrat, skusal som asi vsetky, a nic, neprescanuje mi ani jednu druzicu

zisla by sa rada, najlepsie postup...

dakujem

Citovat
17.0 "Krypton na KII netestoval někdo?

Citovat
Krypton prozatim nestoji za nic a na Androidu tim tuplem,- spmc 16.5.5 je nejstabilnejsi system.

Citovat
Krypton testujem s LE img od alf-a.
Na pozeranie staci, relativne svizny, len v sosasaci nefunguju namapovane titulky, treba ich rucne stiahnut a zapnut.
Co sa tyka pvr, vdr som nerozbehal vobec a tvheadend je straaasne pomaly co sa prepinania kanalov pri dvbs tyka

Citovat
takze z toho jasne vyplyva co jsem napsal vyse :-))

Citovat
Existuje nejaká takáto mašinka len s tunerom dvb-c a dvb-s? Dik

Citovat
Mám dotaz na PVR připojen mám USB HDD 1TB v nastavení PVR vyberu USB ,ale nevím je tam položka formátování smaže to HDD nebo né?
Nerad bych přišel o data. Doposud jsme nahrávat u KII nepotrřeboval.

Citovat
@pallinko rekl bych ze ne, ale mozne reseni je spustit v boxu libreelec a pridat nejaky podporovany externi usb dvb- c/t2 tuner napr dvbsky t330, ale je to jenom uvaha nikdy jsem to nezkousel.

@pcword vsak k tomu pripoj nejakou usb fleshku a vyzkousej

Citovat
Alf pise na fore LE ze ide aj dvb c v jejo img ale cable nemam ako vyskusat..

Citovat
teoreticky ano nebot tuner avialink dvb-t2 umi i dbv-c, otazkou je zdali v boxu budou ovladace, chtelo by to asi zkusit vyhledat nebo zadat pres tvheadend

Citovat
Akurát som to cital. Libreelec by dvb-c mal podporovať. No idem pohľadať kde je najlepšia cena a idem objednať. Už som zazrel aj kIII pro.

Citovat
@pallinko : K3 je 912 chip - na to tak skoro LE / OE nebude, po hw stranke by to malo byt delo, len ten ofiko android...

@ all: konecne som rozbehal VITMOD, Kodi v pohode - pouzivanie DVB je vzdy klient-server, takze bufering a prepinanie medzi kanalmi 6-10sec, Neutrino ide svizne, len Vitalij skompiloval do toho jediny emu - wicard a ten sa mi este nepodarilo rozbehat. je to rusky port takze este v rmaci neutrina sa pohrat s diakritikou v EPG a bude to ok, po HW stranke v mode neutrino sa to sprava ako klasicky neutrinovo / enigmovsky prijmac takze to ide ako gula..

Citovat
KIII - jeste ani v prodeji dlouho nebude :-))
epg neutrino- encoding.conf

Citovat
@matchboxx : mas prakticke skusenosti s VITMODom?
-zasekol som sa a neviem ako dalej...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: