• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 3.88 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sosáč - databáze filmů a seriálů pro Kodi
Máš na mysli takto?

Citovat
Wenca presne tak som to myslel.

Citovat
Edited
Beelink Mini MXIII II, LibreElec 8.2.x.x kszaq, KODI 17.6, TV- SAMSUNG UE55KU6072

Citovat
Asi to nebude umět každý skin.
Tak pokud máš možnost si vytcvořit ve svém skinu vlastní položku tak ji jen nalajnuješ do českých filmů.
V AeonMQ6 to je na "Uzel vida" ->"Filmy" -> "Země" -> "Czech republic"
[Obrázek: screenshot005.jpg]

A Abys to měl i s obaly nad tak potřebuješ mít nalinkovaný submenu na playlist (příloha. je limitovanej na 50), kterej patří do složky (RaspberryPi - Openelec): storage\.kodi\userdata\playlists\video\

Přiložené soubory
.zip   CZ Filmy-playlist.zip (Velikost: 336 bajtů / Stažení: 56)

Citovat
Již jsem to tu někde myslím psal, na tvorbu jakéhokoliv zástupce → menu, složky atd. (v případě, že tuto funkci neumožňuje skin) je dle mého nejlepší addon "Super Favourites".

- stránka autorů → Super Favourites AKA Super-Addon Creator
- návod na instalaci addonu → Tutorial How to Install Super Favourites Kodi
- video

a ještě jedno video s náhledem na tvorbu takové složky

Laborovat s ním musíš sám, již je to dávno co jsem jej používal ....  4
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
Tak si rikam jestli jsem ti neradil nejakou blbost sorry nevidim obrazky takze ani netusim co resite
Beelink Mini MXIII II, LibreElec 8.2.x.x kszaq, KODI 17.6, TV- SAMSUNG UE55KU6072

Citovat
Dostal jsem upozornění od RenEdiho na problémy s mnou doporučovaným addonem "Super Favourites". Vypadá to, že si zatím ne moc dobře rozumí s Jarvisem. Bude nutné čekat na opravu v update. Jak jsem psal výše, je to již nějaký ten pátek co jsem měl tento addon v OS, netušil jsem, že má nějaký problém ... Všem se tímto omlouvám  10
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
No a ja som včera nad tým dumal a nie a nie to rozchodiť nešlo mi to dohlavy.
Da sa nainštalovať ale neda sa spustiť ten Super favourites aspon teda u mna mam Jarvis tiež.

Citovat
Ještě jednou se všem omlouvám, Jarvis je defacto novinka, která dodnes není oficiální pro některé OS. Řada pluginů se stále dolaďuje k plné funkčnosti v prostředí Kodi 16 a netýká se to pouze diskutovaného Super Favorites. Myslel jsem to dobře, pokud je tento addon funkční, nemá konkurenci .....

Citovat
V pohode ved nikto sa nehnevá nemusíš sa ospravedlnovať.
Podla mna sme radi,že si v tomto fore a si ochotný poradiť aspoň za mna ja som rád.
Takže v pohode a vdaka že si ochotný pomáhať.

Citovat
Kdyby někdo potřeboval Seriály ze Sosáče (strm soubory) - jsou k 10.3.2016 ( 680 seriálů ) :

Kód:
http://uloz.to/x12uTGi1/tvshows100316-rar
A přidávám ještě 10.353 filmů z 11.3.2016 ( strm soubory) :

Kód:
http://uloz.to/xazpWpJN/movies110316a-rar
ThinkPad T530 : Lubuntu 20.04 + Kodi 19.4 

Citovat
ros nehodis aj filmy? serialy idu stahovat v pohode, ale filmov stiahne iba okolo 150..

Citovat
rpi123 : filmy se mi stahují, až to bude, tak to sem zase hodím - zítra

Citovat
Jak to delate, ze se vam to stahne vse?
Televize: Sony   OS: hloupá
RaspBerry: Pi 3B   OS: libreELEC 7.0.2   Zdroj: originální 2.5 A   Uložiště: SONY class 10 70MB/s 16GB
Notebook: SonyVaio (VGN-FW51ZF)   OS: elementary OS 0.3.2 Freya 64-bit (Ubuntu 14.04)   OS MMC: Kodi 16.1

Citovat
Zdravím vsetkych,som tu nový a neviem si rady s problémom.Vcera som si nainstaloval do PC s win 7 KODI nastavil repozitar http://kodi-czsk.github.io/repository/re....kodi-czsk , nainstaloval doplnok sosac a vsetko ide ako ma. To iste som dnes zrobil na Rpi2 s openelec 6.0.3 a naslo mi len par doplnkov, pri sosac-u mi pise ze je nekompatibilný. Pritom na pc mi to funguje. Viete mi poradit ?

Citovat
PepikBerry : nevím, dělám to na NTB v linuxu, Kodi Jarvis, Sosáč 1.2.3 - žádná další kouzla :-))

Citovat
No tak ja taky, ted jsem si rekl, ze malinu necham odpocivat a udelam si databazi v pc, kde to mozna bude i rychlejsi a potom pouze presunu na externi HDD, ktery zapojim do maliny. Spravovat to potom budu ddalkove pres notebook.
Takze, ja take linux, a jarvis, sosac 1.2.3 ale sel mi i 1.2.4
Televize: Sony   OS: hloupá
RaspBerry: Pi 3B   OS: libreELEC 7.0.2   Zdroj: originální 2.5 A   Uložiště: SONY class 10 70MB/s 16GB
Notebook: SonyVaio (VGN-FW51ZF)   OS: elementary OS 0.3.2 Freya 64-bit (Ubuntu 14.04)   OS MMC: Kodi 16.1

Citovat
PepikBerry : tak držím palečky

joskob : to vypadá, že nejsou splněny nějaké závislosti. Já být v Tvé situaci, tak se s tím nemořím, vyrvu kartu,
              smáznu a znovu nahraji openelec. Za čtvrt hoďky jsi zpátky.

Citovat
ROS: to uz som skusal, cez win32diskimager som nahral openelec 6.0.3 vsetko presne podla navodu a ta ista situacia

Citovat
joskob : tak , jestli Ti mohu doporučit, použij k zápisu na kartu Fedora Arm Installer (já nic jiného nepoužívám).
             Link jsem uváděl někde v tématu o přípravě SD karty, ale najdi si na Googlu, stáhni exe do Win a je to.
             Zacházení je podobné jako u diskimageru.
Jo a kartu maž pomocí SDFormatteru.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)