• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 9 Hlas(ů) - 2.89 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FreedomTV
preco zmazat? freedom je legalna sluzba, a predpokladam ze ked je v playliste kyslik tv tak p.Pech vie co robi. kedze si to ludia platia maju pravo si tu pisat svoje poznatky a nazory na tuto sluzbu.

Citovat
ted tam prave zase nejsou a vsichni tu zas jedou bomby ze za to snad muzu ja nebo co Big Grin

Citovat
Nejhorší na tom je,že člověk si to zaplatí a pak se skladba těch kanálů po čase změní a nejdou...
 Odroid C2\→ CE 9.0.2 + Tvheadend 4.2  \ NAS Synology\ HTPC\ S905X3→ CE 20\

Citovat
hoss: zase az take velke zmeny som nezaznamenal, mam to uz 3.mesiac. Digi som nemal na zazaciatku, az potom to testovali. Jedine kyslik kanaly zrusili

Jsem uživatel používající SM-G930F , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

a este americke sporty

Jsem uživatel používající SM-G930F , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
NVIDIA Shield Pro 
Raspberry PI 3 MODEL B 
Aalfawise h96 pro+

Citovat
Je pravda,že služba je dobrá a nemá u nás konkurenci i přes menší změny a testy...

Citovat
Tak ono máš na jejich stránkách při objednání balíčku co budeš mít k dispozici, všechno ostatní už je takový bonus a můžou ti to libovolně měnit. Mimochodem se opět zvedla cena za balíček KOMPLET, ještě včera jsem ho kupoval za 300,- a teď už je za 420,-

Citovat
Je přeci jasné, že pokud tam jsou exkluzivní kanály jako kyslik, digi nebo sky, tak to nemůže být legálně :-) Legálně máš to co je na webu, zbytek je jen drobný bonus na který v rámci ceny rozhodně nemáš nárok ;-)

Citovat
Takhle si představuju pojem kvalitní iptv 4
Octagon SF8008 UHD-Enigma 2 - openatv7.4  29 24

Citovat
snad ty kanály zase brzo půjdou, za týden začíná kapr liga

Citovat
Základní skladbu máte napsanou - tohle byl asi jenom dočasný bonus - Sky sporty apod. jsou pryč což mi nevadí,stejně jsem je nesledoval.

Citovat
Vyjádřil se Vám někomu Pech ke zmizení/zrušení O2 sportů? Na moje maily nereaguje..
Nvidia Shield TV

Citovat
no me prijde ze posledni dobou reaguje jak na co

Citovat
Už nikdy žádný VIP Sporty nepůjdou, zaplaťte si je u jejich operátorů / kyslík a digi/. Byl to bonus, který se provalil na špatná místa.

Citovat
hifik101: Máš nějaký info "zevnitř" jo?
Nvidia Shield TV

Citovat
Ano , je to potvrzeno p. Pechem. A je to škoda , že to takhle dopadlo, jinak se to pěkně rozjíždělo, ale lidi moc mluví a chlubí se tam, kde nemají. Ale nabídka programů je stále perfektní a chodí to stabilně i epg je bez problémů , já jsem spokojený, jak už jsem psal dříve.

Citovat
Tak tomu nerozumim, chlubi se snad verejnou a oficialni sluzbou, tak kde je problem?
Apple TV 4K gen.3 128GB - tvOS 16.2 (iSCC, KODI 19.4) & 3x HomePod - audioOS 16.2 & RPi 4B 8GB RAM - IOTstack & 1x RPi 2B - Raspbian & RPi Zero
Intel NUC NUC10i5FNK - i5 10210U, 64GB RAM, ESXi (W10, W11, Debian,...) 
iPhone 15 Pro 512 GB - iOS v17.2.1 (KODI 19.4) & Apple Watch 9 45mm v10.2
iPad Pro 11 512 GB - iPadOS v17.2.1 (KODI 19.4)

Citovat
Nějak mi to v tom případě smrdí :)
Nvidia Shield TV

Citovat
Nová cena za komplet už není,až tak atraktívní... 11

Citovat
Hoss měl sis to předplatit na rok jako já a máš po problémech.Dřív to stálo 520 Kč - teď 420 Kč.Občas 200 Kč popř. 300 Kč.

Citovat
Jestli tu je narazeno na me s tim provalenim napsal jsem ze je tam ty programy mam jen na tohle forum to ze to nekdo vynesl jinam to me mrzi jo a mam meil ve kterem mi pan pech pise ze jedna o ceske stope k digi 1 kdyz byl v madarstine mel jsem tedy za to ze vyjednava legalni vysilani tohoto programu

Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)