Témat: 4
Registrován od: 06/2018
Hodnocení:
1
Ahojte,
supol som na karu CoreELEC 9.0, ale nejak nikde nevidím PVR klientov. prešiel som všetko v Kodi a ništ. Potrebujem naištalovať TV HEADEND klienta, ale googlim a asik zle lebo nejaký ZIP že by som ho naištaloval som nenašiel. Pls nejaká rada ako na to ?
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
16.7.2018, 16:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.7.2018, 16:31 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Typos
)
@
MathewTSJ Klienti PVR nejsou addons ve známém slova smyslu, tedy jako aplikace v python. Jsou to dll a jsou/musí být překládány spolu s konkrétní verzí Kodi pro daný systém Bývají tedy součástí instalace Kodi (nebo v případě LE/OE/CE instalace celého systému) a měl bys je najít v
Doplňky > Moje Doplňky > Klienti PVR. Po instalaci jsou všichni klienti ve stavu
Zakázáno, stačí tedy ty vybrané jen
Povolit. Pokud tam nějaký z nich nenajdeš, tak nebyl s danou verzí přeložen a nebyl do instalace vložen, nebo sis ho při instalaci nevybral (to se ale dá udělat jenom ve Windows nebo (snad) v Linuxu).
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
16.7.2018, 21:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.7.2018, 21:50 uživatelem JiRo.)
@
MathewTSJ Tak jak jsme to výše popisoval, to se týkalo instalace Kodi ve Widnows, které mám jediné v práci. Neuvědomil jsem si, že u LE je to jinak. Už jsem LE dlouho neinstaloval...

Tak se omlouvám za zmatek.
Co se týče addon typu PVR, tak jsou systémem deklarovány jako addons, ale jsou ve tvaru dll. Uloženy jsou v repozitáří LibreELEC, který je vytvořen vždy pro danou subverzi, nyní je to repozitáře 8.2.0. Takže po instalaci LE bys ho měl nalézt mezi ostatními repozitáři. V něm je sekce PVR a odtud je můžeš nainstalovat. Teprve pak se ti PVR objeví v Moje doplňky.
V CoreLEEC by to asi mělo být podobné, to že tam žádné repozitáře nemáš, to je opravdu zvláštní.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.