• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Výběr nového boxu
Zažil jsi tři vzrůša za sebou: Výběr, seznamování, vztek... ateď čtvrté: Vracení.

Kdysi jsem byl blízko skupině nadšenců získávajících (před i po 1989) hifi přístroje (gramec, kazeťák, zesilovač, rozhlasový tuner). Kupovat, testovat, inzerovat, prodávat - to bylo jejich vzrůšo!!!
EDIT: SONY, AIWA, TECHNICS, HITACHI, ...už ani nevzpomenu
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Tenhle hokus pokus nastava pri kazdem zakoupeni android krabice.
Sam jsem si stim uzil sve.Kazdy se snazi predelat android podle sveho.
A ono to vetsinou ani nejde. Ceka se pak na opravu fw, nebo po pripade na radu
zkusenych.Zacinal jsem na Minix x5 docela na svoji dobu dobra krabice a potom Minix x7.
To uz bylo celkem slusna krabice, ale neumelo to hevc tak jsem ja vul koupil minix x8h a za celou
Dobu jsem nemohl dat do kupy prehravani filmu respektive obraz byl hroznej a obcas sel zvuk pozadu.Slo to z domu.
Koupil jsem potom Minix U1 kde mam root, xposed, pluginy, zmena velikosti obsahu u asi 15ti aplikaci na
Velikost televize a dale vzhled android tv kde me maka sledovanitv pro android tv a android youtube tv hack 8k verze
Kde mam nastaveno fullhd max 5mb kvalita s rezimem 24p.Takze ja jsem dost spokojeny a radsi to necham byt a nic kupovat jineho nebudu.Co jsem prosedel hodin u minix x8h a formatovani tady u1 je to mega rozdil.Hlavne pres minix ovladac s funkci mysi zapnu bezi me to tady 10h denne a pohoda. Je pravda ze tam nemam original fw od minix ale upravenou 6.0.1 verzi.Existuje neco lepsiho nez tohle?
ANDROID TV: Xiaomi GOOGLE TV BOX
ANDROID APK : WEB VIDEO CASTER - ALTERNATIVA ZA KODI Z WEBOVEHO PROSREDI.

Citovat
@marecek65 No jo, ale toto "tato krabicka nie je pre kutilov. proste to pustis pouzivas operacny soft ktory tam je predinstalovany a podla mna funguje vsetko ako ma" není nic, co by bylo výjimečné a bylo zásluhou NS a Androidu. Takto to funguje třeba i na PC s Windows.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
ja NS pouzivam iba na Kodi a zatial 100% spokojnot. TV Sony mi v aplikácii v Kodi neprehravala 4K, Ri3 nepodporuje 4K,tak som kupil odporucanu NS. Takze android v nej ani neriesim, zapnem ju iba ked chem Kodi..
Ale zlakol som sa ked som na zahr.forach čital ,že HDR filmy z NS maju vybledle farby cervenu a oranzovu..Ale nejako u mna tento problem nevidim.
A trochu ma štve vlastne aj ten neustále aktívny ventilátor

Citovat
Jiro: ja ani netvrdim ze NS je vynimocna. Mne proste vyhovuje a kopec dalsim ludom. Ale jasne, nie sme vsetci rovnaki, nemame rovnake poziadavky a rossi je toho prikladom.
NVIDIA Shield Pro 
Raspberry PI 3 MODEL B 
Aalfawise h96 pro+

Citovat
Já používám to starší Vero 4K a neměl jsem nikdy problém s fungováním (když čtu ty problémy jak někteří pořad řeší s androidima krabickama) Mám to do AV receiveru,TV,projektoru,ale za boha jsem nemohl rozchodit ovládání přes Hdmi CEC,jenže Vero má super ovladač,a s NAS taky fachá bez problémů.Za mě good.
RPi3 LibreELEC-8.2.1 / Marantz SR 5011 / Panasonic PT-AT6000e / ScreenElite-100" / Synology DS218j

Citovat
To bude aj o zvyku z OS, ak niekto používa android tak bude NS alebo iny droid box vnímať inak ako niekto kto android nepoužíva alebo ma k nemu dokonca averziu, to platí samozrejme aj pre ktorýkoľvek OS. Ja som nikdy problém z NAS nemal ani s droid boxom, mnohými droid fonmi ani tabletmi. Používam ho od v1.6 až po terajšiu 8. Dokonalý samozrejme nie je :)
Odroid N2, Xbox One S, Vorke Z6

Citovat
@Milos78 NS maju vybledle farby cervenu a oranzovu je to pravda ale nepreukazuje sa na vsetkych TV ide o urcite modeli ktore maju stym problem len teraz uz neviem kde som to cital
/LG OLED 55"/- SoundbarSamsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/

Citovat
Maly dotaz: Jak se chova Xiaomi Mi Box 3 kde je take Android TV.
V kodi : HBO GO rozjede to 1080p a nebo max 720p? Diky pripade za odepsani.

Citovat
HBO Go imno nepojede. Alespoň mě se na oficiální AndroidTV box nedaří aplikaci HBO nainstalovat. Na telefonu ji mám a můžu z něj streamovat přes Chromecast. Situace k nepochopení a k pos.ání...
Vero4K+, 3xRPi 3B;  xTrend 9500 (OpenPLI + CZ/SK Archives plugin); Turris 1.1; T61p (LinuxMint); T420 (ArchLinux); ThinkPad Edge (Linux Mint)

Citovat
@quicksilver HBO GO v Kodi jede ve FHD.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Jiro: Na telefonu me to dava, jen by me zajimalo kdyz mam u Minix u1 s905 me to nedava pres adaptive a u Xiaomi mi Box je cpu s905x jestli je tam rozdil.
Vim ze Xiaomi Mi Box pry umi 4k Netflix a ma to level1 ja mam level3 jestli to dekodovani maka pres drm tak to asi pujde.
Premyslim jestli si ten box nekoupim, ale jestli tam neni rozdil v prehravani tak se to nevyplati.

Citovat
hmm, nic ve zlem, ale sledovat na telefonu hbo to musi byt bomba, ale proti gustu zadny disputat :-)
sz nectu, na dotazy pouzivejte forum, mozna tak pomuzete ostatnim

Citovat
Na telefonu se obcas diva holka, ale tv pokulhava respektive max 720p a nektera videa trochu skubou.
edit: Dostal jsem info z HBO CZ ze je ve vyvoji cz aplikace HBO GO verze pro ANDROID TV.Takze asi pockam co z toho bude.
snad konecne daji moznost zmeny kvality na 1080p.

Citovat
mala recenze vero4k+ 
https://www.avforums.com/user-reviews/re...arted.923/

Citovat
@matchboxx - děkuji za odkaz, zítra bych měl mít box na stole .....
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
Rossi D:

kolko ta stál?

Citovat
@Milos78 nez se zeptas,podivej se http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-vyber-...0#pid55870

Citovat
@Milos78 - Stál lehce přes 3000,- a je již " na stole"     

.... nevydržel jsem to a na chvilku Vero zapnul - OSMC pro mne velká novinka a zároveň těžká nostalgie, řešit některé věci pomocí příkazové řádky (naposledy na STB/E2 a DCC)    4 Taková instalace Leia (Kodi 18) docela zajímavá - to bude zase víkend  6 18  Skoro se těším  1

... Pokud by někdo věděl jak zprovoznit VNC (dálková správa plochy) u Vera, dejte vědět - něco jsem sice našel, ale nemám nyní čas se v tom "šťourat", budu rád za odzkoušený postup (tedy pokud existuje) ....

....samozřejmě všechny rychlé tipy na cokoliv užitečného co je dobré vědět okolo Vera vítám !!!!!!
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
no jo riznuty debian :-)

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)