• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 11 Hlas(ů) - 2.09 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nový plugin HBO GO CZ
otava5 diky moc za HBO GO SK... konečne nemusim nič vymyslať s CZ VPN Big Grin

Citovat
Chalani kde stiahnem ten plugin pozivam kodi na xboxe

Citovat
Maxpayne@ 4 príspevky dozadu
/LG OLED 55"/- SoundbarSamsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/

Citovat
Maxpayne: o stránku zpět Z D E
EDIT: co to sakra, neviděl jsem forsajdův post, tak se omlouvám

Citovat
Vdaka,problem je ze na xboxe ide instalovat len ak zadam spravnu cestu,cize s repo adresara moze to niekto uploadnut tak?

Citovat
***V další verzi budou přidány žánrové ikony, typ zobrazení a oprava roku na ..ELEC systémech***

Citovat
Zdravím všechny. Chtěl bych se jako úplný nováček zeptat. Po instalaci Kodi 18 RC 5.2. a pluginu 0.7.8b se přihlásím, to je v pohodě, ale při zahájení přehrávání Kodi padne a s nim i android. Něco bude asi pro přehrávání (plugin, kodek) ještě chybět a testovat pokaždé s obnovením se mi nechce. Díky za pomoc.

Citovat
ahojte. ja mam podobny problem jak je popsane vyse. na mem LE s kodi 18.0RC5.2 se bez problemu prihlasim, ale kdyz chci pustit nejaky film tak jen problikne, zustane seznam filmu a nic se nepusti.

Citovat
otava5 prosim ta a čo zvolim ako operatora pri HBO GO SK ? len vychozi ? lebo akosi mi neberie prihlasovacie udaje diky

Citovat
Apollo: HBO GO Slovakia,mám dojem úplně poslední možnost

Citovat
diky skusil som ale akosi mi to neberie ten učet... skusim ešte preinstalovat aplikaciu

EDIT: oki spojazdnene, pred "Vychozi" sa nachadza este jedno prázdne, kde nieje žiadny napis tak som to vybral a šlape to :) takže velke diky

Citovat
prazdne aj mne zabralo

Citovat
já to mám takto...

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
zaujimave mne to ukazuje takto a tam kde neukazuje nic cez to sa da spustit HBO SK

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
forsajd: jo už vím kde je problém....já upravil jen czech language "strings.xml" a zapomněl jsem na english 1 opravím to v další verzi...

Citovat
Bylo by mozne implementovat moznost zvolit vychozi audio stopu? Preferuji anglictinu, ale defaultne je zvolena cestina.
Navic jsem si vsiml, ze pokud je clovek nekolik minut bez aktivity v nejakem seznamu epizod/filmu/serialu a nasledne si chce neco prehrat, tak dostane chybovou hlasku a video se neprehraje.

Citovat
Zdravím, stahl a nainstaloval hbogo doplněk do kodi 18. Zadal přihlašovací údaje a spustil. Vidím celou nabídku i s popisky, ale nejde nic spustit, pořád mě to odkazuje at překontroluju přihlašovací údaje. Už nevím co tam zadat, mám hbogo zaplacené bez operátora. Vyzkoušel jsem snad všechny možnosti v nastavení, ale už jsem bezradnej. Neví prosím vás někdo jak to rozjet? :)

Citovat
Na doplňku v 0.7.8c mi taky nejde se přihlásit zkus verzi 0.7.8.b operátor výchozí

Jsem uživatel používající Ektra , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

Citovat
(01.2.2019, 11:05)zwierzak Napsal(a): Na doplňku v 0.7.8c mi taky nejde se přihlásit zkus verzi 0.7.8.b operátor výchozí

Jsem uživatel používající Ektra , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

Tak 0.7.8.b funguje !!! Super. Děkuju

Citovat
Na fóru kodi.tv jsem objevil plugin HBO Go Europe, který by měl fungovat po celé Evropě. Tedy minimálně mi jede v ČR s operátorem sledovaní.tv. Zkuste ;)

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=339798

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)