Před nedávnem se v původní verzi 5.2.21 změnilo prostředí na tmavé, dnes jsem aplikaci zkoušel a už na androidu 9 (Mecool KM9) funguje, aniž by se aplikace aktualizovala. Chybové kódy pro přehrávání se zobrazují jen u Nova +1, Prima +1 a kanálů, které nemám předplacené.
potvrdzujem funkčnosť obidvoch verzii apky Skylink live sk, cz na android 9, konkrétne na nvidia shield a v prílohe sú originálne apky z obchodu play pre Android TV (nie z boxu tesla, ale sú úplne rovnaké)
:::Nvidia Shield TV, Android 9, Xiaomi mi box 3, Kodi 18.8, hbo go cz, netflix, iptv - sledovani.tv sk, horizon tv sk, magio go, skylink live cz, skylink live sk komplet,
Diky za info a novou verzi. Funguje pekne jak na boxu s klasickym android 9 (A95X F2) tak na androidtv 9 (mecool KM3).
Offtopic: nezkouseli jste nekdo i novou appku digi tv na android tv? Me se zatim nepodarilo sparovat, vyhazuje chybu serveru.
Otazka je ze ak to nahrajem do Androidu... Po aktualizacii mi prehraje a stiahne apku pre Android... Ako sa potom bude riesit aktualizacia? Inac na tx9 pro to ide velmi pekne.
Skylink Live TV mi na Sony KD-55XD8005 funguje bez problemu (mam ji zatim par dnu), ale narazil jsem na problem s pretacenim. Jakmile si pustim jakykoliv porad z archivu, tak jej nemam jak ovladat (vypada to ze v GUI chybi ovladaci prvky). Vi/Prisel nekdo na to, jak udelat obycejne Pause ci Forward/Rewind prohlizeneho zaznamu? Jedine co tam Skylink nabizi je opetovny start od zacatku :-(
Kodi 18.6
Android TV: Sony KD-55XD8005
Android TV Box: X99 MAX Plus Amlogic S905x3 4GB/64GB
@Sorien: Tim to neni... Tva zprava je z 9.7. a tyka se pouze skupin Nova a Markiza, ale:
1) Pretaceni v mobilnich klientech / na webu funguje normalne
2) Pretaceni v TV aplikaci nefunguje napric vsemi stanicemi i napr. Ceske ci slovenske TV
3) Vyse uvedene Skylink zrusil o par dni pozdeji: https://www.parabola.cz/clanky/6654/skyl...a-markizy/
Kodi 18.6
@VentilCZ: Preto som to po otestovani zmazal, pocita to s pretacacimi tlacitkami, ktore ma ten ich tesla box a ktore maju vsetky bezne dialkove ovladace ku tv, xiaomi ovladac to ale nema..
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!
@cache: Diky moc. Tva odpoved me natukla. Ja uz jsem byl tak zblbly z Kodi a jeho doplnku, ze jsem uplne zapomnel ze to nativni (Android) appka primo v TV a ze vlastne mohu pouzivat cely svuj ovladac :-) Sony DO ma i dedikovane klavesy pro prehravani multimedii, ale vubec mi to nedocvaklo -> za cele 2 roky jsem je nikdy nepouzil (nebyly k cemu).
Takze Pause, Forward (1x - 4x), Rewind (1x - 4x) korektne funguji, ale jak pises jen s originalnimi funkcemi.
Co se tyce tveho pripadu, tak holt nahradit ten Xiaomi DO nejakym univerzalem, ktery ty Video klavesy ma.
Kodi 18.6
Ahoj jenom pro info, u meho android box ovladace ackoliv nema vyhrazena tlacitka na pretaceni funguji misto toho page up a page down (obvykle pouzivane na prepinani kanalu). Predpokladam, ze zalezi jak je to konkretne v androidu namapovane.
Zdravím, nemá někdo prosím poslední verzi aplikace, na nVidia Shieldu ji nevidím takže se samozřejmě neaktualizuje, mám v6.2.1 z odkazu zde, ale už je mezitím venku v6.3. Předem děkuji
(14.3.2020, 19:11)madfox51 Napsal(a): Zdravím, nemá někdo prosím poslední verzi aplikace, na nVidia Shieldu ji nevidím takže se samozřejmě neaktualizuje, mám v6.2.1 z odkazu zde, ale už je mezitím venku v6.3. Předem děkuji