@otava5: ok mam to kolko to mam nechat pustene? pred koncom filmu hodin screen
zaciatocna teplota je 36°
po pol hodiny je teplota na 45°
po koniec filmu 1:52 minut teplota vstupla na 48°
(09.11.2019, 12:09)playman22 Napsal(a): Treba si na AndroidTV nainštalovať Aurora store a sťahovať appky priamo z Google serverov. Keď si nastavíte, aby si google myslel, že máte iné zariadenie, tak bacha na verziu SDK..
4.4 / SDK 19 (KitKat)
5.0 / SDK 21 (Lollipop)
5.1 / SDK 22 (Lollipop)
6.0 / SDK 23 (Marshmallow)
7.0 / SDK 24 (Nougat)
7.1 / SDK 25 (Nougat)
8.0 / SDK 26 (Oreo)
8.1 / SDK 27 (Oreo)
9.0 / SDK 28 (Pie)
@playman22: Jak si v Aurora Store vyberu příslušnou SDK verzi?
To som sa pytal pre svagra.Uz ho objednal tak dufam ze tam nieje nejaky problém.Tiez by mala byť k nemu sd carta s coreelecom. Ty si nebol spokojný alebo si mal nejaký problém?
U té modré verze s DTD karta je. U černé není. Mám oba a pro mé účely ideální. Mám hlavně na Kodi. Jedu přes soundbar Yamaha a v poho můžu koukat na 4kHDR/DTS okolo 60 giga film. I testovaný Titanic ve 100 giga jel v pohodě. Net mám 500/500
Měl bych jednu prosbu. Dokázal by mě prosím někdo naučit jak naflešovat kodi do, dle všeho, NAND paměti (H27ucg8T2ETR) pomocí USB/UART kabelu? Jsem ochoten TV box poslat na praktické zkoušky a odměna tě taky určitě nemine :o) Věřím se tu nějaký šikula najde. Mockrát předem děkuji.
T95X/S905X, Tanix TX9s/S912, HK1/S905X3, CoreElec 21.x, LE 21
Ono stačí použít google a číst;) na desce máš popsáno jak připojit USB/TTL převodník aby jsi viděl přes terminál co se děje (RX,TX,GND ...VCC-nepoužívat)
Jinak jak tak koukám tak to má Amlogic S905X a tak si jen kup propojovací USB/USB kabel (oba konce samec) https://www.mironet.cz/digitus-usb-kabel...gIEAPD_BwE
a pro originalní FW Android použij Amlogic USB burning tool.
Pro zápis systému CoreElec převodník není potřeba a to ani pro Android.Zápis z USB flash,nebo karty do NAND provedeš přes SSH příkazem "installtointernal" a potvrdíš pár drobností .Zde to je už také několikrát popsáno.
Ahoj "plesi". Díky za tvou odpověď. Už jsem několik škatulí CoreElecem naflešoval, ale tahle se chová jinak než jsem doposud zažil. Dělám to pomocí karty a jak píšeš, následně příkazem installtointernal nakopíruju do vnitřní paměti. Tahle potvora v první fázi příkaz akceptuje, procedura flešování proběhne, ale systém nenaběhne. Nic neobvyklého se zatím neděje - běžně musím proces opakovat - ale tady při druhém pokusu mi příkaz installi... neakceptuje, vyhodí mi hlášku, kterou si teď přesně nepamatuji, ale je ve smylu, že zařízení obsahuje NAND paměť a konec. Vnitřní paměť je ale vymazána (android nenaběhne), ale z paměťovky CoreElec naběhne. Samozřejmě jsem googlil, ale chytrej jsem z toho nebyl. Ale co jsem pochopil, ani kabelem USB A/A to nepůjde (možná). Našel jsem nějaké pokusy s UART převodníkem, ale jen při flešování Androidu. S CoreElecem nevím jaký a jak firmware použít. Tak jsem si myslel, že by někdo jiný mohl mít podobné zkušenosti. A jak jsem psal, jsem ochoten škatuli na pokusy půjčit. Díky za tipy a postřehy.
T95X/S905X, Tanix TX9s/S912, HK1/S905X3, CoreElec 21.x, LE 21